Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

fšichni jste čůráčci........takovou píčovinku chtějí jen blázni..... no a já jsem jedním z nich. Pamatuji si naší diskusi se strašpolem, jak jsme vymýšleli všechny varianty a píčoviny až do konečné fáze. No a je to tady. Já se hlásím o číslo 3, které je již minimálně rok v rezervaci. Zn. peníze najdu na ulici.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spím na hotelu, internet skoro nulový a ještě se mi zlomil telefon v kapse - den na pytel a navíc čekej den mimo chronomag. Potvrzuji číslo 13. A mám technickou připomínku - přidáním automatové nástavby se dostáváme na 21 kamenů, tak bych to na cifra napsal správně, ať nejsme jako číňani.

Odkaz ke komentáři

tak to jsme teda pekne ujety, a jeste na PS I Aut, co jeste nevymyslime?? Bojim se rano probudit a kouknout sem

tritium do PSII? :-)))

Opět se nám kopírují 2 seznamy, poslední aktuální byl tento

1   financ

2   Sect

3   rezervace  Mischa

4   baza

5   Zmizík

6   Tittus

7   Decebal

8   Borodov

9   Ricous

10 Kerob

11 Mirek

12 Straspol

13 rezervace Honza.Manta

14 kerob

15 Nodus

----------------------------------

Náhradníci

18. Jovani

Odkaz ke komentáři

Spím na hotelu, internet skoro nulový a ještě se mi zlomil telefon v kapse - den na pytel a navíc čekej den mimo chronomag. Potvrzuji číslo 13. A mám technickou připomínku - přidáním automatové nástavby se dostáváme na 21 kamenů, tak bych to na cifra napsal správně, ať nejsme jako číňani.

Honzo, Ty máš pravdu, safra, no vidíš, to jsem zvoral, dík za :helpsmilie: a  hned to napravím!! No- a vítej, vždyť máš lví průkopnický podíl!!

Odkaz ke komentáři

Kerobe, na posledním seznamu co někde zkopíroval Financ jsi dvakrát (jednou s velkým a jednou s malým) a vypadl Jovani a stal se náhradníkem (?). Nějak to nechápu- kluci, domluvte se nějak a kopírujte případně pečlivě vždycky jen tu poslední verzi seznamu. Nevím jak tohle opravit, nechám to na Vás.

Odkaz ke komentáři

Kerobe, na posledním seznamu co někde zkopíroval Financ jsi dvakrát (jednou s velkým a jednou s malým) a vypadl Jovani a stal se náhradníkem (?). Nějak to nechápu- kluci, domluvte se nějak a kopírujte případně pečlivě vždycky jen tu poslední verzi seznamu. Nevím jak tohle opravit, nechám to na Vás.

8. kerob

14. jovani

Odkaz ke komentáři

Takže ještě větší hokej? Jednak to chce kopírovat celý seznam a druhak na 8. je Borodov, jestli to nevzdal....

Omlouvám se, Kerob samozřejmě číslo 10. Asi jsem měl ještě zalepené oči, když jsem napsal 8.

A omlouvám se, že se do toho vůbec montuji. Zase jsem ráno měl nějakou kecavou...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...