t2 Odesláno 7. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Místo je mi celkem jedno pokud tam bude spojení. (metro,bus)Taky čas je mi celkem jedno, takže nějak k večeru aby stíhali ti co pracují. (já nejsem rentiér, jen nepracuju ten den)Když někdo nemá digi tak to nevadí. (může čestně slíbit, že si je dokoupí) Upraveno 7. března 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Pánové, přeji vám, ať si to tam hezky užijete :-) ...snad mi to taky někdy vyjde a budu s k vám moci připojit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak děti, nějak nám to tu usnulo, a to mě moc netěší. Byl bych rád, kdyby se ten sraz uskutečnil. Na termínu jsme se, myslím, domluvili, tak zbývá ještě najít vhodné místo. Pokud máte rádi pivo, byl jsem nedávno v zajímavé hospodě na Míráku - tedy přesněji na začátku ulice Americká. Výběr z asi 20ti druhů piv z produkce malých pivovarů, něco k jídlu tam taky mají. Tady je odkaz: http://praguebeermuseum.com/cs/component/content/article/108 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Vojto, jak jsme se bavili já přemýšlím, jestli se zůčastním. Nejsem si digitálkami úplně jistý, takže bych tam by "do počtu" ... zkuste se vyjádřit jiní a já to mezitím zvážím . S reštikou problém nemám, piv, která vůbec nepiju tam je nespočet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nejsem si digitálkami úplně jistý, takže bych tam by "do počtu" ... zkuste se vyjádřit jiní a já to mezitím zvážím . viz post 21 poslední řádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak děti, nějak nám to tu usnulo, a to mě moc netěší. Byl bych rád, kdyby se ten sraz uskutečnil. Na termínu jsme se, myslím, domluvili, tak zbývá ještě najít vhodné místo. Pokud máte rádi pivo, byl jsem nedávno v zajímavé hospodě na Míráku - tedy přesněji na začátku ulice Americká. Výběr z asi 20ti druhů piv z produkce malých pivovarů, něco k jídlu tam taky mají. Tady je odkaz: http://praguebeermuseum.com/cs/component/content/article/108Já jsem pro. Zbývá upřesnit čas. Navrhuji cca 18,00 klidně to ale můžeme upravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Výborně. Takže příští pondělí 24. 3. v 18:00 to vidím taky jako ideální. Uděláme to tak, že se sem zájemci klasicky napíšou do seznamu. Necháme tomu čas tak do pátku odpoledne. Já bych tam pak zarezervoval stůl podle počtu účastníků. Snad nebude pozdě. DIGI sraz PRAHA - pondělí 24. 3. 2014 od 18:00 v PRAGUE BEER MUSEUM (Náměstí Míru, Americká 341/43, Praha 2) 1 siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 1 siwi2 t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Tak jo kucí já jdu taky ... doufám, že přijde i Frostie a další ... 1 siwi2 t23 Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Tak jo kucí já jdu taky ... doufám, že přijde i Frostie a další ... 1 siwi2 t23 Sphinxx1 siwi2 t23 Sphinxx4 Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Sphinxx: Konečně ses rozmyslel Frostie: Těším se, co přineseš Upraveno 18. března 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) No jooo, koukám Frostie reagoval ihned ... Ale asi přijedu opět po autoškole ... cca kolem 19.30 - 20.00 hodin, je mi to líto, ale musím tam jít mám každé pondělí velmi důležité školení(3h) "profesní způsobilosti" . Nicméně určitě dovalím ... horší bude cesta zpět, protože nepiju, tak se to nějak vybízí v opačném směru :D . Upraveno 18. března 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Frostie: Těším se, co přineseš moc toho nebude, v podstatě to, co znáte z galerie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Kluci taky budu rád, když přinesete co nejvíc digi, rád bych i něco koupil, pokud mi něco bude sedět. Ale pouze pěkné kousky. Nano nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 horší bude cesta zpět, protože nepiju, tak se to nějak vybízí v opačném směru :D . Cože? to jsem nějak nepochopil... moc toho nebude, v podstatě to, co znáte z galerie... Mně na fóru galerie nefunguje, takže to pro mě budou všechno novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Cože? to jsem nějak nepochopil... Mně na fóru galerie nefunguje, takže to pro mě budou všechno novinky.ok, přinesu vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Cože? to jsem nějak nepochopil... TVL, no když nepiju, tak jsem zvědav, jak budu vypadat po 5-6 pívech :D ...asi do pohody ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 TVL, no když nepiju, tak jsem zvědav, jak budu vypadat po 5-6 pívech :D ...asi do pohody ... Jo takhle!!! Já myslel, že když teda nepiješ, tak že odtamtud půjdeš střízlivej, ne? No neboj, já tě domů dovedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Oki ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 (upraveno) Zamluveno - pondělí od 18:00 na jméno Sivák Upraveno 21. března 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se