Rodkopf Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Loni jsem navštívil Baselworld bohužel sám, takže bych byl letos rád aspoň za chronokafe. Takže pište - kdo kdy kde proč a jak, pokud jedete a máte zájem se potkat, nebo plánujete společnou večeři třebas někde. Upraveno 4. března 2014 uživatelem Rodkopf
jast Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Což o to , plánuji to posledních pět let ale nějak mi to nevychází. Letos? možná??
m.n. Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Tak ale nejdřív nám určitě něco prodáš, ne?
jast Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Pravděpodobně narážíš na to, že mám málo příspěvků a v poslední době je toho více. Jsem na chronu od roku 2008 ale byl jsem pasivní účastník, občas jsem se připojil a prohlížel ale nepsal. Kouzlu hodinek jsem propadl trošku později ale spíše jsem jen kupoval, ne vždy na chronu.Tady jsem koupil troje hodinky, ne na kšeft. Nejsem překupník, jak pozoruji, že jich tady je dosti, ale když se kupuje taky se prodává. Narazil jsem tady i na podivné prodeje , které jsem odmítal a neřešil. Patřím k jedincům, kteří při komunikaci uvádí své plné jméno, adresu a telefon, což se od některých nedovím ani při samotném prodeji Jestli prodám, asi jo, ale ne před Baselwordem, protože ten začíná již za 11dnů a opravdu mám velkou chuť tam zajet, takže určitě před tím prodávat nebudu.
Viktor Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Výprava zpravodajů ve složení Kamil, Roman I a já bude mapovat zajímavosti 26. a 27.3, ve čtvrtek pravděpodobně společně s výpravou Chronoshopu. Již domluveny schůzky s tradičními De Bethune, k tomu Grossmann, Groenefeld a Zeitwinkel. Obávám se, že mě root-admin-editor-in-chief opět zatáhne ke Kurvos a Sobríňos.
Rodkopf Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2014 V pátek už máte namířeno zpět?
Viktor Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Spíš jo, ale teoreticky můžeme být i v pátek dopoledne...
kubson Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 hodinky, šnečí polifka, pivo, chytré kecy? Kua já už se tak těším!
People Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Uz vozia sperky a hodinky. Policajti na kazdom rohu, krizovatke, vchode do messe, na motorkach, parkovacie miesta komplet vsetky zrusene.
People Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Pred chvilkou som dostal darcek od priatelky. Kolegyna jej zohnala listky, ze vraj by ich vyhodila, tak jej ich radsej dala.
People Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Par fotiek z vonku. Zajtra to vypukne.
Rodkopf Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Jestli má kolegyně ještě lístky, rád se jich ujmu
jast Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Zítra ráno tam fičím, malý výlet na 3 dny, už se těším Upraveno 26. března 2014 uživatelem jast
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se