Přejít na obsah

DIGI sraz PRAHA

t2

Doporučené příspěvky

Místo je mi celkem jedno pokud tam bude spojení. (metro,bus)

Taky čas je mi celkem jedno, takže nějak k večeru aby stíhali ti co pracují. (já nejsem rentiér, jen nepracuju ten den)

Když někdo nemá digi tak to nevadí. (může čestně slíbit, že si je dokoupí)

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Tak děti, nějak nám to tu usnulo, a to mě moc netěší. Byl bych rád, kdyby se ten sraz uskutečnil. Na termínu jsme se, myslím, domluvili, tak zbývá ještě najít vhodné místo. 

Pokud máte rádi pivo, byl jsem nedávno v zajímavé hospodě na Míráku - tedy přesněji na začátku ulice Americká. Výběr z asi 20ti druhů piv z produkce malých pivovarů, něco k jídlu tam taky mají. 

Tady je odkaz:

http://praguebeermuseum.com/cs/component/content/article/108

Odkaz ke komentáři

Vojto, jak jsme se bavili já přemýšlím, jestli se zůčastním. Nejsem si digitálkami úplně jistý, takže bych tam by "do počtu" ... zkuste se vyjádřit jiní a já to mezitím zvážím :) . S reštikou problém nemám, piv, která vůbec nepiju tam je nespočet :D .

Odkaz ke komentáři

Tak děti, nějak nám to tu usnulo, a to mě moc netěší. Byl bych rád, kdyby se ten sraz uskutečnil. Na termínu jsme se, myslím, domluvili, tak zbývá ještě najít vhodné místo. 

Pokud máte rádi pivo, byl jsem nedávno v zajímavé hospodě na Míráku - tedy přesněji na začátku ulice Americká. Výběr z asi 20ti druhů piv z produkce malých pivovarů, něco k jídlu tam taky mají. 

Tady je odkaz:

http://praguebeermuseum.com/cs/component/content/article/108

Já jsem pro. Zbývá upřesnit čas. Navrhuji cca 18,00 klidně to ale můžeme upravit.

Odkaz ke komentáři

Výborně. Takže příští pondělí 24. 3. v 18:00 to vidím taky jako ideální. Uděláme to tak, že se sem zájemci klasicky napíšou do seznamu. Necháme tomu čas tak do pátku odpoledne. Já bych tam pak zarezervoval stůl podle počtu účastníků. Snad nebude pozdě. 

DIGI sraz PRAHA - pondělí 24. 3. 2014 od 18:00 v PRAGUE BEER MUSEUM (Náměstí Míru, Americká 341/43, Praha 2)

1 siwi

Odkaz ke komentáři

No jooo, koukám Frostie reagoval ihned :D ... Ale asi přijedu opět po autoškole ... cca kolem 19.30 - 20.00 hodin, je mi to líto, ale musím tam jít mám každé pondělí velmi důležité školení(3h) "profesní způsobilosti" . Nicméně určitě dovalím :) ... horší bude cesta zpět, protože nepiju, tak se to nějak vybízí v opačném směru :D :D :D .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

horší bude cesta zpět, protože nepiju, tak se to nějak vybízí v opačném směru :D :D :D .

Cože? to jsem nějak nepochopil...

moc toho nebude, v podstatě to, co znáte z galerie...

Mně na fóru galerie nefunguje, takže to pro mě budou všechno novinky.

Odkaz ke komentáři

TVL, no když nepiju, tak jsem zvědav, jak budu vypadat po 5-6 pívech :D :D ...asi do pohody :D ...

Jo takhle!!! Já myslel, že když teda nepiješ, tak že odtamtud půjdeš střízlivej, ne? No neboj, já tě domů dovedu  :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...