Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kupil som hodinky s etou avsak aboslutne mi nevyhovuje korunka, je prilis mala, neda sa skoro vobec vytiahnut a je takmer hladka a neda sa s nou tocit. Korunka nie je srubovacia.

Je mozne korunku vymenit? Orientacna cena? Ako sa riesi dlzka korunky pri roznych priemeroch puzdra?Ak by sa mi poradilo najst korunku na nete, je vymena doma zlozita?

Na co si dat pozor?

Dakujem za pripadne rady.

Odesláno

Na prodloužení hřídelky existují "prodlužky" .Pro hodináře práce na chvíli pro laika skoro neřešitelný problém.Další věc je ,aby těsnila,že ano.

Odesláno

Na prodloužení hřídelky existují "prodlužky" .Pro hodináře práce na chvíli pro laika skoro neřešitelný problém.Další věc je ,aby těsnila,že ano.

Délku jsem nemyslel, spíš průměr, aby do něj ta korunka zalezla.

Odesláno

Spíš myslel asi nějakou větší,dávat šroubovací by byl další problém navíc.Zkrátka musí jít nastrčit na tu trubičku a těsnit a také délka musí sedět,jinak se musí prodloužit hřídel a nebo zkrátit.

Odesláno

Jak jsem řekl,záleží jak je dlouhý krček korunky a podle to ho se to musí doupravit.Můžeš si koupit korunku,ale nemusí Ti pasovat.Vyhodíš peníze s nejistým výsledkem.Není lepší zajít k hodináři?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...