kdojinej Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Velice povedený cifr, hází jeden odlesk za druhým... vždycky když se rozhodnu něco prodat, nafotím fotky a začnu pochybovat.
Daemonultimate Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Pochyby jsou na místě.Moc pěkný.A na fotkách snad ještě hezčí.
karel hb Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Ahoj, já je chvíli měl a nakonec se rozhodl po velkém boji pro černé. Ale mít tenkrát peníze, nechal bych si oboje. Prostě tahle řada je pro mne dokonalá ve všech směrech - velikost, tvar pouzdra, cifr, kalibr, tah i spona - přesně můj šálek čaje. Černé jsou takové honosnější a se stříbrnými doplňky evokují pocit mnohem dražších hodinek a většího luxusu, ideální na sváteční příležitosti a k obleku. Ty světlé jsou díky krémovému cifru vhodnější na denní nošení, ale jako společenské taky neurazí, jsou prostě takové "mňam", nevím, jak jinak to napsat. Jediná drobnost, kterou bych jim vytknul, ale to je věc vkusu, je absence černých čárek na indexech, jako to mají na ručičkách. Viděl jsem to na nějakých Orientech a dřív se to dělalo na starých pětkách (jedny takové mám) a vypadá to moc dobře a je i lepší odečet kvůli kontrastu. Ale to je drobnost.Docela o nich začínám zase uvažovat, ale říkám si, že je nesmysl mít dvoje stejné hodinky s jinou barvou cifru (nebo není? ). Ale buď bych to s Tebou musel za něco vyměnit a nevím, jakou máš zhruba představu nebo pustit něco ze svojí stáje a potom koupit, ale to bych šel asi po těch od ggranda, ta cena je pro mne přijatelnější. Ale sory za hlasité úvahy, já bych je nepouštěl, jsou to totálně dokonalý a univerzální hodinky a za chvíli se nebudou vyrábět a půjdou těžko sehnat. A jak tak sleduji novou produkci Seika v tomto roce, tak si moc nedělám iluze, že je nástupce překoná. Ale mohu se mýlit.
kdojinej Odesláno 27. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2014 černý jsem měl scvs, ty byly taky prima. Hledám momentálně něco většího (ideálně 40-43), nejspíš nějaké potápky na tahu.. Škoda že po transformaci fóra zmizelo spoustu krásných fotek ve fotogalerii, vlákno k těmhle sarbům zakládal Ondra, tam je teď prd.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se