Fajkus Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Vypadá to dobře, ale já jsem pořád těm hadrám nějak nepřišel na chuť.
bob.zizka Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Barevne to nevypadá špatn?! Od té doby co je mám,tak krom noci jsou na ruce furt. Jsou fakt povedeny!
Jarett Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Včera jsem zkusil tu vintage gumohadru od Motyho, pěkné to je, ale asi by mi vadila ta vůně vojenského skladu, nebo přesněji babiččiny skříně. Ale ta "vůně" je právě to, co udělá ten pravý vintage feeling
bohus76 Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Podobně to psal i Accutron o Saturn páscích.Že nesmrdí,ale voní :-) /dávám mu za pravdu /.
TOMASS Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 tak se mi take splnil Primkarsky sen..... Krasne dilo Zekone! Smekam a diky! Na zivo jsou jeste hezci nez jsem vidal na fotkach.. si rikam, ze ted by se jim jeste hodil bracha - IGENy taky s bombirovanyma.... fotka nic moc, je to jen mobilovka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 K traktoru se hodi spise Traktory. ;-)
bob.zizka Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 To Tomass- blahopřeju! Dobrá volba. Mám je denně na ruce od 4 do 22hod a jsem spokojenej. Užívej si je
EngineerHack Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Nadherne hodinky aj ja musim jedny mat. Kde a ako si je shanel ked to nie je tajomstvo
TOMASS Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 to Hardslimer: a co treba pohled Elton a Zetor to Bob: to toho moc nenaspis Bobe to EHack: tady na foru, jinde asi k nesehnani, precti si Bobuv pribeh,jak se to dela, viz vyse..
bob.zizka Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Se spánkem je to o zvyku. Takhle funguju už několik let
Honza.manta Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 tak se mi take splnil Primkarsky sen..... Krasne dilo Zekone! Smekam a diky! Na zivo jsou jeste hezci nez jsem vidal na fotkach.. si rikam, ze ted by se jim jeste hodil bracha - IGENy taky s bombirovanyma.... fotka nic moc, je to jen mobilovka..To se ti ten víkend s náma nějak prodražil.
TOMASS Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 To si mne Honzo s nakym jiným Tomasem pleteš:-D
Honza.manta Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Aha, je tu holt víc nicků tomass. Sorry.
bob.zizka Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Tak jeden komplet od Zekona. Díky za ten remen Dusane! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TOMASS Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 kuze je kuze Bobe, to je jasny... i tenhle se prijemne nosi..ma kuzi aspon zespoda co vy na to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
feltharg Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 no kdyz uz ses zeptal... jako hodinky hezky, pasek hezkej, ale nejak mi to nestimuje... kuze je kuze Bobe, to je jasny... i tenhle se prijemne nosi..ma kuzi aspon zespoda co vy na to?
Primoš Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Tak ten bordó pásek za mě taky ne, ale hodinky super.
bohus76 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 kuze je kuze Bobe, to je jasny... i tenhle se prijemne nosi..ma kuzi aspon zespoda co vy na to? Co je to zač,ten pásek ? Kupovals někde ?
TOMASS Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Pásek je tmavě hnědý,žádný nádech do červená myslím nemá;-) na světle je nit o něco světlejší a trochu do tmavorezavá...barevné se to myslím nepere s lumi... to ale neznamená že to musí ladit;-) proto jsem to pověsil sem;-) Je to nylon a zespoda má kůži,nosí se příjemně jako kožený řemen.. Je ze strapshop,compagnolo..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se