Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera jsem si šel v obchoďáku koupit do hodinářství nový Watch magazín a manželka si vybrala hodinky. Nikdy bych nevěřil, že taky letí na diversky smile.gif Prodavačka byla velmi příjemná a nezapoměla jí upozornit, že pásek je napuštěný vanilkovým aroma, což obě dámy okamžitě ocenily jako důležitou vlastnost.

Zatím s nimi má jediný problém, protože se ještě nerozhodla na barevném odstínu. Barva kaučukového řemínku samozřejmě ladí s ciferníkem.

https://zodiacwatches.com/pdp/?sku=ZO2260

ORIGIN: SWITZERLAND

DIAMETER: 38.50mm (MIDSIZE)

MOVEMENT: QUARTZ

CASE FINISH: SHINY/BRUSHED

WATER RESISTANCE: 330 feet (110m)

ATTACHMENT: CAOUTCHOUC RUBBER

CROWN: WATER RESISTANT

CASEBACK: SCREW BACK

CRYSTAL: MINERAL

BEZEL: BI DIRECTIONAL

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já měl loni před Vánoci od manželky zadání na Vánoční dárek - hodinky, musí být velké (tedy úměrně dámské ruce), pokud možno do červena, ale přitom musí vypadat seriozně aby je mohla nosit na jednání s klienty, a navíc to musí to být automaty! Tím mně trochu překvapila. Hledal jsem docela dlouho a pořád nic, nakonec si je sama objevila v Details nahoře na Václaváku. Ani ji nevadilo že už nic jiného pod stromečkem neměla :-))

http://www.omega.ch/index.php?id=181&no_ca...ase=3&iddial=12

Odesláno

openspace napsal:
Ty Omegy jsou pekelný. Kolik stály?

Už si to přesně nepamatuju, ale myslím že kolem šedesáti tisíc :-((

je to dost, ale když mě manželka, o které jsem si myslel že hodinkám vůbec nerozumí, řekla že rozhodně nechce quartzky a velikost musí mít přes celé zápěstí (tak jako já mam svoje B-uhren), tak mě tak překvapila že jsem nemoh už nic namítat :-)

Odesláno

Udělám doma user test. Mám hromadu katalogů a předám to manželce k posouzení. Je trochu konzervativní, což asi odporuje těm diverskám, ale uvidíme smile.gif

Odesláno

michali napsal:
Udělám doma user test. Mám hromadu katalogů a předám to manželce k posouzení. Je trochu konzervativní, což asi odporuje těm diverskám, ale uvidíme smile.gif

Ta moje neustale vybirala a vybirala a s kazdym dalsim vyberem sla o krok dale co se tyka vkusu smile.gif

- nakonec jsem to risknul a obdaroval timhle (a spokojenost je velika!)

user posted image

mimochodem jako dalsi kousek se chystam na neco podobneho:

user posted image

user posted image

Odesláno

michali napsal:
Včera jsem si šel v obchoďáku koupit do hodinářství nový Watch magazín a manželka si vybrala hodinky. Nikdy bych nevěřil, že taky letí na diversky smile.gif Prodavačka byla velmi příjemná a nezapoměla jí upozornit, že pásek je napuštěný vanilkovým aroma, což obě dámy okamžitě ocenily jako důležitou vlastnost.

Zatím s nimi má jediný problém, protože se ještě nerozhodla na barevném odstínu. Barva kaučukového řemínku samozřejmě ladí s ciferníkem.

https://zodiacwatches.com/pdp/?sku=ZO2260

ORIGIN: SWITZERLAND

DIAMETER: 38.50mm (MIDSIZE)

MOVEMENT: QUARTZ

CASE FINISH: SHINY/BRUSHED

WATER RESISTANCE: 330 feet (110m)

ATTACHMENT: CAOUTCHOUC RUBBER

CROWN: WATER RESISTANT  

CASEBACK: SCREW BACK

CRYSTAL: MINERAL

BEZEL: BI DIRECTIONAL

Heh smile.gif

Včera jsem je ženě koupil ve Free Portu (kousek od Znojma).

Pultová cena 6.750 Kč (doporučená v ČR). Tam dávají automaticky 30% slevu, ale já si chvíli povídal s milou paní prodavačkou a ona mě potěšila slevou 40%. Takže nakonec jsem je koupil za krásných 4.050 Kč.

Dva postřehy:

1. Ano, pásek voní po vanilce. A nejen na dámských, ale i pánských modelech.

2. Doporučuji tyto hodinky kupovat bez partnerky. Mají je v tolika barevných kombinacích, že riskujete, že tam budete 2 hodiny a nabydete dojmu, že musíte koupit aspoň dvě barevné varianty.

Odesláno

Kamil napsal:
to NnG

Nejso uto náhodou quartzky? Hanba! smile.gif

Jsou, Kamile. Žena jiné nechce. Ale za cca. půl roku to risknu a nechám si pro ni od Zpejcela dovézt jedny Epos Automaty. Snad nepohořím. Dokonce jí na ně nechám i jedno místečko ve Watchwinderu smile.gif

Ale ty Zodiac jsou vážně moc hezké. Barvy jsou v reálu dokonalé a perfektní jí ladí s kabelkami Lacoste, kterých má hromadu. Ty jsou v podobných barevných odstínech a z podobného materiálu, jako je řemínek hodinek.

Zpracování těch Zodiaců je (imho) vzhledem k ceně dokonalé. Masivní kus nerezu, obousměrná luneta, signovaná korunka, moc hezké detaily na číselníku.

Balení hodinek je skvostné - mnohdy jsou hodinky za 20.000Kč baleny výrazně hůře.

A ty mizerné 4.000Kč mi přijdou jako celkem legrační investice, vzhledem k radosti, kterou Hance udělaly.

btw - I já má jedny Zodiac quartzky (také ředa SeaDragon) a jsem plně spokojen. Jen korunka není šroubovací, ale jinak nemám, co bych vytknul.

Odesláno

Suru napsal:
to NIGHTinGALE :

ta velikost pouzdra 38,50 mm  je měřena i s korunkou, nebo bez? Dík.

Korunka je vážně velká, s ní mají 42,80mm biggrin.gif

Ale zajímavé je, že mi na manželčině ruce tak velké nepřijdou. A to má žena vážně útlou ručku.

Odesláno

tady to vyresil diplomaticky...

user posted image

user posted image

Hi People ,

I went to Paris last weekend with my wife..and went to buy a Mangusta Supermecanica...Supposed to...

When I was trying the different watches I felled in love with 2 models...

The Mangusta supermeccanica, and the Mangusta supermeccanica Sottomarino (Couln't they make the names more longer....)

They told me that Leonardo just bought a Black Steel(How the call the PVD model...)

Finally,...My wife agreed and gave me the permission to buy 2 pieces ,..First moment she found them to big...(she is wearing 44mm Panny 113)...but the Mangusta?s where perfect fitting on her wrist as well.....

http://www.network54.com/Forum/246576/mess...ht+%21%21%21%21

Odesláno

Kamil napsal:
to NnG

Nejso uto náhodou quartzky? Hanba! smile.gif

Kamile, hanba to neni, zenam je na rozdil od chlapu vseobecne jedno co je uvnittr hodinek, jde o to co je navrchu, a ver mi ze nejaky ty diamanty udelaji vetsi radost nez slova: "Milacku to je A-U-T-O-M-A-T!"

Vzdelavani manzelky ohledne toho co je uvnitr hodinek jsem vzdal, radsi at ma rada svoje quartzky nez aby se mi roztouzila po Zenithech a ja musel prodat svoje organy.

Odesláno

zpejcel napsal:
  michali napsal:

Ta moje neustale vybirala a vybirala a s kazdym dalsim vyberem sla o krok dale co se tyka vkusu smile.gif

- nakonec jsem to risknul a obdaroval timhle (a spokojenost je velika!)

http://www.pejcelovi.com/hodinky/epos.jpg

mimochodem jako dalsi kousek se chystam na neco podobneho:

http://www.pejcelovi.com/hodinky/orient_ruzove.jpg

http://www.pejcelovi.com/hodinky/orient_bile.jpg

Za kolik se dají sehnat ty orienty?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...