Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsetkych casomilov,

nakolko som sa stratil v oceane hodiniek, chcem vas poziadat o pomoc pri vybere stroja podla tychto poziadaviek:

• preferujem automat (no nebranim sa quartz)
  • cena cca 800 ? (20 k CZK)
  • velkost 42 mmm (43 mm)
  • sportove, kazdodenne nosenie
  • datum, den, pripadne chrono
  • znacky Tissot, Certina, Seiko
  • kovovy tah
  • matny nelesteny vzhlad, (a la titan)
  • cifer v jednej farbe cierny, biely, modry

zatial v merku. Dakujem za pomoc.

Certina DS Podium Chrono

certina-c0014271105700_57296_1.jpg

alebo

Tissot PRC 200 automatic

image330png_T055_427_11_057_00_png.png

Odesláno

Pokud bys nebazíroval na chronu, tak se obzor hodinkových značek hodně rozšíří o další, hlavně všeobecně méně profláklé. 

A jelikož mám poslední dobou takové "pilot" období, tak navrhuji tyto Steinhart: http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-with-leather-strap.

I když koukám, že upřednostňuješ kovový tah. No tak jenom takový rozšíření obzoru. Mě totiž ty hodinky co jsi postnul připadají takový solidní, neurazí, ale nic navíc, takových je mraky. Mě osobně by dlouho nevydržely. Ale pilotky nemá každej druhej, tedy mimo fórum. Za dvacku bych fakt studoval dlouho, než bych do nějakých šel.

Odesláno (upraveno)

Osobne by som tiež išiel do Longines HC alebo Seiko SBDC 007 Shogun.

Edit: Aj keď momentálne mi v danej cenovej relácii prídu ako najuniverzálnejšie Archimede Outdoor. Ale to je dosť mimo Tvojej požiadavky.

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

A víš jak si s takovou divers lunetou zacvakáš,paráda,uvaříš vajíčka a v hospodě spočítáš piva,není škoda se o to ochudit? :-) Odpuštěním si chrona se opravdu rozšiřují možnosti.Koukni taky na produkci Hamiltonu,dobrá značka za dobrý prachy.

Odesláno

asi porozmyslam na tou lunetou :whistle: , zatial vdaka

No už to začína. Tiež som si niekedy povedal, že porozmýšľam nad lunetou a teraz mám skoro samé potápky :-)))

Odesláno (upraveno)

Za mě sice baterka, ale absolutní pecka chrono - Tag Heuer SeaRacer 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

(bez rušivé quartz vteřinovky, se skvělým chronografem, nehorázně pohodlným tahem, další variantou jsou "Bourne" Link chrono, ty mám a nedám na ně jako na odolné-všehoschopné a vždy připravené, dopustit)

Mezi další zajímavé edice Linků patří Silverstone atp, stojí za shlédnutí. ;)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

image330png_T002_520_11_051_00_png.png

Čo tieto? Ja som nad ními rozmýšľal ešte pred kúpou Wengeru, sklíčko je safír, priemer 43 

http://www.tissot.ch/?collections/products/1157/n/TISSOT_RACING-TOUCH/T002.520.11.051.00

pozri si ich stoja okolo 500? majú taký dotykový displej že keď tukneš do hrany "compass" tak sa zmenia na kompas atď... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...