cali Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Tak ja si teda vezmem tu dvanactku ked ju nik nechce 1. zekon7302 datum ANO2. huhu4d datum ANO3. baza datum ANO4. Bert datum ANO5.Panedge datum ANO6.svkfan datum- je to jedno7. Kristian.nov datum ANO8. Borodov9.Kadakii10. Hirsch11. JZED12. cali hlavne plne dno a co najmenej napisov datum nevadi13. Honza.manta datum ANO 14. sect (zatím na 70%) datum ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Zatim porad zvazuju ucast, ale jedine s datumkou. Co ji aspon udelat stejnou bezovou barvou jako jsou indexy, misto te bile? A jaka teda bude skutecna wr? Pripadne co tech 60 m ve skutecnosti znamena?Pokusím se zjistit jestli to bude možné s tou datumovkou v barvě, ale mám takový pocit, že bude problém s čitelností, pokud se nebude tisknout na bíli podklad čísla(další matrice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Jenom doplním, aby nám tu nikdo nechyběl. 1. zekon7302 datum ANO 2. huhu4d datum ANO 3. baza datum ANO 4. Bert datum ANO 5.Panedge datum ANO 6.svkfan datum- je to jedno 7. Kristian.nov datum ANO 8. Borodov 9.Kadakii 10. Hirsch 11. JZED 12. cali hlavne plne dno a co najmenej napisov datum nevadi 13. Honza.manta datum ANO 14. sect (zatím na 70%) datum ANOposlední číslo-Sinoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 1. zekon7302 datum ANO2. huhu4d datum ANO3. baza datum ANO4. Bert datum ANO5.Panedge datum ANO6.svkfan datum- je to jedno7. Kristian.nov datum ANO8. Borodov9.Kadakii10. Hirsch11. JZED12. cali hlavne plne dno a co najmenej napisov datum nevadi13. Honza.manta datum ANO 14. sect (zatím na 70%) datum ANO 15. Viktor datum NE (ale dokážu s tím okýnkem žít) poslední číslo-Sinoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Pokusil jsem se trefit do reálni velikosti cca 30mm +/-, ty popisku jsou minimalistické a datumovka taky nebude jako pěst na oko, navíc bude utopená o nějaký ten milimetr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Jestli jsem to pochopil správně, tak lumi bude ve stejné barvě jako u LE ES13 - tu už mají v Eltonu ode mně trefenou. a minutové indexy a nápisy budou bílé. K tomu bude bílý font datumovky přesně ladit. Naopak, kdyby bylo datum zažloutlé, tak by to hodinky dost sráželo. Za mně bílý font datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 A pardon, mám to jen z telefonu, ale znovu - popisy včetně třeba roku - něco jako LE ORLÍK 2014 v kruhovém věnci a číslo limitky - buď XX/XX nebo XX 0XX, což by mne oslovovalo mnohem více(je to blíže originálu) - by bylo ve středovém kruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 A pardon, mám to jen z telefonu, ale znovu - popisy včetně třeba roku - něco jako LE ORLÍK 2014 v kruhovém věnci a číslo limitky - buď XX/XX nebo XX 0XX, což by mne oslovovalo mnohem více(je to blíže originálu) - by bylo ve středovém kruhu.O tom jsme se bavili a taky to tak zamýšlím, tedy upřesním, pro oko jednodušší bude asi xx/xx. O datumovce jsem psal, patlat tam dvě vrstvy barev se mi nezdá moc dobré, nebudem to komplikovat, zůstanou bíla čísla. Jenom na tom cifru se mi něco nezdá, v klikdu bych vyhodil to AUTOMATIC a ponechal 25rubínů, bude to tak blíže originálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 A jak to je s tou vodotěsností? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 (upraveno) Myslíš takto? Upraveno 29. března 2014 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 A jak to je s tou vodotěsností?Původní Orlíky, armádní zakázka, jeden s parametrů, vodotěsnost 60m, v standardu mají 50m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Myslíš takto?Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Když už patláme cifr... Bylo by blbý nahoru místo "25 rubínů" napsat jednoduše PRIM co nejblíže starému logu a to "25 rubínů" dát dolů místo automatic? A vynechal bych ang. zkratku WR a nechal bych jen univerzální 6 atm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 (upraveno) Když už patláme cifr... Bylo by blbý nahoru místo "25 rubínů" napsat jednoduše PRIM co nejblíže starému logu a to "25 rubínů" dát dolů místo automatic? A vynechal bych ang. zkratku WR a nechal bych jen univerzální 6 atmJen 6atm bude moc malinkatý, vypadalo by jako smítko, neustále byh měl nutkání čistit sklíčko. PRIM ORLÍKto nevypadá moc vkusně Chtělo by to někoho šikovného, kdo by tu nahodil pár variant. Upraveno 29. března 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 (upraveno) Myslel sem to naopak... O R L Í K PRIM Nějak takhle...:-) Ale jenom nápad... A "6 atmosfér"? Mě to WR trochu tahá za voči oproti těm "rubínů":-) Upraveno 29. března 2014 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 1. zekon7302 datum ANO2. huhu4d datum ANO3. baza datum ANO4. Bert datum ANO5.Panedge datum ANO6.svkfan datum- je to jedno7. Kristian.nov datum ANO8. Borodov9.Kadakii10. Hirsch datum ANO11. JZED12. cali hlavne plne dno a co najmenej napisov datum nevadi13. Honza.manta datum ANO 14. sect (zatím na 70%) datum ANO 15. Viktor datum NE (ale dokážu s tím okýnkem žít) poslední číslo-Sinoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Myslel sem to naopak... O R L Í K PRIM Nějak takhle...:-) Ale jenom nápad... A "6 atmosfér"? Mě to WR trochu tahá za voči oproti těm "rubínů":-)myslíš pouza ta dvě písmena WR, záleží co na to ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 A jak to je s tou vodotěsností?Budou skutečně testovaný na 6Atm - stejně jako ES13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 ja hlasujem za orlik 25 rubinu automat viz baza obr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se