worm007 Odesláno 19. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2014 D200 jsou bezva, i když mně se víc líbí chrona . Gratuluju!chrona sú vačšie a hrubšie a ja mám malú ruku :/ + nikdy som nepoužil stopky na hodinkách, neviem si predstaviť pri akej príležitosti to ludia používajú
Petr77 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Jsou peckovy a s Radem sympatizuju. Vubec cela rada D-Star 200m je hodne povedena a ty chronacky v rattrapante uplna pecka /samozrejme i cena je pecka/. Tva Rada si pochvalu zaslouzi 100% a dobre jsi vybral... a navic Ti skvele sednou. Gratuluju a preju skvele casy s novymi hodinkami
worm007 Odesláno 20. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2014 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dandy Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Vynikajúca voľba. Ako prvé automaty fakt skvelé. Ak budeš neskôr vyberať dalšie hodinky, tieto bude veru ťažké prekonať.Gratulujem a užívaj si ich.Pekné fotky.
Kluk jako buk Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Zajímavej příběh, parádní hodinky a super fotky, gratuluju. :-)
Daemonultimate Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Parádní univerzály,gratulace k bezva koupi.
Lubosh87 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 O pánských Rado jsem nikdy nepřemýšlel, ale tyhle jsou super! Gratuluji ke koupi. Až budu chtít něco sportovnějšího, přidám si je do hledáčku
worm007 Odesláno 21. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2014 dnes som konečne nemal ráno školu tak som si pospal a spravil pár fotiek po raňajkách.. a som si všimol až teraz že, tam je vidieť aj môj pes.. odfotím ho aj z bližša s hodinkami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rampelnik Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 (upraveno) Ta modra na ciferniku je super! Ta malinka kotvicka na ciferniku se otaci podle rotoru tak jak je tomu na nekterych dalsich Rado? Edit: tak asi jo, uz to vidim na fotkach:-) Upraveno 21. března 2014 uživatelem Rampelnik
worm007 Odesláno 21. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Ta modra na ciferniku je super! Ta malinka kotvicka na ciferniku se otaci podle rotoru tak jak je tomu na nekterych dalsich Rado? Edit: tak asi jo, uz to vidim na fotkach:-)neviem či je to podla rotoru, ale asi ano, otáča sa smerom dolu podla toho ako máš hodinky v podstate asi ako rotor no..
worm007 Odesláno 23. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2014 pár ďalších Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
worm007 Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2014 pes :3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Hodinky parádní, modrou mám rád. Se značkou jsem měl dobré zkušenosti, jeden z jejich modelů jsem vlastnil a byl jsem spokojený. Vím, že i jejich nynější majitel je má v oblibě, a to i přesto, že má ve své sbírce hodinky, které Rado předčí o světelné roky. Přes všechny klady jsem měl dvě výtky, jednu větší a druhou menší. Velká se týkala luminiscence, menší použitého strojku.Proto mě tedy překvapila pochvalná poznámka o svítivosti. V této kategorii byly Rado absolutně nejhorší, co jsem kdy měl. V noci svítily cca dvě tři hodiny.Jak Ti dlouho svítí, máš už nějakou zkušenost z průběhu noci ?Jaký mají strojek, pořád hnusnou ETU 2824 ? Pokud pominu luminiscenci a můj subjektivní názor na stojek 2824 jsou Rado vychytané. Hi-tech materiály, které používají jsou bezva. Keramika na pouzdru je fajn, hodinky nikdy nepoškrábeš. Jen si dávej pozor na pád na velmi tvrdou podložku. Keramika je relativně (!) křehká, už jsem viděl uštíplé IWC a to je přece jen jiný kalibr. Lesklý tah není až zase tak velký problém, vždycky se dá přeleštit. Navíc, hodinky, které na sobě nesou nějakou tu známku používání vypadají pořád dobře, alespoň ukazují, že věrně slouží majiteli. U Tebe nepředpokládám nějaký brzký prodej, možná to budou hodinky, které nkdy neprodáš. Užívej si je , jsou krásné. Edit - jako pejskař, také máš moc hezkého psa Upraveno 26. března 2014 uživatelem Snow
worm007 Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2014 zdravím ťa čo sa týka tvojich výčitiek k hodinkám tak 1) lumi som čakal horšíu, ale teda vravím.. ide moje prvé automatické hodinky tak nemám to moc s čím porovnať. Dával som sem aj fotku s lumi, po nasvietení svieti fakt krásne (ale to asi každá lumi ) zatial z môjho času čo ich mám.. ani raz som sa na ne nepozrel večer s tým, že by som videl tmu.. svietia stále. Nevravím že lumi by nemohla byť lepšia.. ale ja som s ňou spokojný a svieti dlho. Tých 8 - 9 hodín vydrží a čas ráno prečítam. 2) strojček - ano ide o etu 2824-2.. a tu znovu, nemám to s čím porovnať zatial.. úprimne som v nič lepšie ako v ETU nedúfal, keďže ešte len študujem a nemôžem si dovoliť hodinky s nejakým in-housom (okrem Seika možno, ale Seiko mi nie je moc sympatická značka). Neviem presne čo je na tejto ete zlé. z toho čo ja pozorujem sekundovka ide pekne, hodinky sú fakt parádne presné a majú aj peknú rezervu náťahu. Určite existujú aj lepšie strojčeky ale pre moje prvé hodinky toto bohate stačí čo sa týka keramiky - neboj dávam na ne fakt pozor... je to v podstate to najdrahšie čo nosím, takže okolo dverí si držím ruku (s hodinkami) pri sebe. Dávam pozor aby sa im nič nestalo. Ten ťah je super, oproti iným hodinkám čo som skúšal sa mi tento ťah velmi páči a to že je lesklý neberiem ako tragédiu ale ako plus. aj púzdro je leské, aj tá keramická luneta, takže sa to k hodinkám krásne hodí.. a v horšom svetle to vyzerá fakt peckovo ( v divadle napr. ) A predaj neplánujem zrejme nikdy (aspoň kým mi neprepne ) lebo predsa len, výberom som strávil viac času ako šetrením, vela vela som o hodinkách čítal pred tým ako sa rozhodol pre tieto. Ten čas strávený výberom som si užil a za tento prvý týždeň čo ich mám som si istý že som vybral dobre. a za psa ďakujem
Návštěvník Snow Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 to worm007 - ad1) luminiscence 8 až 9 hodin je super, zdá se, že šli do sebe. ad2) ne, ne. Nemyslel jsem in-house, to v žádném případě. Každá ETA2824, kterou jsem měl, trpěla nectností v rezervě chodu. Příliš se nepohybuji a hodinky se mi zastavovaly. Vzhledem k tomu, že jsem měl velké množství chronographů s Valjoux 7750, porovnával jsem s tímto strojkem a ještě s několika jinými kalibry od ETY. Valjoux7750 mě nikdy nezradil, koneckonců je to takový traktor, který ETA za tu drahnou dobu, kterou ho vyrábí, pěkně vybrousila. Měl jsem i jinou ETU, 2836, 2893 a 2895, žádná mě tak netrápila jako 2824. Ty jsi mladý a budeš lítat jako čert, Tebe nezradí, já jsem starý, nemocný fotr, který lítá tak leda po bytě .
worm007 Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2014 táto má 38 - 40 hodín rezervu, takže zatial mi nezastavili, niektoré dni ich ale nosím fakt len do školy a zo školy.. cez víkend som ich mal raz.. a idú stále, takže mne toto nejak nemá prečo vadiť
worm007 Odesláno 27. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2014 tu je pár fotiek pri horšom svetle, fotky nie sú moc dobré, ale chcel som ukázať že tá modrá je počas dňa iná ako večer.. iná je v škole pri umelom osvetlení, iná v kine atď.. veď určite viete o čom hovorím.. už to budú zrejme posledné fotky, keby chcete vyslovene fotku niečoho (nejaký detail) tak povedzte. a velmi pekne ďakujem všetkym, ktorým sa môj výber páčil ! už sa teším na ďalšie hodinky ( ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JMB Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Marně si lámu hlavu, jestli tyto, nebo staré Divery... Něco mi ale říká, že i tyto se stanou klasikou! Velká gratulace a ať dělají radost!
worm007 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se