Jump to content

Baselworld 2014 - Three new Zenith

Recommended Posts

Posted (edited)

sakra, komplet karbonovy pouzdro hodinek...kam ten svet speje. neveril bych tomu (alespon psychologicky). cifr z karbonu OK. luneta z karbonu OK. ale cely pouzdro...nee. ocel je ocel. kdo by chtel "plastovy" hodinky....

Edited by Kid_A
Posted

Grand Feu jsou nádherný, akorát trochu velká korunka

Posted

sakra, komplet karbonovy pouzdro hodinek...kam ten svet speje. neveril bych tomu (alespon psychologicky). cifr z karbonu OK. luneta z karbonu OK. ale cely pouzdro...nee. ocel je ocel. kdo by chtel "plastovy" hodinky....

Mrkni na AP, ty to pouzivaju uz nejaku dobu a dokonca "kovaný" carbon ! "Forged carbon"

Posted

Jelikož mám z cyklistiky dlouholeté zkušenosti s karbonem, tak hodinky s pouzdrem z "bakelitu" bych si nikdy nekoupil :(

Napiš prosím víc, měl jsem karbon za docela fajn materiál ;)

Posted

Napiš prosím víc, měl jsem karbon za docela fajn materiál ;)

Jde především o nízkou odolnost vůči tření a křehkost ... opravdu bych chtěl vidět jak bude karbonové pouzdro vypadat za rok nošení ... :(

Posted

Obecně musím souhlasit s Jarretem, taky karbon na pouzdrech hodinek úplně nemusím, vadí mi přílišná lehkost, taky bych měl obavy ze "stárnutí" povrchu (to dobře řeší ten "forged carbon" u AP, ten už hned nový vypadá jetě :D ).

Ale já měl tyhle hodinky v/na ruce, a v reálu mají zvláštní kouzlo, všechno jakoby na nich bylo správně, elegantní s tím správným podílem sportovnosti, decentní, ale i trochu barevný, fakt se mi na ruce hrozně líbily.

Ty druhý dva kousky mě teda neberou, open-heart a jiný díry v ciferníku nenávidím, 60 mm u Grand Feu je už úlet, vůbec se mi na nich nelíbí korunka , jakoby toho rytí už bylo moc. Ta nesouměrnost subciferníků by mně asi taky vadila, ale chápu, že to je spíš taková předváděčka, toho co v Zenithu dokážou, než vážně míněný hodinky.

Ten jejich slavný historický strojek do kapsáčů vypadá, jako by sdílel hnací kola s Unitasem.

Posted

Jde především o nízkou odolnost vůči tření a křehkost ... opravdu bych chtěl vidět jak bude karbonové pouzdro vypadat za rok nošení ... :(

Ok, díky moc, já mám na jednom z kufrů karbonové rohy (vlastně skoro celé boky) a společně s cordurou, nebo jak se ta látka jmenuje,  drží i při zacházení "na sviňáka", vypadá, jako lakovaný nějakým "nepoškrábatelným" lakem.

Každopádně pardon za OT, ale zaujaly mě právě ty karbonové Elprimera.

Posted

Ten karbon vypadá dobře ale co s tím udělá srážka s futry??

A pilotky s kudrlinkama??? Tak to teda taky nevím nevím...