baza Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Takže by to bylo takto? 1 financ2 Sect3 Mischa4 baza5 Zmizík6 Tittus7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 Honza.Manta14 Jovani15 Nodus ----------------------------------Náhradníci18. Lamiczka16. Edit: zmatek v tom tentokrát vytvořil financ v postu 69 Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Jj, to jde za mnou. Nocni hodina Kerob by dvoje uzivil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Já tedy prosím také pod čáru, kdyby si to náhodou někdo rozmyslel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 1 financ2 Sect3 Mischa4 baza5 Zmizík6 Tittus7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 Honza.Manta14 Jovani15 Nodus ----------------------------------Náhradníci18. Lamiczka16. MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 tritium do PSII? :-))) Co není, může být.Už je to rozpracované v Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Ty Římani jsou ale blázni...!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Zdar, teprve teď jsem to tu objevil, výborná myšlenka, do toho bych šel, jakkoliv se limitek většinou neúčastním. Igeny v automatu byl vždycky můj sen, dopíšu se tedy na seznam a uvidíme. Odradit by mě mohly jen dvě věci - safír (vím, že byl zamítnut hned na začátku) a případný výrazný ztloustnutí hodinek (výše zmiňovaný cca 3mm jsou samozřejmě ok) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 1 financ2 Sect3 Mischa4 baza5 Zmizík6 Tittus7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 Honza.Manta14 Jovani15 Nodus ----------------------------------Náhradníci16. MaraThon17. xjr118. Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Jaká přesně by byla ta zelená barva? Je to možné nějak přiblížit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Jaká přesně by byla ta zelená barva? Je to možné nějak přiblížit? Dostal jsem dnes od paní Krskové vzorník, mohli bychom na to mrknout. Problém je, že na každém monitoru to může vypadat malilinko jinak. H, odvázaný nejsem, ta ,,moje" zelená tam nějak není, vše se mi zdá světlé. Mrkněte sami... http://www.vlajky.cz/informace/informace_pantone.php Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Možná 2411 nebo 350 nebo 553...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Ta 3308, nebo 3435 je světlá taky? Nebijte mně, jsem jenom na mobilu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Ta 3308, nebo 3435 je světlá taky? Nebijte mně, jsem jenom na mobilu......Přišly mi víc do modra. Ale jak říkám, strašně to závisí na tom, na jakým monitoru na to koukáš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Neměl bych problém, kdyby to bylo víc do modra jako "embéčko 1000", něco jako 3278, 340 apod. Ale vím, že původně byl navržen lahváč, takže se přizpůsobím většině, barva by u mě není tak rozhodující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Zdar, teprve teď jsem to tu objevil, výborná myšlenka, do toho bych šel, jakkoliv se limitek většinou neúčastním. Igeny v automatu byl vždycky můj sen, dopíšu se tedy na seznam a uvidíme. Odradit by mě mohly jen dvě věci - safír (vím, že byl zamítnut hned na začátku) a případný výrazný ztloustnutí hodinek (výše zmiňovaný cca 3mm jsou samozřejmě ok)Bude to úplně stejný rozdíl jako mezi manuálem a automatem u PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Tak to je v pohodě, dík za upřesnění:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Neměl bych problém, kdyby to bylo víc do modra jako "embéčko 1000", něco jako 3278, 340 apod. Ale vím, že původně byl navržen lahváč, takže se přizpůsobím většině, barva by u mě není tak rozhodující.Jestli mám být upřímnej, barva u mě taky není to nejdůležitější- pořád je možné jít do standardní černé, je to jistota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Černá je klasika a Igeny jsou tak nejhezčí, ale ta zelená....ta mě rajcuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Černá je klasika a Igeny jsou tak nejhezčí, ale ta zelená....ta mě rajcuje. No právě. Taky si s tím strašně lámu hlavu. Ale musí být vážně decentní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Decentní=hodně tmavá.Na mém monitoru se mi třeba líbí 5545 a obě vedlejší barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se