Borodov Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 To dlouhe ticho bylo podezrele, tak jsem nevedel zda ti "Aukro hratky" nevzaly vsechnu silu Myslenky tu uvedene jsou super. Jen mi chybelo slovo "velkeho sefa", to tvoje. Ted ho mam a jsem ouplne v pohode btw cislo 3 s bilymy indexy vypade nejlip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 mě by se líbila Luminova C3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 mě by se líbila Luminova C3??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Zkus google, obrazku jsou tam mrte, sviti to jak prase. Uz jsem to v eltonu zkousel. Bez uspechu, sypou ten svuj prasek do barvy a o zmene neuvazuji. Treba je nacase to zkusit znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 (upraveno) Jo, jo. Ta zelenobila kombinace je presne to, co jsem si predstavoval.<br /><br />Edit: jeste mne napadlo, slo by zkusit datumku v barve indexu (vyvazovala by index na 12) a jeji potisk v barve ciferniku? I kdyz jsem byl teda puvodne pro inverzni.<br /> Upraveno 15. dubna 2014 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Jo, jo. Ta zelenobila kombinace je presne to, co jsem si predstavoval.<br /><br />Edit: jeste mne napadlo, slo by zkusit datumku v barve indexu (vyvazovala by index na 12) a jeji potisk v barve ciferniku? I kdyz jsem byl teda puvodne pro inverzni.<br />Pokud se dohodneme že budeme dělat nový datový věnec, klidně budu vymýšlet i tady. Rozhodně to ale přinese další náklady, které samozřejmě rozpočítáme mezi členy- jak to bylo, je nás 20 + náhradník, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Pokud vím, tak poslední číslo bylo 20. O kolik by to tu cenu navýšilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 (upraveno) Pokud vím, tak poslední číslo bylo 20. O kolik by to tu cenu navýšilo? 1 financ2 Sect3 Mischa4 baza5 Zmizík6 Tittus7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 Honza.Manta14 Jovani15 Nodus16. Lamiczka17. MaraThon18. xjr119 Vlasta20 eldee......................Marfi ?? Upraveno 15. dubna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 (upraveno) Domnívám se, že cena matrice bude někde kolem 3000 Kč, +náklady na použité materiály(ty se pochopitelně už nerozpočítávají). Ale s jistotou se to dovím v týdnu. Při počtu účastníků zájezdu je to snesitelná položka. Celkový rozpočet bych měl mít tento týden, nejsou jasné náklady na dýnko, které nám s tím mohou trochu zamíchat. Dýnko se frézuje, bude třeba více výchozího materiálu.O té Luminově zkusím s paní Krskovou promluvit, ale chci být opatrný. Mám rád, když Elton pracuje s materiály které zná- i tak se občas chybička vloudí. Nechtěl bych, aby se náš ciferník stal zkumavkou pro nějaký experiment- na druhou stranu, pokud by to šlo s jistotou že se to neoloupe když se na to za rok zamračím, proč ne...? Upraveno 15. dubna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 (upraveno) Jako s náhradníkem se mnou počítejte, prosím, velmi vlažně. Momentálně se k ničemu neupíšu . Pozor: v těchhle verzích chybí lumi na vteřinovce. Upraveno 15. dubna 2014 uživatelem Marfi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Ta luminova by byla fakt super. Pred casem jsme o tom s Financem diskutovali a obema se nam to dost libilo (v ramci jineho projektiku). Za me je hezci varianta s inverzni datumkou. Jo a jeste obrazek C3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 To straspol: Neuvažoval si to udělat z gruntu, tj. s novodobým automatem a vepředu se safírem. Holt by člověk za ně nedal 15, ale 30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Tak do toho bych nejspíš nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 To straspol: Neuvažoval si to udělat z gruntu, tj. s novodobým automatem a vepředu se safírem. Holt by člověk za ně nedal 15, ale 30.Spis 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Sporty 1 s Etou 2824,to by bylo lákavé,ale ta cena hm. asi ne.Otázka je zda by se vešla do stávajícího nerez pouzdra se zvýšeným dýnkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Když vezmu vpotaz cenu a počet na limitce Orlíků, tam jsou v tom za 36k přeci. Tady by nás mohl být větší počet. Leda, že by náklady na IGEN pouzdro byly vyšší něž u Orlíků, to se mi nezdá. No nevadí, jen jsem to nahodil, že by si ty hodinky zasloužily trvanlivější stroj s dostatkem ND na x desítek let dopředu. Musel by být zájem, a to pravděpodobně není. Hodně zdaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Tak já např. nijak zvlášť netoužím po primkách s Etou. Navíc si myslím, že to v eltónu ani neuměj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Eta by tam sla, musi se vymenit vlozka strojku a umístění krčku. Jde jen o to, jestli je tahle zmena zaplatitelna dvaceti kusy.U Zekonovych Orliku se jedna o pouzdro primo projektovany na etu. Pro srovnani cena pouzdra Orliku na kal 50 s lakovanou lunetou je o rad vyssi.Ted jsem resil jednu ptakovinu s Chrzanem, pod padesat kusu je to ekonomicka sebevrazda, nejlip 100 ks serie. Ostatni vyrobci jsou na tom podobne. Zlatej Elton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Mě osobně se nejvíc líbí lehce žlutá barva indexů - z posledních návrhů varianta B, datumovka se mi skoro víc líbí klasicky bílá (víc mit to sedí na to retro) a superliminova by byla pecka, ale odstín spíš orange dle vzorku na fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Mě osobně se nejvíc líbí lehce žlutá barva indexů - z posledních návrhů varianta B, datumovka se mi skoro víc líbí klasicky bílá (víc mit to sedí na to retro) a superliminova by byla pecka, ale odstín spíš orange dle vzorku na fotceDíky za návrat k našemu tématu. Jak jsem psal, mám představu spíše retro vzhledu s barvou indexů jako mám na Elton LE. Bílé mne ale neurazí (ani nenadchnou).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se