xjr1 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Nová verze. Mně se to líbí přesně takhle, cifr i dýnko. Letopočet, LE a podobný věci bych tam necpal, v jednoduchosti je síla:-)
xjr1 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Aktuální stav: 1 financ údaje v Eltonu mají2 kadakii údaje v Eltonu mají3 Mischa údaje v Eltonu mají4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal5 Zmizík údaje dodal6 Neus údaje dodal7 Kerob údaje dodal, stroje předány Mischovi8 Borodov údaje dodal9 Dodaes údaje dodal10 Dadama údaje dodal11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají14 Jovani v Eltonu maju15 Nodus údaje dodal, stroje odevzdány Mischovi16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky)17. MaraThon údaje v Eltonu mají18. xjr1 údaje dodal, stroje předány Mischovi19 Vlasta údaje dodal20 eldee údaje dodal Dovolil jsem si doplnit za sebe a za Keroba
eldee Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 moje preference jsou ovšem B - C - A (kde B a C jsou v podstatě rovnocenné), ale pokud bude většina hlasovat pro A, tak ani s tím nemám problém
eldee Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 straspol: jsou zde evidentně dva názorové proudy, jeden pro maximální jednoduchost (pouhé XX/20 ve středu dýnka), další by chtěli letopočet a LE navíc (viz tři předchozí varianty A, B a C). Možná by stálo za to udělat stejný přehled o tomhle, jako o těch údajích a strojcích. Já jsem pro komplexnější variantu, v pořadí B a C (lhostejné) a pak A, nápis PRIM AUTOMATIC (s tím, že by mohl být nahrazen nápisem LIMITED EDITION, pokud by se v komplexnějším středu vypustilo LE). Důvody: samotné XX/20 je nicneříkajíci údaj, my tady teď víme, o co jde, ale v budoucnu si někdo může myslet, že jde o datum, kdy se narodil obdarovaný nebo něco takového. Jak už jsem psal, přijde doba, kdy většina zde zúčastněných už nebude mezi živými, chronomag nebude existovat a v podstatě nikdo nebude vědět, o jaké hodinky vlastně jde. Takže tím, že tam uvedeme pomocné údaje jako letopočet nebo info, ze se jedná o limitovanou edici, pomůžeme tomu, aby tydle zatím ještě nenarozené hodinky neskončily ve frcu za dvě kila nebo rovnou v popelnici. Snaha o sportovně střízlivý vzhled je v tomhle ohledu dle mého podstaně méně důležitá, protože spodek dýnka stejně nebude během nošení hodinek vidět. Krom toho se zde ocitáme v oblasti osobních estetických preferencí a ustálených představ, na které má samozřejme každý právo, ale které nejsou objektivně nikterak odůvodnitelné (jako třeba že střízlivé XX/20 pasuje vhodně k celkovému "sportovnímu" stylu hodinek - ano, hodinky se sice jmenují PRIM SPORT, ale souvislost tohodle s nápisem XX/20 v centru dýnka mi zcela uniká ...). Proto by se IMHO mělo hlasovat. Ke strojkům - já a Vlasta tuhle věc řešíme s Mischou
baza Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Mně se to líbí přesně takhle, cifr i dýnko. Letopočet, LE a podobný věci bych tam necpal, v jednoduchosti je síla:-)+1
straspol Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Myslel jsem že mi z těch tří návrhů praskne nějaká žíla chvilku tady nejsem a takhle to vypadá!! Argument, že rok výroby by bylo dobré sdělit i příštím generacím, má něco do sebe a asi bych na něj slyšel. Na nápis Prim automatic jsem trochu hrdej, protože je to dýnko které jsem na Eltonu vymámil a tak nějak se mi tam líbí mít potvrzení, že to nedělal vietkong v garáži. Dvouřádkový nápis na sportech bych asi nevydýchal. Pokud už jsme pustili džina z láhve a vypustili tři varianty, což je to nejhorší co se ve vlákně o limitce může stát, hlasuju jako duchovní porodič pro verzi A, která mi přijde vyvážená, obsahuje všechny potřebné informace a přijde mi prostě dobrá.
straspol Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Bože, já napsal ASY s tvrdým Y!! No to je nesnesitelný! Manťáku, pro Boha živýho prosím Tě smaž to, nebo umřu studem!! Potřebuju dovolenou
eldee Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Dobře, já proti variantě A nic nemám a PRIM AUTOMATIC se mnou taky nešvihne o zem (i když Vietnamci by ho jistě zmákli bez problémů taky :-). Díky, žes jako otec hodinek nevetoval ten vzkaz budoucím generacím. Už jsem se bál, že pod praporem tezí o tom, že v jednoduchosti je síla, bude ten střed nakonec bez jakéhokoli nápisu ... (koneckonců, popisek XX/20 je taky úplně zbytečnej, že ;-)
straspol Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Mantak ma pauzu.Díky za pomoc.
eldee Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 OFF TOPIC - pokud máte účet na ebay, je na čase změnit heslo, viz např. https://www.yahoo.com/tech/ebay-hacked-urges-all-members-to-change-passwords-86405258249.html
Lamiczka Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Myslel jsem že mi z těch tří návrhů praskne nějaká žíla chvilku tady nejsem a takhle to vypadá!! Argument, že rok výroby by bylo dobré sdělit i příštím generacím, má něco do sebe a asi bych na něj slyšel. Na nápis Prim automatic jsem trochu hrdej, protože je to dýnko které jsem na Eltonu vymámil a tak nějak se mi tam líbí mít potvrzení, že to nedělal vietkong v garáži. Dvouřádkový nápis na sportech bych asi nevydýchal. Pokud už jsme pustili džina z láhve a vypustili tři varianty, což je to nejhorší co se ve vlákně o limitce může stát, hlasuju jako duchovní porodič pro verzi A, která mi přijde vyvážená, obsahuje všechny potřebné informace a přijde mi prostě dobrá. Promiň, jsem ti nechtěl přivodit infarktový stavy Jsem si říkal, že se nějak dlouho neozýváš. Aspoň to vypadá, že bylo na výběr Už raději malování nebudu pouštět, slibuju...
straspol Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Promiň, jsem ti nechtěl přivodit infarktový stavy Jsem si říkal, že se nějak dlouho neozýváš. Aspoň to vypadá, že bylo na výběr Už raději malování nebudu pouštět, slibuju...Klidně maluj
xjr1 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 .......(koneckonců, popisek XX/20 je taky úplně zbytečnej, že ;-)Ano, i toto by pro mě byla dobrá alternativa;-) Vzkaz příštím generacím je imho blbost, ty hodinky děláme pro sebe. Je to krásnej projekt, jsem rád že se ho můžu účastnit, budou to super hodinky, ale nenalhávejme si, že se tu tvoří nějaká historická hodnota. Aby jsme se zbytečně a dlouze nedohadovali, nechme prostě hlasovat. Máme čtyři varianty dýnka a jedna prostě vyhraje, co vy na to, kolegové:-)?
straspol Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Ano, i toto by pro mě byla dobrá alternativa;-) Vzkaz příštím generacím je imho blbost, ty hodinky děláme pro sebe. Je to krásnej projekt, jsem rád že se ho můžu účastnit, budou to super hodinky, ale nenalhávejme si, že se tu tvoří nějaká historická hodnota. Aby jsme se zbytečně a dlouze nedohadovali, nechme prostě hlasovat. Máme čtyři varianty dýnka a jedna prostě vyhraje, co vy na to, kolegové:-)?To je, kolego, to, čemu jsem se chtěl vyhnout. OK, jak myslíte-
straspol Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 (upraveno) Aktuální stav plus hlasování o dýnku 1 financ údaje v Eltonu mají2 kadakii údaje v Eltonu mají3 Mischa údaje v Eltonu mají4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal5 Zmizík údaje dodal6 Neus údaje dodal7 Kerob údaje dodal, stroje předány Mischovi8 Borodov údaje dodal9 Dodaes údaje dodal10 Dadama údaje dodal11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají, dýnko varianta A13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají14 Jovani v Eltonu maju15 Nodus údaje dodal, stroje odevzdány Mischovi16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky)17. MaraThon údaje v Eltonu mají18. xjr1 údaje dodal, stroje předány Mischovi19 Vlasta údaje dodal20 eldee údaje dodal hlasování hodlám uzavřít v pondělí. Upraveno 22. května 2014 uživatelem straspol
xjr1 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 To je, kolego, to, čemu jsem se chtěl vyhnout. OK, jak myslíte-A nebo to rozsekni ty, jakožto otec myšlenky:-)
straspol Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2014 A nebo to rozsekni ty, jakožto otec myšlenky:-)O to jsem se právě pokusil zatím jsem jedinej kdo hlasoval do seznamu. Pánové připojujte se postupně, ať to sviští.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se