viktor čistič Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Dobrý den pánové a dámy. Na toto fórum jsem narazil náhodně a vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. O to více mně to jako příznivce náramkových hodinek mile překvapilo. A sice mám dotaz, který bych chtěl směřovat na nějakého znalce japonských hodinek. Jedná se o Jap. hodinky značky Mirale, které jsem asi před 11 lety zakoupil za cca 3500 kč u tuzemského prodejce. Ty už po tak dlouhé době intenzivního používání dosluhují, a já si chci pořídit nové od toho samého výrobce. Bohužel nenašel jsem nikde jediný kontakt na prodejce ani výrobce. Jsou to elegantně sportovní qartzové rafičkové hodinky se čtyřni tlačítky a třemi malými ciferníky(stopky, 24 hod cyklus a cif. různých režimů). Strojek vyrobila fa miyota co. Kdyby někdo mohl poskytnou info o těchto hod. byl bych velmi rád.
safi Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 viktor čistič napsal: Dobrý den pánové a dámy. Na toto fórum jsem narazil náhodně a vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. O to více mně to jako příznivce náramkových hodinek mile překvapilo. A sice mám dotaz, který bych chtěl směřovat na nějakého znalce japonských hodinek. Jedná se o Jap. hodinky značky Mirale, které jsem asi před 11 lety zakoupil za cca 3500 kč u tuzemského prodejce. Ty už po tak dlouhé době intenzivního používání dosluhují, a já si chci pořídit nové od toho samého výrobce. Bohužel nenašel jsem nikde jediný kontakt na prodejce ani výrobce. Jsou to elegantně sportovní qartzové rafičkové hodinky se čtyřni tlačítky a třemi malými ciferníky(stopky, 24 hod cyklus a cif. různých režimů). Strojek vyrobila fa miyota co. Kdyby někdo mohl poskytnou info o těchto hod. byl bych velmi rád. hmmm..jediné co můžu poradit je podívat se na ebay.com. Nalezneš tam opravdu hodně hodinek. Je možné, že tam budou i hodinky co hledáš. Pokud ne, tak od Seika nebo citizenu nalezneš hodně quartzových nebo automatických modelů.
VS Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Nebudeš to mít lehké. Svým nickem sis určil, jaké hodinky ti tu někteří doporučí Google toho ke značce Mirale moc nenašel. S požadavkem na japonské hodinky se obrať na Kubsona.
Ondraj Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 viktor čistič napsal: Dobrý den pánové a dámy. Na toto fórum jsem narazil náhodně a vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. O to více mně to jako příznivce náramkových hodinek mile překvapilo. A sice mám dotaz, který bych chtěl směřovat na nějakého znalce japonských hodinek. Jedná se o Jap. hodinky značky Mirale, které jsem asi před 11 lety zakoupil za cca 3500 kč u tuzemského prodejce. Ty už po tak dlouhé době intenzivního používání dosluhují, a já si chci pořídit nové od toho samého výrobce. Bohužel nenašel jsem nikde jediný kontakt na prodejce ani výrobce. Jsou to elegantně sportovní qartzové rafičkové hodinky se čtyřni tlačítky a třemi malými ciferníky(stopky, 24 hod cyklus a cif. různých režimů). Strojek vyrobila fa miyota co. Kdyby někdo mohl poskytnou info o těchto hod. byl bych velmi rád. Takové hodinky mám náhodou doma spoustu let ve velmi dobrém stavu, nenosil jsem je nikdy a jsou funkční. Pouzdro stříbrné, zlacený kroužek kolem sklíčka, ciferník bílý, subciferníky jsou modré. Jinak s tímto na svou dobu velice dobrým a povedeným kalibrem mám ještě hodinky Citizen. Oboje můžou být k mání.
viktor čistič Odesláno 21. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Ano, tak to jsou přesně oni. Vypadají velice dobře a zachovale, nicméně tohle barevné provedení není zrovna můj šálek kávy. Já je mám chromované s černým ciferníkem a chrom. detaily. Pokud by však o tyhle co nabízíš měl někdo zájem, tak můžu jen vřele doporučit. Vynikající přesnost a odolnost (několikrát jsem z nich doslova vyléval vodu - díky odlomenému kraji sklíčka - a po vysušení pokračují v chodu s nezměněnou přesností). Navíc obsahují dva budíky, datum, stopky, odečítání času a druhý čas. Takže stále platí, pokud by někdo našel ofic. prodejce budu rád, já jsem nic nenašel.
Ondraj Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 viktor čistič napsal: několikrát jsem z nich doslova vyléval vodu - díky odlomenému kraji sklíčka - a po vysušení pokračují v chodu s nezměněnou přesností
vlasta66 Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Jedny máš tady. http://www.aukro.cz/item193596612_panske_h...hronograph.html
viktor čistič Odesláno 21. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Ondraj napsal: viktor čistič napsal: několikrát jsem z nich doslova vyléval vodu - díky odlomenému kraji sklíčka - a po vysušení pokračují v chodu s nezměněnou přesností Ano, za tím jsem zapoměl vložit smajlíka.........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se