Hampejz Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tak pratele, od posledniho postu jsem se udrzel a nesundal je z vrtitka. Cca pul casu levy a pul pravy chod. A odchylka po necelych 48h je +5s a to je pro mne jiz maximalni spokojenost. Zitra jdou na ruku a jsem zvedavy zda se odchylka udrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Kluci, kuuwa, jeste, ze to tady nectu..... No, ten vek, to neschovam.... ale naselimitka, porad je to nase dite a narodilo se v bolestech a nejake nemoci podedilo a je muj ukol, abych to uzdravil... ta nase myslenka byla super, ja bych se lepe narodil kdybych vedel, ze to stavime z novych dilu. No, asi by to stalo desetinasobek, ale bylo by to pohodlne. Takhle ja dosud bojuji s tim, co jste mi dodali, nebo co jste sehnali.... mam pocit, ze to je blizko tomu, ze sezeneme par starych Skoda 105 L a z toho vymakame specialni okruhovou Skodu co ma 250 koni.... tedy, alespon na papiru. V praxi je to mozne, ale ma to sve limity. Ale to vse zvladneme. Jsou to nejlepsi limitky, ktere zde byly a ja chci, aby fungovaly, i presto, ze jsme zkrizili velrybu s kockou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Jako že má vodotrysk , je chlupatá, živí se krilem a má drápky na ploutvičkách ? Tvl už to nehul viděls toho draka v kuchyni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Kluci, tak ma velrybokocka za dva dny na winderu a pak bezne noseni10 hodin ruka, 14 hodin na prase na dynku po dobu dalsich 2,5 dnu a vysledek +34s. takze asi dobre, no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Už bych do nich nerejpal gratuluju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Jak to nedam na pikovterinu, tak neprestanu )) jj, nyni jsem plne spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Neboj, jeste si za dva, tri mesice sednou, musis je jen pravidelne nosit, pak to bude v pohode. mam ctyri zajemce na koupi, nechcete je nekdo prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 (upraveno) Neboj, jeste si za dva, tri mesice sednou, musis je jen pravidelne nosit, pak to bude v pohode. mam ctyri zajemce na koupi, nechcete je nekdo prodat?Tos uhod zrovna jsem je včera mazlil a říkal jsem si ,,tak tyhle a Aeskulapy fakt asi nikdy nedám...". Upraveno 15. dubna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Presne, to by musela byt mega x nasobna nabidka na vymenu, abych se jich vzdal )) dokonce jsem prestal resit jine igeny. Proste tyto jsou nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Dobrý večer,do sekce výměna jsem hodil poptávku na tyhle automaty, výměnou za presidentské traktóry. Neměl by někdo z ctihodných držitelů této povedené limitky zájem o výměnu? Připadně, pokud by je chtěl někdo prodat, střelím lvíčky, no. Díky, T. Vždyť já vím, že se vám už vokoukaly, tak je klidně pusťte ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ja je neprodam. Kdo je jeste neproda? 1. Zmizik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ni ja. Lepsi hodinky jsem nevidel. nosim casto a miluju je. Promin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 A tak já už viděl i lepší hodinky, ale taky je neprodám, spíš přemejšlím, že jim pořídim bratříčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ja je neprodam. Kdo je jeste neproda? 1. Zmizik.2. Straspol. Dělá mi problém prodat jakékoli hodinky... skoro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 ani ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Nikdy jsem ty hodinky neviděl naživo, ale i tak Vám je závidím. Igen + automat musí být skvělá kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Ještě kdyby to bylo s Etou 2824 bylo by to super /vím přestávám snít/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Ještě kdyby to bylo s Etou 2824 bylo by to super /vím přestávám snít/.Není nutné, pod ploché standardní nýnko se v klidu vejde Myiota. Igeny s dejdejtem na šestce by mě asi tankovaly... ale ty naše jsou prostě takový zemitý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Už jsem to psal a spoustě lidí i říkal, za mě asi nejlepší igen limitka, všude sklízí bezkonkurenčně největší úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Už jsem to psal a spoustě lidí i říkal, za mě asi nejlepší igen limitka, všude sklízí bezkonkurenčně největší úspěch Na ty dvě ženský v Baru, který neexistuje si pamatuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se