Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nová verze. 

Mně se to líbí přesně takhle, cifr i dýnko. Letopočet, LE a podobný věci bych tam necpal, v jednoduchosti je síla:-)

Odesláno

Aktuální stav:

1 financ údaje v Eltonu mají
2 kadakii údaje v Eltonu mají
3 Mischa údaje v Eltonu mají
4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal
5 Zmizík údaje dodal
6 Neus údaje dodal
7 Kerob údaje dodal, stroje předány Mischovi
8 Borodov údaje dodal
9 Dodaes údaje dodal
10 Dadama údaje dodal
11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit
12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají
13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají
14 Jovani v Eltonu maju
15 Nodus údaje dodal, stroje odevzdány Mischovi
16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky)
17. MaraThon údaje v Eltonu mají
18. xjr1 údaje dodal, stroje předány Mischovi
19 Vlasta  údaje dodal
20 eldee údaje dodal

Dovolil jsem si doplnit za sebe a za Keroba

Odesláno

straspol: jsou zde evidentně dva názorové proudy, jeden pro maximální jednoduchost (pouhé XX/20 ve středu dýnka), další by chtěli letopočet a LE navíc (viz tři předchozí varianty A, B a C). Možná by stálo za to udělat stejný přehled o tomhle, jako o těch údajích a strojcích. Já jsem pro komplexnější variantu, v pořadí B a C (lhostejné) a pak A, nápis PRIM AUTOMATIC (s tím, že by mohl být nahrazen nápisem LIMITED EDITION, pokud by se v komplexnějším středu vypustilo LE). Důvody: samotné XX/20 je nicneříkajíci údaj, my tady teď víme, o co jde, ale v budoucnu si někdo může myslet, že jde o datum, kdy se narodil obdarovaný nebo něco takového. Jak už jsem psal, přijde doba, kdy většina zde zúčastněných už nebude mezi živými, chronomag nebude existovat a v podstatě nikdo nebude vědět, o jaké hodinky vlastně jde. Takže tím, že tam uvedeme pomocné údaje jako letopočet nebo info, ze se jedná o limitovanou edici, pomůžeme tomu, aby tydle zatím ještě nenarozené hodinky neskončily ve frcu za dvě kila nebo rovnou v popelnici. Snaha o sportovně střízlivý vzhled je v tomhle ohledu dle mého podstaně méně důležitá, protože spodek dýnka stejně nebude během nošení hodinek vidět. Krom toho se zde ocitáme v oblasti osobních estetických preferencí a ustálených představ, na které má samozřejme každý právo, ale které nejsou objektivně nikterak odůvodnitelné (jako třeba že střízlivé XX/20 pasuje vhodně k celkovému "sportovnímu" stylu hodinek - ano, hodinky se sice jmenují PRIM SPORT, ale souvislost tohodle s nápisem XX/20 v centru dýnka mi zcela uniká ...). Proto by se IMHO mělo hlasovat.

Ke strojkům - já a Vlasta tuhle věc řešíme s Mischou

Odesláno

Myslel jsem že mi z těch tří návrhů praskne nějaká žíla :suicide_anim:  chvilku tady nejsem a takhle to vypadá!!

Argument, že rok výroby by bylo dobré sdělit i příštím generacím, má něco do sebe a asi bych na něj slyšel.

Na nápis Prim automatic jsem trochu hrdej, protože je to dýnko které jsem na Eltonu vymámil a tak nějak se mi tam líbí mít potvrzení, že to nedělal vietkong v garáži.

Dvouřádkový nápis na sportech bych asi nevydýchal.  Pokud už jsme pustili džina z láhve a vypustili tři varianty, což je to nejhorší co se ve vlákně o limitce může stát, hlasuju jako duchovní porodič pro verzi  A, která mi přijde vyvážená, obsahuje všechny potřebné informace a přijde mi prostě dobrá.

Odesláno

Dobře, já proti variantě A nic nemám a PRIM AUTOMATIC se mnou taky nešvihne o zem (i když Vietnamci by ho jistě zmákli bez problémů taky :-). Díky, žes jako otec hodinek nevetoval ten vzkaz budoucím generacím. Už jsem se bál, že pod praporem tezí o tom, že v jednoduchosti je síla, bude ten střed nakonec bez jakéhokoli nápisu ... (koneckonců, popisek XX/20 je taky úplně zbytečnej, že ;-)

Odesláno

Myslel jsem že mi z těch tří návrhů praskne nějaká žíla :suicide_anim:  chvilku tady nejsem a takhle to vypadá!!

Argument, že rok výroby by bylo dobré sdělit i příštím generacím, má něco do sebe a asi bych na něj slyšel.

Na nápis Prim automatic jsem trochu hrdej, protože je to dýnko které jsem na Eltonu vymámil a tak nějak se mi tam líbí mít potvrzení, že to nedělal vietkong v garáži.

Dvouřádkový nápis na sportech bych asi nevydýchal.  Pokud už jsme pustili džina z láhve a vypustili tři varianty, což je to nejhorší co se ve vlákně o limitce může stát, hlasuju jako duchovní porodič pro verzi  A, která mi přijde vyvážená, obsahuje všechny potřebné informace a přijde mi prostě dobrá.

Promiň, jsem ti nechtěl přivodit infarktový stavy :D  Jsem si říkal, že se nějak dlouho neozýváš. Aspoň to vypadá, že bylo na výběr :D

Už raději malování nebudu pouštět, slibuju...

Odesláno

Promiň, jsem ti nechtěl přivodit infarktový stavy :D  Jsem si říkal, že se nějak dlouho neozýváš. Aspoň to vypadá, že bylo na výběr :D

Už raději malování nebudu pouštět, slibuju...

Klidně maluj :lol2:

Odesláno

.......(koneckonců, popisek XX/20 je taky úplně zbytečnej, že ;-)

Ano, i toto by pro mě byla dobrá alternativa;-)

Vzkaz příštím generacím je imho blbost, ty hodinky děláme pro sebe. Je to krásnej projekt, jsem rád že se ho můžu účastnit, budou to super hodinky, ale nenalhávejme si, že se tu tvoří nějaká historická hodnota.

Aby jsme se zbytečně a dlouze nedohadovali, nechme prostě hlasovat. Máme čtyři varianty dýnka a jedna prostě vyhraje, co vy na to, kolegové:-)?

Odesláno

Ano, i toto by pro mě byla dobrá alternativa;-)

Vzkaz příštím generacím je imho blbost, ty hodinky děláme pro sebe. Je to krásnej projekt, jsem rád že se ho můžu účastnit, budou to super hodinky, ale nenalhávejme si, že se tu tvoří nějaká historická hodnota.

Aby jsme se zbytečně a dlouze nedohadovali, nechme prostě hlasovat. Máme čtyři varianty dýnka a jedna prostě vyhraje, co vy na to, kolegové:-)?

To je, kolego, to, čemu jsem se chtěl vyhnout. OK, jak myslíte-

Odesláno (upraveno)

Aktuální stav plus hlasování o dýnku

1 financ údaje v Eltonu mají
2 kadakii údaje v Eltonu mají
3 Mischa údaje v Eltonu mají
4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal
5 Zmizík údaje dodal
6 Neus údaje dodal
7 Kerob údaje dodal, stroje předány Mischovi
8 Borodov údaje dodal
9 Dodaes údaje dodal
10 Dadama údaje dodal
11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit
12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají, dýnko varianta A
13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají
14 Jovani v Eltonu maju
15 Nodus údaje dodal, stroje odevzdány Mischovi
16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky)
17. MaraThon údaje v Eltonu mají
18. xjr1 údaje dodal, stroje předány Mischovi
19 Vlasta  údaje dodal
20 eldee údaje dodal

hlasování hodlám uzavřít v pondělí.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

To je, kolego, to, čemu jsem se chtěl vyhnout. OK, jak myslíte-

A nebo to rozsekni ty, jakožto otec myšlenky:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...