Kupa54 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Máš parádní hodinky i pesana.Ten bronz a zelená k tomu je paráda.Myslel jsem, že nejhezčí bronzovky jsou Oris big crown, ale tyhle tvoje, na zelené gumě je jasně trumfly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Děkuju, těší mě, že se líbí.Dost čumím, že tato LE ještě nejní vyprodaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Parádní, ta guma k nim jde perfektně i rybičky tam pasujou. Pěkný bronzády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Furt jsem vymýšlel nějaké zelené pozadí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Kouření je svinstvo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Jsou fakt moc hezký... bronz v kombinaci se zeleným... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Děkuju.Pár srovnávacích fotek s novým kouskem (LUM TEC V5) ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Letos poprvé na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 (upraveno) Ve sklepě mi ty rostliny vždycky zvlčí ...(je ta miska velká nebo malá - viz dvě poslední fotky s hafíkem) Upraveno 7. dubna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 s neznámým kamarádem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Na Majku bacha, ako ti uz pisali kluci v dalsom vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 (upraveno) Díky, jsem blbec, šaškoval jsem s ní asi půl hodiny a nadělal spoustu fotek (šlo to těžko, je nemotorná, ale furt se hýbala). Potom jsem ji zanesl tam, kde jsme ji našli. Upraveno 10. dubna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se