Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar chlapi,

pokukuji po novych hodkach na vylety, toulky lesem atd a nemuzu najit nic zajimaveho, tak mozna poradite.

Podminky: 43mm max, otocna luneta, chrono muze i nemusi, zvysena vodotesnost (min 150m), cca do 50tis. Dival jsem se na Fortisky, ale neni to uplne ono. Napada vas neco?

Diky

Odesláno

Muhle Glashutte SAR (i kdyz neni otocna luneta) nebo od stejne znacky Marinus. MKII Fulcrum, MKII Paradive. 

Taky bych prosel nabidku Ball...hlavne radu Engineer Hydrocarbon nebo Engineer Master II.

Odesláno

dik hosi za tipy.. Damasko, co koukam, nema moznost tahu a vodotesnost jen 100. Sinny UX maj sice 44mm, ale to bych ozelel, moc se mi libi ponorkova ocel a brutalni vodotesnost, zabil me ale quartz. To neeee :)  Tad bych automatiku.

Kloubiku, na ball podivam..

Zatim dik panove a pripadne dalsi navrhy jsou vitany!

Odesláno

dik hosi za tipy.. Damasko, co koukam, nema moznost tahu a vodotesnost jen 100. Sinny UX maj sice 44mm, ale to bych ozelel, moc se mi libi ponorkova ocel a brutalni vodotesnost, zabil me ale quartz. To neeee :)  Tad bych automatiku.

Kloubiku, na ball podivam..

Zatim dik panove a pripadne dalsi navrhy jsou vitany!

Tak U1, ty jsou automat

Odesláno

Tak U1, ty jsou automat

Jo, U1 s SDR lunetou mi prijdou skvely. A nebo 43mm jsou Sinn 857...luneta, tegiment, kapsle proti vlhkosti, zvysena antimagneticka ochrana...a delaji je i komplet PVD.

Odesláno

@Frantiku, U1 maj otresny rucicky.. alespon kapku stylu by to preci jen chtelo :)

@tommas4 - moudre mluvis a uz na ne koukam... koukal jsem sice uz dliuho predtim, ale neilibi se mi uplne ten tah, je takovy preplacany, ale pokud mam koupit neco za 1700E jen tak, mozna si priplatim a budu mit i na vylety i na jine prilezitosti..  zatim jsem nalomenej timto smerem

Pelagosy ee

Vsem ale diky za rady!

Odesláno

Na hory - doly stále frčím s Fortis,  už so mnou preskákali dosť a nikdy ma nesklamali. Ale keď ťa nezaujali, čo tak JeanRichard a niečo z rady Aquascope? Nedá sa zohnať do tých 50 tisíc? Otočná luneta, automat, safír, 44mm puzdro, WR 300m. U nich im aj odpustím dátumovku na 4:30. Celkovo ich rady Aquascope a Terascope (tie sú bez otočnej lunety) sú skvelé. Mrkni na to: http://www.jeanrichard.com/en/collection/aquascope-125/aquascope-black-dial-90/ , 

A Ball, ako ti už radili? Tam nič, čo by ťi padlo do oka?

Odesláno

44mm je uz privela a ani ma moc nezaujali.. Nad Fortiskami som rozmyslal tiez, ale nejak ma to opustilo. Aktualne vyhrava SMP black automatic. A asi aj ten preplacany tah im odpustim, hodinky su to velmi pekne a aj ked nie su uplne ze tool a hardcore a neviem co, mozem ich tak pouzivat, pokial ostatne podmienky splnaju, nie? :)  Takze asi SMP. Buduci vikos skocim pozriet k AD a poskusat.

Odesláno

Mne na nich práve chýba trochu tej "drsnosti" ako u Sinn, alebo Ball, ale to si ako čítam, uvedomuješ aj sám. Samozrejme, výber Omeg je veľmi dobrý, už len aby ti sadli aj pri vyskúšaní. Daj vedieť.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem moji potrebu vyresil takto :)  priznam se, ze jsem 43.7mm cekal mnohem vetsi.. dokonce se mi zda, ze jsou i mensi, nez by uplne mely byt, ale jsem spokojenej

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...