finn Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Zdravim vsetkych casomilov, nakolko som sa stratil v oceane hodiniek, chcem vas poziadat o pomoc pri vybere stroja podla tychto poziadaviek: preferujem automat (no nebranim sa quartz)cena cca 800 ? (20 k CZK)velkost 42 mmm (43 mm)sportove, kazdodenne noseniedatum, den, pripadne chronoznacky Tissot, Certina, Seikokovovy tahmatny nelesteny vzhlad, (a la titan)cifer v jednej farbe cierny, biely, modryzatial v merku. Dakujem za pomoc. Certina DS Podium Chronoalebo Tissot PRC 200 automatic
Daemonultimate Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Mně se líbí ty Certiny,jestli automaty,mrkni na něco od Mido,ale myslim,že budou nad litr a to ještě venku.Ale chrona maj parádní.
habadej Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Pokud bys nebazíroval na chronu, tak se obzor hodinkových značek hodně rozšíří o další, hlavně všeobecně méně profláklé. A jelikož mám poslední dobou takové "pilot" období, tak navrhuji tyto Steinhart: http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-with-leather-strap.I když koukám, že upřednostňuješ kovový tah. No tak jenom takový rozšíření obzoru. Mě totiž ty hodinky co jsi postnul připadají takový solidní, neurazí, ale nic navíc, takových je mraky. Mě osobně by dlouho nevydržely. Ale pilotky nemá každej druhej, tedy mimo fórum. Za dvacku bych fakt studoval dlouho, než bych do nějakých šel.
Exiztence Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Z tvých specifikací mi celkem jasně vychází Longines Hydroconquest, jsou jak v černé a modré a značka je taky lepší nežli ty co uvádíš.
brumko Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Osobne by som tiež išiel do Longines HC alebo Seiko SBDC 007 Shogun.Edit: Aj keď momentálne mi v danej cenovej relácii prídu ako najuniverzálnejšie Archimede Outdoor. Ale to je dosť mimo Tvojej požiadavky. Upraveno 17. března 2014 uživatelem brumko
finn Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Vdaka za zastavenie, to Exiztence a Brumko nie som velky fanusik lunety s big numerami a uz vobec nie style diver, Ale rozsirujem si rozhlad v znackach
Daemonultimate Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 A víš jak si s takovou divers lunetou zacvakáš,paráda,uvaříš vajíčka a v hospodě spočítáš piva,není škoda se o to ochudit? :-) Odpuštěním si chrona se opravdu rozšiřují možnosti.Koukni taky na produkci Hamiltonu,dobrá značka za dobrý prachy.
finn Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2014 asi porozmyslam na tou lunetou , zatial vdaka
brumko Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 asi porozmyslam na tou lunetou , zatial vdakaNo už to začína. Tiež som si niekedy povedal, že porozmýšľam nad lunetou a teraz mám skoro samé potápky :-)))
Daemonultimate Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Oris ? Venku se daj vlízt do ceny.V požadavcích nemáš WR,tyhle maj jenom pade. Williams F1 team :
gougy Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Za mě sice baterka, ale absolutní pecka chrono - Tag Heuer SeaRacer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (bez rušivé quartz vteřinovky, se skvělým chronografem, nehorázně pohodlným tahem, další variantou jsou "Bourne" Link chrono, ty mám a nedám na ně jako na odolné-všehoschopné a vždy připravené, dopustit)Mezi další zajímavé edice Linků patří Silverstone atp, stojí za shlédnutí. Upraveno 17. března 2014 uživatelem gougy
diadass Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Řeším něco podobného a stále víc přemýšlím nad Longines Diver Legend: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
habadej Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 LLD jsou parádní hodinky, ale ne za 20 kilo, bohužel..........
sebkopp Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Čo tieto? Ja som nad ními rozmýšľal ešte pred kúpou Wengeru, sklíčko je safír, priemer 43 http://www.tissot.ch/?collections/products/1157/n/TISSOT_RACING-TOUCH/T002.520.11.051.00 pozri si ich stoja okolo 500? majú taký dotykový displej že keď tukneš do hrany "compass" tak sa zmenia na kompas atď...
finn Odesláno 18. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2014 dakujem a checkujem, dalsie navrhy su vitane
Daemonultimate Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Když to zvedneš na litr,máš prověřený Hamilton X-wind nebo X-patrol
JohnDoe Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Co říkáš na tyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69649-certina-c0064141603100-automat-43mm/?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se