Jeremy Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Ahoj,máte někdo tip na nějaký rozumný spolek Krav maga nebo něco podobného v Praze, kde se ovšem celý trénink po rozcvičení opravdu trénuje?Nepotřebuju dělat hodinu kliky a dřepy a pak 10 minut techniku. Fyzičku si řeším sám jinde a jinak..Dík.
solidus Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Z Prahy nejsem, ale byly jsme nedávno na hromadném sparringu v Lanna gymu a tam jsem z toho měl opravdu dobrý pocit. O dva týdny později jsem tam měl zápas a opět good feeling. Je to teda ale oddíl na Muay-thai a MMA.
visual Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Chces neco plne kontaktniho a funkcniho(MMA&Kravmaga) nebo bouchani (box/kick/thai) tradicni veci (judo,karate,....)?Kdyz budes specificky, poslu naky linky Upraveno 17. března 2014 uživatelem visual
SCIFI Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) pokud nechceš celý tréning proběhat nebo proklanět tak ti z vlastní zkušenosti doporučuju KM u Jakuba Otipky. Vyber si kde ti to vyhovuje a domluv se sám.http://www.krav-maga.cz/praha.html Pokud si budeš moct vybrat instruktora tak na 100% vem Jirku Polanskýho, je fakt dobrej a má stejnou filozofii jako ty a většina normálních lidí. že jsi zaplatil za to že se bude učit KM a ne si zvyšovat fyzičku. Na to jsou jiný kurzy. Kdyby jsi nechtěl KM tak dle mě je lepší CQB ale to není moc veřejný tak když tak SZ. Upraveno 17. března 2014 uživatelem SCIFI
solidus Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Ha, neodeslalo mi to příspěvěk, prej ukládá se Chces neco plne kontaktniho a funkcniho(MMA&Kravmaga) nebo bouchani (box/kick/thai) tradicni veci (judo,karate,....)?Kdyz budes specificky, poslu naky linky Jen jsem psal, že nechápu to rozdělení, funkční je z tvého výpisu vše (karate jen kyokushin, ale v tom se moc nevyznám), snad jen se běžně nechceš při napadení válet s někým na zemi ve smyslu BJJ, ale nic moc lepšího, než co jsi vypsal, není.
Julek Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 To je to co Vám pražským závidím, my musíme jezdit dálky když chceme pochytat někde další zkušenosti. Krav Maga třeba nejblíže Praha, Plzeň, bydlím blbě.
solidus Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Julek: ale MMA Chomutov je slušnej oddíl, ne? Béďa je legenda, jsem rád, že ho znám, byť jsme se dlouho neviděli
Julek Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) To my slušnej oddíl jsme . Beďor má kluka mimochodem (7 měsiců už), takže krev bude mít následovníka , on k nám semtam zajede André ale kluci co zápasí profi prostě už musí jezdit trénovat do Prahy. Jinak pokud jsi někde kolem Chomutova 26.4. pořádáme kolo amatérké ligy ofiko pod MMAA, cca 15-20 fightu + si tam Jirka Žák pinkne 3 fighty, přijeď , vzal jsem si to na hrb tak ti dám volňásky. Upraveno 17. března 2014 uživatelem Julek
busdriver Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 + si tam Jirka Žák pinkne 3 fightyProti komu? Já myslel, že už se Jiřina připravuje na ten landův Gibu fight night.
solidus Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Julek: jsem Most, ale trénuju u Lukáše Šeršeně v Chomutově. Zajdu se podívat rád Už tu ale plevelíme, tak pak písnu SZ Ať se vrátíme k původnímu dotazu. Jeremy, co vlastně hledáš, 3x týdně trénink nebo spíš nárazově jednotlivé kurzy zaměřené na nějaké konkrétní situace?
Julek Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 busdriver - napsal jsem to blbě, Jirkovo kluci , ale budou v kleci na 3 zápasy nemá cenu stavět ring a s klecí nemá nikdo problém.
schrapnel Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 A nejaky kondicny box pre pupkatu kancelarsku krysu?
solidus Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 A nejaky kondicny box pre pupkatu kancelarsku krysu? Město? Jestli Praha, tak víceméně každej větší oddíl zaručí kvalitu a bude mít kondiční lekce. Rozhodně není vůbec čeho se obávat, do všeho se dostaneš a časem třeba i něco víc
Jeremy Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Hele 1x, 2x týdně, funkční, takže asi KM. Co je CQB netuším - slyšel jsem to pouze v souvislosti se střelnými zbraněmi.Karate jsem dělal hromadu let, ale to je jen takovej málo použitelnej balet. MMA a podobný věci, to mám s otazníkem... Přijde mi to jako sport, tj. relativně čestná záležitost, i když s drsnejma pravidlama. Mám pocit, že do takový situace se člověk nikdy nedostane.Spíš bych potřeboval pro klid duše pár mechanicky nacvičenejch pohybů pro nejklasičtější situace, držení zezadu, útok pěstí, nožem, kopanec.. žádná krása, prostě efektivně to skoncovat do pár vteřin a zmizet.
Milan156 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Souhlasím s tím co píše scifi. Jirka Polanský naprosto v pohodě, stejně tak i Martin Stehlík a další. Dělají i soukromé lekce jak pro jednotlivce tak pro malé skupinky / i když to je hodně podle rozvrhu a vytíženosti. Každopádně trénink spočívá opravdu v tréninku a nikoliv ve dřepech / klicích
petr10 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Pánové, ať nezakládám nový topic, mohli byste mi doporučit nějaký kondiční box v Brně? Četl jsem nějaké staré diskuze na netu a psali o něčem na Cejlu, znáte tam něco? Jde mi o naučení se techniky a zlepšení kondičky, žádné vysoké ambice v boxu nemám. Díky
Jeremy Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Drobet to tu oživím: Poradíte? Otázka tučně, pro ty, které nezajímá můj "bojový" příběh :-D - začínal jsem se Shotokan karate, na základní škole. Skončil jsem s odjezdem do Prahy na VŠ. Ale bavilo mě to. - k zápočtům se tu dala dělat jediná relevantní věc: šerm. 2 roky, pak zápočet z tělocviku nebyl potřeba :-D. Nicméně šerm byl moc fajn. - loni jsem začal s krav maga, ale když bilancuju, tak jsem se za ty skoro dva roky nenaučil vlastně skoro nic, jen jim sypu prachy (dražší tréninky by člověk těžko hledal) a ještě nás nutěj do všeho možnýho (trika, zkoušky, atd; a blbě se tvářej, když odmítáme) a trenéři jsou jen pár lekcí před námi. Prostě "dobře rozjetej byznys" bratří Otipků, ale už se mi je nechce dál sponzorovat. Otázka: kam v Praze (ideálně v severovýchodní části) chodit na tréninky a hlavně čeho, aby: - tam bylo co nejméně tancování (stínový boj, kata) - jen malinko posilování, na to jsou lepší jiný aktivity - maximum cvičení jednoduchých přímočarých technik, žádný nevyužitelný kopy na hlavu z otočky nebo padesátipohybový tance končící efektně zamotanejma končetinama. - středně tvrdý sparring jak na nohou, tak na zemi - pro zpestření rozumné zbraně (nůž, teleskop) - trenér byl někdo normální bez mindráku, kterej dokáže všechno normálně vysvětlit, bez uraženosti nebo pocitu, že na něj tou otázkou člověk útočí.
MJ. Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 to snad abys začal s MMA. Jinak hodnocení toho jak je vedeno byznysově KM celkem sedí :-)Ale i tak mě to bavilo nejvíc na co sem chodil.Posilování v KM sem chápal spíš jako cestu k tomu, jak tě na tréninku unavit k následnému procvičování obrany.Na rozdíl od tebe mi přišlo že se některejm věcem moc času nevěnovalo. Hlavně aby se stihnul plán a ty si mohl jít na zkoušky, za které se platilo.Celkem mě pobaví že tam jsou teď instruktoři lidi s kterejma sem nastupoval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se