sashator Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Z letošních novinek mě jednoznačně nejvíce berou oranžový Marky, po všech stránkách se mi ty hodinky zkrátka líbí...naopak hodně zvláštním počinem bych označil GMT bondovky v chronu, jak mám a vždycky jsem měl bondovky rád, tak toto se mi fakt nelíbí
octaviakk007 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Ked to zhodnotim zo svojho uhlu pohladu, tak Omega nedopadla vobec zle. Hviezda je Speedmaster Mark, PO 300 trocha sklamanie, ale chce to vidiet nazivo. Ostatne tak nejako podla ocakavania. Technologicky posun smerom hore je viditelny u vsetkych modelov, ceny ho kopiruju. Bohuzial Odoslané z GT-I9100 pomocou Tapatalku
Daemonultimate Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Začínám bejt nějakej ujetej,ale mně nejvíc zaujaly tyhle
gougy Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Začínám bejt nějakej ujetej,ale mně nejvíc zaujaly tyhlePatriotismus?
Daemonultimate Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Patriotismus? Hned jsem se díval na rozdíly :-)
Návštěvník dabelM Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Speedmaster Mark II. se mě také nejvíce zamlouvají. Letos jsem ale snad chronobundus vyléčil :-)
IWCmann Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Mě se líbí moc všechny letos představené novinky, nejvíc ty SM 300. Ale ta technika uvnitř je prostě famózní, to podle mě je největší letošní pecka. Prostě dokonalé univerzální hodinky pro každou příležitost. Bravo!!!
Gordon Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Můj winner jsou trezory, něco takového od Omegy jsem si roky přál.
Návštěvník YPO Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 je dobře, že plesáte - ze značky kterou si ještě nedávno mohl koupit i plebs se pomalu stává nedostupná záležitost a starý omega "krumply" s etou se díky nápisu budou prodávat za dvojnásobek = ale to je dobře - teda dobře vám tak
Gordon Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Nahoru jde úplně všechno. I Armani začal dělat swiss made mechaniky.
lastam Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 (upraveno) nechapu proc modre aquaterry s masér coaxialem maji datumove okenko jak kdyz ho vyrizly flexou, model 231.10.42.21.03.001 s tou peknou obrubou datumovky byl proste skvely a takhle to zas designove degradujou, jinak letos docel zklamani, modre SM Diver 300 GMT to je bordel na cifru, MK II a retro SM 300 me neberou, X33 za kilo je docela ranec a PO GMT v platine s diamantama je slusnej preslap, takze letos je to pro me zklamani a to mam omegu rad, jedine co potesi jsou jejich antimagneticke strojky, to jsou strojky fakt na urovni, ale ty letosni korpusy k nim stoji docela za prd... Upraveno 28. března 2014 uživatelem lastam
Návštěvník jan333 Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 zda se mi to nebo se posunul He ventil na 10 hodin?
Loni Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Ako dlho zvykne trvat kym sa novinky dostanu do predajni?
Krakonosh Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 No to bude zřejmě nějaká skutečně podivná alchymie...Dotaz na dostupnost Speedmaster Mark II (na ofic. stránkách available now) :Omega butik Praha - novinka, bude až v záříDušák Na příkopě - novinka, bude po BaseluOmega boutique Wien - na prodejně obě verze. Zajímavé, začínám pokukovat po Vídni.
Návštěvník dabelM Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 No to bude zřejmě nějaká skutečně podivná alchymie...Dotaz na dostupnost Speedmaster Mark II (na ofic. stránkách available now) :Omega butik Praha - novinka, bude až v záříDušák Na příkopě - novinka, bude po BaseluOmega boutique Wien - na prodejně obě verze. Zajímavé, začínám pokukovat po Vídni.V Pražském Omega butiku nemají NIC, až ty Marky II mít budou, tak jim je budeš muset vyvážit Zlatem :-)
tommas4 Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Hmm, tak jediný co mě bere je ten nový 8511 kalibr, akorát že bude stát raketu na to že má 60 hodin rezervu.Celkově za mě nic moc, palec dolů a to jsem věrný omega fan.
JMB Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 No, šahat na Speedmaster Professional je trošku kacířství
Návštěvník dabelM Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 No, šahat na Speedmaster Professional je trošku kacířství Přesně tak !
rastike Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Tak tieto Omega Planet Ocean 43,5 mm sa mi pacia,len ta cena
Z. Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 No, šahat na Speedmaster Professional je trošku kacířství No, mně tahle limitovaná hereze (1969 ks) přijde dost dobrá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se