baza Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Dole bude ešte CZECH MADE.Ano, to asi v každém případě, pod číslem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Jo... v jednoduchosti je síla:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Ještě tedy s CZECH MADE, mělo by to kopírovat kruh, ale umím do obrázku psát jenom vodorovně. Takže sorry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 31. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Taky umím jenom to , ale toto se mi zamlouvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Za mna dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Jdu náhodou kolem, tak jsem vám to ohnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Jdu náhodou kolem, tak jsem vám to ohnul. Díky. Pro mě by toto mohla být konečná varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Jdu náhodou kolem, tak jsem vám to ohnul. Díky, teď prosím ještě trochu zmenši rubíny a trochu víc zmenši Czech made a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Za mňa 25 RUBINU hore pod ORLIK ako na origináloch takto je to ako na PRIM SPORT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Zmenšeno o 10% (25 rubínů a czech made). A teď už musim jít dělat co mě živí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hospahejsa Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Pridavam se na pozici 14. 1. zekon7302 datum ANO2. huhu4d datum ANO3. baza datum ANO4. Bert datum ANO5.Panedge datum ANO6.svkfan datum- je to jedno7. Kristian.nov datum ANO8. Viktor datum NE (ale dokážu s tím okýnkem žít)9.Kadakii datum ano10. Hirsch datum ANO11. JZED datum ANO12. cali hlavne plne dno a co najmenej napisov datum nevadi13. Honza.manta datum ANO14. hopsahejsa datum ANO15. 16. Ohm-Aztec datum ANO poslední číslo-Sinoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Já bych pod ten O R L Í K možná napsal menší Prim.... Ale nemlaťte mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Já bych pod ten O R L Í K možná napsal menší Prim.... Ale nemlaťte mě Vím, že tady máte pindalů víc než dost, ale k tomuto názoru se jako kolemjdoucí připojuju. Myslím, že aspoň malinkatý "Prim" by tam mělo být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 PRIM pod ORLIK mne to tam nesedí skus tam dať 25 RUBINU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 (upraveno) Když se v tom dnes tady tak patláme, tak neumělé další srovnání předchozích názorů: Pořád u mě vede prostřední varianta /ORLÍK, 25 RUBÍNŮ pěkně vyváženě a stačí.../ Upraveno 31. března 2014 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 A co tak: ORLIKAUTOMATC (mensim) Chvalit sa poctom kamenov je uz dnes predsa len trochu z mody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Já bych hlasoval pro variantu s nápisy v pořadí pod sebou: ORLÍK PRIM a dole 25 RUBÍNŮ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Chlapi neblbněte cifr MUSÍ mít dvouřádkové popisy nahoře a i dole, jinak to bude prázdné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Muj nazor je Orlik a 25 rubinu nahore a dole jen czech made jak je na poslednim obrazku. To se mi moc libi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Muj nazor je Orlik a 25 rubinu nahore a dole jen czech made jak je na poslednim obrazku. To se mi moc libi. Sent from my iPhone using TapatalkNo to bude ale hodně prázdné, nicméně, volal jsem do Eltonu aby mi udělali ještě verzi s 25JEWELS pod ORLÍk, dole pak AUTOMATIC a 60m/6Atm. Jak už jsem psal, ciferník je samo o sobě malý, jestli tam budou čtyři řádky nebo dva, na oko to bude jedno. Proč jewels a automatic?, bude tam CZECH MADE, to moc česky nezní a dávat tam Uděláno v Česku je asi blbost. Na všechno máme samozřejmě ještě čas, uděláme si nějaké hlasování, srhneme si to a zvolíme si vítěznou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se