Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

To dlouhe ticho bylo podezrele, tak jsem nevedel zda ti  "Aukro hratky" nevzaly vsechnu silu :cheers:

Myslenky tu uvedene jsou super. Jen mi chybelo slovo "velkeho sefa", to tvoje. Ted ho mam a jsem ouplne v pohode :D

btw cislo 3 s bilymy indexy vypade nejlip!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jo. Ta zelenobila kombinace je presne to, co jsem si predstavoval.<br /><br />Edit: jeste mne napadlo, slo by zkusit datumku v barve indexu (vyvazovala by index na 12) a jeji potisk v barve ciferniku? I kdyz jsem byl teda puvodne pro inverzni.<br />

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři

Jo, jo. Ta zelenobila kombinace je presne to, co jsem si predstavoval.<br /><br />Edit: jeste mne napadlo, slo by zkusit datumku v barve indexu (vyvazovala by index na 12) a jeji potisk v barve ciferniku? I kdyz jsem byl teda puvodne pro inverzni.<br />

Pokud se dohodneme že budeme dělat nový datový věnec, klidně budu vymýšlet i tady. Rozhodně to ale přinese další náklady, které samozřejmě rozpočítáme mezi členy- jak to bylo, je nás 20 + náhradník, je to tak?

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak poslední číslo bylo 20. O kolik by to tu cenu navýšilo? 

1   financ

2   Sect

3   Mischa

4   baza

5   Zmizík

6   Tittus

7   Decebal

8   Borodov

9   Ricous

10 Kerob

11 Mirek

12 Straspol

13 Honza.Manta

14 Jovani

15 Nodus

16. Lamiczka

17. MaraThon

18. xjr1

19 Vlasta

20 eldee

......................

Marfi  ??

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Domnívám se, že cena matrice bude někde kolem 3000 Kč, +náklady na použité materiály(ty se pochopitelně už nerozpočítávají). Ale s jistotou se to dovím v týdnu. Při počtu účastníků zájezdu je to snesitelná položka. Celkový rozpočet bych měl mít tento týden, nejsou jasné náklady na dýnko, které nám s tím mohou trochu zamíchat. Dýnko se frézuje, bude třeba více  výchozího materiálu.

O té Luminově zkusím s paní Krskovou promluvit, ale chci být opatrný. Mám rád, když Elton pracuje s materiály které zná- i tak se občas chybička vloudí. Nechtěl bych, aby se náš ciferník stal zkumavkou pro nějaký experiment- na druhou stranu, pokud by to šlo s jistotou že se to neoloupe když se na to za rok zamračím, proč ne...?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Když vezmu vpotaz cenu a počet na limitce Orlíků, tam jsou v tom za 36k přeci. Tady by nás mohl být větší počet. Leda, že by náklady na IGEN pouzdro byly vyšší něž u Orlíků, to se mi nezdá.

No nevadí, jen jsem to nahodil, že by si ty hodinky zasloužily trvanlivější stroj s dostatkem ND na x desítek let dopředu.

Musel by být zájem, a to pravděpodobně není.

Hodně zdaru.

Odkaz ke komentáři

Eta by tam sla, musi se vymenit vlozka strojku a umístění krčku. Jde jen o to, jestli je tahle zmena zaplatitelna dvaceti kusy.

U Zekonovych Orliku se jedna o pouzdro primo projektovany na etu. Pro srovnani cena pouzdra Orliku na kal 50 s lakovanou lunetou je o rad vyssi.

Ted jsem resil jednu ptakovinu s Chrzanem, pod padesat kusu je to ekonomicka sebevrazda, nejlip 100 ks serie. Ostatni vyrobci jsou na tom podobne. Zlatej Elton.

Odkaz ke komentáři

Mě osobně se nejvíc líbí lehce žlutá barva indexů - z posledních návrhů varianta B, datumovka se mi skoro víc líbí klasicky bílá (víc mit to sedí na to retro) a superliminova by byla pecka, ale odstín spíš orange dle vzorku na fotce

Díky za návrat k našemu tématu. Jak jsem psal, mám představu spíše retro vzhledu s barvou indexů jako mám na Elton LE. Bílé mne ale neurazí (ani nenadchnou)..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...