Přejít na obsah

Baselworld 2014 - Omega

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z letošních novinek mě jednoznačně nejvíce berou oranžový Marky, po všech stránkách se mi ty hodinky zkrátka líbí...naopak hodně zvláštním počinem bych označil GMT bondovky v chronu, jak mám a vždycky jsem měl bondovky rád, tak toto se mi fakt nelíbí

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ked to zhodnotim zo svojho uhlu pohladu, tak Omega nedopadla vobec zle. Hviezda je Speedmaster Mark, PO 300 trocha sklamanie, ale chce to vidiet nazivo. Ostatne tak nejako podla ocakavania. Technologicky posun smerom hore je viditelny u vsetkych modelov, ceny ho kopiruju. Bohuzial :(

Odoslané z GT-I9100 pomocou Tapatalku

Návštěvník dabelM
Odesláno

Speedmaster Mark II. se mě také nejvíce zamlouvají. Letos jsem ale snad chronobundus vyléčil :-)

Odesláno

Mě se líbí moc všechny letos představené novinky, nejvíc ty SM 300. Ale ta technika uvnitř je prostě famózní, to podle mě je největší letošní pecka. Prostě dokonalé univerzální hodinky pro každou příležitost. Bravo!!!

Návštěvník YPO
Odesláno

je dobře, že plesáte - ze značky kterou si ještě nedávno mohl koupit i plebs se pomalu stává nedostupná záležitost a starý omega "krumply" s etou se díky nápisu budou prodávat za dvojnásobek = ale to je dobře :) - teda dobře vám tak 

Odesláno (upraveno)

nechapu proc modre aquaterry s masér coaxialem maji datumove okenko jak kdyz ho vyrizly flexou, model 231.10.42.21.03.001 s tou peknou obrubou datumovky byl proste skvely a takhle to zas designove degradujou, jinak letos docel zklamani, modre SM Diver 300 GMT to je bordel na cifru, MK II  a retro SM 300 me neberou, X33 za kilo je docela ranec a PO GMT v platine s diamantama je slusnej preslap, takze letos je to pro me zklamani a to mam omegu rad, jedine co potesi jsou jejich antimagneticke strojky, to jsou strojky fakt na urovni, ale ty letosni korpusy k nim stoji docela za prd...

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

No to bude zřejmě nějaká skutečně podivná alchymie...

Dotaz na dostupnost Speedmaster Mark II (na ofic. stránkách available now) :

Omega butik Praha - novinka, bude až v září

Dušák Na příkopě - novinka, bude po Baselu

Omega boutique Wien - na prodejně obě verze.

Zajímavé, začínám pokukovat po Vídni.

Návštěvník dabelM
Odesláno

No to bude zřejmě nějaká skutečně podivná alchymie...

Dotaz na dostupnost Speedmaster Mark II (na ofic. stránkách available now) :

Omega butik Praha - novinka, bude až v září

Dušák Na příkopě - novinka, bude po Baselu

Omega boutique Wien - na prodejně obě verze.

Zajímavé, začínám pokukovat po Vídni.

V Pražském Omega butiku nemají NIC, až ty Marky II mít budou, tak jim je budeš muset vyvážit Zlatem :-)

Návštěvník dabelM
Odesláno

No, šahat na Speedmaster Professional je trošku kacířství 

Přesně tak !

Odesláno

No, šahat na Speedmaster Professional je trošku kacířství 

No, mně tahle limitovaná hereze (1969 ks) přijde dost dobrá...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...