Přejít na obsah

Baselworld 2014 - TAG Heuer Carrera Calibre 80

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhý době zas fakt pěkný Carrery! Stojí možná za hřích...

Odesláno
  V 28. 3. 2014 v 9:45, parre napsal:

Po dlouhý době zas fakt pěkný Carrery! Stojí možná za hřích...

Souhlasím, mám pocit že TH po předchozí designové mizerii začíná šlapat naplno. Poslední modely se mi fakt líbí. A prvotní cena 5200 CHF není uplně mimo realitu..

Odesláno

Nechce se mi to řikat,TH nepatří k těm co mám rád,ale ta jednoduchost,přehlednost,nadčasovost a skvělej průhled společně s důležitou červenou k rychlé orientaci se mi moc líbí.Dost na mně v reálu zapůsobily i ty jejich první mechanický formule.Paráda.

Odesláno

Parádní Carrery- barevně skvěle sladěný, a ani datumovka zas tak moc nepřekáží...ano dva subdialy jako u Jackovek jsou lepší (už jenom díky místu pro datumové okno), ale i tak se mi líbí...jen tak dal kluci tagheuerovský

Odesláno (upraveno)

Nadějný,  nadějný !!! Na to, že je to chronograf s průběžnou vteřinovkou na 6, což je vyšší liga, z toho zas tolik nevytěžili, Mohli by si konečně vzít inspiraci u skutečných carrer a důsledně oddělit stopky od průběžného času, Šlo by to skvěle, . Vysoce cením nepřerušovanou vnější stupnici - tedy není nepřerušovaná, je tam pár pitomejch čísel, ale alspoň náznak. Suma sumárum - proč neudělaj  carrery ? Stačí malinko - u černý verze např. jen na 6 subdial v barvě cifru s nečervenou vteřinovkou a vypustit 15, 30, 45, 60 na vnějším kroužku - to by byla pro mne bomba !!

Upraveno uživatelem cigi
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

V bílém provedení se mi nelíbí, ale ty tmavé bych uměl nosit...

Upraveno uživatelem JohnDoe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...