hciq Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Delší dobu jsem zde nebyl a s hrůzou zjišťují, že mor jménem Diskutér se na tomto fóru rozšířil snad do všech vláken a bují jak rakovina. Pozorně jsem si přečetl skoro všechny tvoje příspěvky Diskutére a jsou to zhnisané boláky na tvé nešťastné duši. Namátkou vyberu ty poslední, tvoje téma svítivost hodinek a naprosto zbytečné urážení Sibirnaya... Tak mi prosím vysvětli proč píšeš takový zhovadilosti. Já pro to mám jen jedno vysvětlení, máš nemocnou, ale opravdu nemocnou duši. Pronikl jsi sem skrze svou malomocným hnisem potřísněnou klávesnici a zamořil tak jednu z mála velmi příjemných oáz, kam si lidé chodili odpočinout a popovídat si o věcech jim blízkých. Chci tě Diskutére požádat, udělej něco pro svou nemocnou duši a možná první dobrý skutek ve tvém životě, opusť v tichosti toto fórum. Zde není shromaždiště malomocných. Při svém odchodu nech otevřeno, aby vyvanul ten hnilobný puch a taky až se dáš do kupy, tak se budeš mít kudy vrátit. Díky
spiderer Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Ach jo, tyhle vylevy asi nikdy neskonci :/ Proti tomu jsou mozna i Diskuterovi prispevky balzamem na dusi.. chlapi co porad blbnete?
hciq Odesláno 19. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2007 blbneme?.... napsal jsem jen jeden příspěvek na vrtulníkový hodinky, než jsem začal srát atomový hřiby. Po cca měsíci je to fakt těžký se prokousávat těma blábolama toho polokreténa ( lékařské diagnóza duševní zaostalosti, ne nadávka), jen moje úprava...polokretén= duševní nemožnost dosáhnout plného kreténismu, jelikož mozek zapoměl co je vlastně štítná žláza.... a za druhé nechci rozebírat etymologický původ tohoto "medicínského" určení
Jeremy Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 Hele hciq asi ho tím jenom podpoříš - má asi nějakou patologickou anamnézu. Jedno řešení je moderovaná diskuse, ale proti tomu se bouří spousta lidí, kterým nevadí ho přeskakovat. Dalším řešením je čkat, až se božstvu uráčí updateovat fórum a pak si ho vypneme. A nebo tohle vlákno smazat a NAPROSTO ho ignorovat. Ale to by chtělo velkou míru sebekázně (už tímhle ji sám porušuji) a solidaritu všech.
HonzaX Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 Za měsíc co je člen nablafal 529 příspěvků , to je rekord .
spiderer Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 blbneme?.... napsal jsem jen jeden příspěvek na vrtulníkový hodinky, než jsem začal srát atomový hřiby. Po cca měsíci je to fakt těžký se prokousávat těma blábolama toho polokreténa ( lékařské diagnóza duševní zaostalosti, ne nadávka), jen moje úprava...polokretén= duševní nemožnost dosáhnout plného kreténismu, jelikož mozek zapoměl co je vlastně štítná žláza.... a za druhé nechci rozebírat etymologický původ tohoto \"medicínského\" určení Nevim jak vam, ale me prijde, ze nekolik diskuzi je necitelnych, ne z toho duvodu ze v nich Diskuter napise nejaky prispevek, ale z duvodu, ze na nej potom dalsich 20 clenu reaguje a diskuze smeruje nekam uplne jinam.. Jeden prispevek jde naprosto bez problemu preskocit, ale kdyz tam jsou dve strany reakci na jeden jeho ryp a mezi tim dva prispevky k veci, tak uz je to horsi..
xmenm05 Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 Pravděpodobně je to diky tomu, že to jedno rýputí je tak obtížně ignorovatelné, že se leckdo neudrží ...
Pachollini Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 blbneme?.... napsal jsem jen jeden příspěvek na vrtulníkový hodinky, než jsem začal srát atomový hřiby. Po cca měsíci je to fakt těžký se prokousávat těma blábolama toho polokreténa ( lékařské diagnóza duševní zaostalosti, ne nadávka), jen moje úprava...polokretén= duševní nemožnost dosáhnout plného kreténismu, jelikož mozek zapoměl co je vlastně štítná žláza.... a za druhé nechci rozebírat etymologický původ tohoto \"medicínského\" určení Nevim jak vam, ale me prijde, ze nekolik diskuzi je necitelnych, ne z toho duvodu ze v nich Diskuter napise nejaky prispevek, ale z duvodu, ze na nej potom dalsich 20 clenu reaguje a diskuze smeruje nekam uplne jinam.. Jeden prispevek jde naprosto bez problemu preskocit, ale kdyz tam jsou dve strany reakci na jeden jeho ryp a mezi tim dva prispevky k veci, tak uz je to horsi.. Naprostý souhlas.
JARDA2 Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 Delší dobu jsem zde nebyl a s hrůzou zjišťují, že mor jménem Diskutér se na tomto fóru rozšířil snad do všech vláken a bují jak rakovina. Pozorně jsem si přečetl skoro všechny tvoje příspěvky Diskutére a jsou to zhnisané boláky na tvé nešťastné duši. Namátkou vyberu ty poslední, tvoje téma svítivost hodinek a naprosto zbytečné urážení Sibirnaya... Tak mi prosím vysvětli proč píšeš takový zhovadilosti. Já pro to mám jen jedno vysvětlení, máš nemocnou, ale opravdu nemocnou duši. Pronikl jsi sem skrze svou malomocným hnisem potřísněnou klávesnici a zamořil tak jednu z mála velmi příjemných oáz, kam si lidé chodili odpočinout a popovídat si o věcech jim blízkých. Chci tě Diskutére požádat, udělej něco pro svou nemocnou duši a možná první dobrý skutek ve tvém životě, opusť v tichosti toto fórum. Zde není shromaždiště malomocných. Při svém odchodu nech otevřeno, aby vyvanul ten hnilobný puch a taky až se dáš do kupy, tak se budeš mít kudy vrátit. Díky to hciq: Já bych diskutéra nechal žít. Je na každým jestli bude jeho příspěvky číst nebo na ně reagovat. Není jediný a ani první nebo poslední kdo tady někoho zbytečně napadl, mě se to stalo taky od některých členů a nejen mě, taky sem na to podrážděně reagoval, ale nemá to cenu řešit. Taky sem chtěl nebo chci si na tomhle foru odpočinout a přijít na jiné myšlenky , ale co naděláš,vždycky se najde někdo nebo něco co ti nevoní. Jak říkám nemá cenu na to reagovat. Myslím si že jinak to prostě udělat nejde. s pozdr. J.
vor Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 Hele hciq asi ho tím jenom podpoříš - má asi nějakou patologickou anamnézu. Jedno řešení je moderovaná diskuse, ale proti tomu se bouří spousta lidí, kterým nevadí ho přeskakovat. Dalším řešením je čkat, až se božstvu uráčí updateovat fórum a pak si ho vypneme. A nebo tohle vlákno smazat a NAPROSTO ho ignorovat. Ale to by chtělo velkou míru sebekázně (už tímhle ji sám porušuji) a solidaritu všech. Jeremy: Nevím, co řešíš. Napiš Chronomagovi a začni prostě moderovat tu diskusi.
Krteček Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Chlapi, nevyjadřijume se k Diskutérovi, nikou nepomůžeme a tímto jej živíme. Již o něm nechci slyšet.....
RomanP Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Chlapi, nevyjadřijume se k Diskutérovi, nikou nepomůžeme a tímto jej živíme. Již o něm nechci slyšet..... Tak proč to sem píšeš? Tohle vlákno se týden nehnulo, nebýt tvůj příspěvek. PS: navíc o něm, nebo podobně postižených stejně tak jako tak uslyšíš, hledal jsem nějakou informaci o mobilu a v jedné diskusi se všichni pozastavovali nad nějakým ..., ..., a ...... který tomu ani za mák nerozumí, ... jeden! Klikl jsem na odhaz a našel tohle: http://www.dr-ik.net/148-smejeme-se-fanati...m-blbeckum.html a z 20.5.07 tohle: http://www.dr-ik.net/240-nekdy-me-proste-v...echno-sere.html
Cabos Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Ja osobne si tedy myslim, ze bychom na jednu stranu meli byt za podobne existence radi. Forum kde by vsichni se vsemi souhlasili bylo asi onicem. Me to obcas docela slusne uzemni, donuti trosku pribrzdit ve svem fantazirovani a hlavne popremyslet.... Druha vec je zakladat vlakno o potrebnosti svitivosti uplne nepotrebnych naramkovych hodinek, ale i tak pak muze byt zajimava diskuze o tom proc a nac a jak co sviti... Osobni utoky a urazky kvuli nazoru na hodinky jsou ale opravdu pro mne nepochopitelne !!!!
31682 Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Toto je reakce na zamčené téma: "diky za zastani kluci - sheepeck - frelichl" Neměl jsem to kam dát jinam, všechna obdobná témata jsou již uzamčena Možná jsem něco prospal, ale stejně bych poprosil moderátory, aby nechali někde vymezené místečko, abychom se tam mohli všeobecně plísnit a hádat bez hrozby banu a uzamčení. Povšimněte si jedné věci, tyto a obdobné spory jsou všeobecně vydávány za plebejskou ubožárnu. Vždy se najde intelektuálně nadřazený křikloun, který volá po zamčení. Ovšem návštěvnost těchto příspěvků trhá rekordy Jak si to vysvětlit? Platí ještě, že se můžeme hádat v sekci "Ostatní diskuse"? Pokud je vše při starém, vytvořte třeba chlíveček Ring a ponechte ho svému životu.
Jeremy Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 ..Povšimněte si jedné věci, tyto a obdobné spory jsou všeobecně vydávány za plebejskou ubožárnu. Vždy se najde intelektuálně nadřazený křikloun, který volá po zamčení. Ovšem návštěvnost těchto příspěvků trhá rekordy Jak si to vysvětlit? Platí ještě, že se můžeme hádat v sekci "Ostatní diskuse"? Pokud je vše při starém, vytvořte třeba chlíveček Ring a ponechte ho svému životu. To se dá vysvětlit snadno - někteří lidé se prostě rádi babrají v hnoji. Proto má třeba Blesk takovou prodejnost. Na tomto fóru se ale kromě takových lidí scházejí také lidé, kteří si chtějí číst o hodinkách a odpočívat od věcí, jako je Blesk. No a protože Blesků je po intenetu milion a míst pro ty druhé lidi daleko méně, snažme se, aby tohle místo navštěvovali rádi. Na druhou stranu, klidně si vytvořte vlákno "RING - tady se smí urážet". Jen to ale udělejte transparentně, aby tam ani omylem neabrousil někdo, kdo si nechce kazit den. Já ho zakládat rozhodně nebudu.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.