Návštěvník Snow Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Arnold & Son CTB Chronograph zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/03/arnold-son-ctb-instrument-collection.html?utm_source=BP_recent 1
Viktor Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Přijde mi až neuvěřitelný, jak se tahle firma během pár let změnila. Od poměrně obyčejných modelů na téma (námořní) chronometer K tak parádním kouskům, které chrlí v posledním roce Docela by mě zajímalo, jak jim to funguje obchodně, ale ty jejich poslední věci se mi zdaj skvělý, včetně chrona v tomhle vlákně.
Daemonultimate Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Krásný kousky ke kterým se dopracovali.Úplně jiná liga.
Kid_A Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 uzasny a nadherny. ta geneze je rozhodne k lepsimu. jen tak dal (typuju, ze maj dost venture kapitalu).
McStinger Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Parádne, aj keď nejaké drobnosti by sa im dali vytknúť. Ale skôr by ma zaujímalo, ako dlho im trvalo zastaviť ručičky v správnej polohe pre produktové foto
cigi Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 (upraveno) nádherný hi-end chrono !! Jestli jsem to dobře pochopil, je true beat second vlastně centrální průběžná jumping second . a chronografová centrální vteřinovka není jumping a tak před ní utíká V oceli , ještě nositelných 44mm .... i ty chronografový a průběžný ručky jsou diskrétně, ale nezaměnitelně rozlišeny , jak na tom Viktor správně trvá. ŠPICA. Upraveno 21. března 2014 uživatelem cigi
instant Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Parada. A to mne sa pacila aj ta nuda a sed co produkovali predtym
StanoBare Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Z týchto novších modelov, sú niektoré už trochu divočina, ale myslím to v dobrom. Paráda. je vidieť, že sa dá napredovať bez slepých uličiek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se