Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Strefit se s tímhle kvérem - klobouk dolů

To jsi asi s tímhle šiškometem nikdy nestřílel, po jednotlivejch ranách se jedná o celkem přesnou zbraň.

Pádlo je přenější než sklopka.

Odesláno

tvl já ti je dal na přeleštění :-)  moc hezký. nic co by nešlo rozleštit :-)

Myslím že na nich pár ťukanců ještě vidím, ale už bych to tak nechal. Super vintage vzhled. Příště bych zvolil palbu na hodinky bez dýnka. To bych následně vrátil zpět a šoupnul bych je na AUKRO s nějakou dojemnou pohádkou o zachráněným životě a zastavený střele...

Odesláno

:lol2:  výborný nápad na upgrade krásných zlatých SHITinerandů.... teďka akorát trochu přeleštit a šup s nima na aukro... s dojemným příběhem o síle a kvalitě, jak zastavily kulku vypálenou americkým snajprem do srdce krále Užumbury, ochránce prostého rolnického lidu, který samozřejmě výstřel přežil, malou zemičku v srdci Afriky kompletně vytuneloval a momentálně popíjí Mojito s Vikim Koženým na Bahamách, jsou k dispozici právě pro zájemce na aukru, sice se trochu zpožďují a mají, pravda, pár nepatrných vlásečnic, ale nic, na co by si člověk za den dva nošení nezvyknul a případně šikovný hodinář nerozleštil....  :clap:   

Odesláno

....dnes jsem opět obdržel další libový kousek ,tak se zamyslím co stím na oddělení "ekologických likvidací " provedeme :-))))))))))))

Odesláno

Je vidět, že fejky před kulkou neochrání...

Teď ještě prověřit originál.   :)

Tak já myslím, že vosumapadesátka provrtá i originály :) , teda pokud je nějaký blázen věnuje :D .

Odesláno

taky jsem koukal, ze se to nebal vyrobce podepsat...

SHITinerand na vnitrni strane dynka me fakt dostal... :) ze by tajemny vzkaz vyrobce? 

Odesláno

....musíš si ale pospíšit,.....v odpovědi nad Tebou kolega z výzkumu Carpaccio z našeho "Eko" oddělení už chystá "čtyřicet čtyřkový" votvírák :-)))))

Odesláno

U nás v laboratoři chystáme takzvaný násobkový test.

Nejprve .22, potom .44.

A protože zatím nikdo nedodal .66 ani extremistických .88, budeme muset provést test pouze dvoufázový.

I když... Kolik esbólů (čti: slug) se odlije z jedné libry olova...? ;)

Odesláno

....já myslím,že budeme rádi pane kolego,když nám testovaný objekt chvilku vydrží,než krutě skončí v koši na vlhkým hajzlu a natož na něm ještě střídat takové ráže :-)))

....12 slugů do 12-ctky,16 slugů do 16-ctky a 20 slugů do 20-cítky zní má odpověď :-)))

Odesláno

Poslechnou, voni jsou nějakej chytrej... Esli vona z nich ta plíseň štěstí neuďála ňákýho inťouša...

Nebudu tedy nic odlévat, pochystám laboratorní plášť s děravou kapsou a balistické ochranné sluneční brýle (abychom u toho byli fakt hustý) a vyhlašuji již notoricky známý termín experimentu v naší podzemní laboratoři. ;)

Odesláno

Jen do toho a houšť... jsem zvědavý na další dokumentární foto.... to je hotovej Dtest :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...