kerob Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 hele dobry, ja fakt nevim co mi to blbne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Dyť jo já uz u toho chcípám smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 1 Financ2 Sect3 rezervace Mischa4 baza5 Zmizík6 Tittus7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 rezervace Honza.Manta14 jovani15 Nodustak 14tka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 fšichni jste čůráčci........takovou píčovinku chtějí jen blázni..... no a já jsem jedním z nich. Pamatuji si naší diskusi se strašpolem, jak jsme vymýšleli všechny varianty a píčoviny až do konečné fáze. No a je to tady. Já se hlásím o číslo 3, které je již minimálně rok v rezervaci. Zn. peníze najdu na ulici....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Spím na hotelu, internet skoro nulový a ještě se mi zlomil telefon v kapse - den na pytel a navíc čekej den mimo chronomag. Potvrzuji číslo 13. A mám technickou připomínku - přidáním automatové nástavby se dostáváme na 21 kamenů, tak bych to na cifra napsal správně, ať nejsme jako číňani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Kdyby, Nodus vzal č. 8 rad bych č.15, sorry za tu troufalost.. Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Aha tak to jsem trochu mimo. Byl jsem na prvni strance. Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 tak to jsme teda pekne ujety, a jeste na PS I Aut, co jeste nevymyslime?? Bojim se rano probudit a kouknout sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 tak to jsme teda pekne ujety, a jeste na PS I Aut, co jeste nevymyslime?? Bojim se rano probudit a kouknout sem tritium do PSII? :-))) Opět se nám kopírují 2 seznamy, poslední aktuální byl tento1 financ2 Sect3 rezervace Mischa4 baza5 Zmizík6 Tittus7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 rezervace Honza.Manta14 kerob15 Nodus ----------------------------------Náhradníci18. Jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 To je dobrej úlet - vyprodáno za 3 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) .double Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 To je dobrej úlet - vyprodáno za 3 hodiny Jsou limitky, který se ani nezveřejňovaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Spím na hotelu, internet skoro nulový a ještě se mi zlomil telefon v kapse - den na pytel a navíc čekej den mimo chronomag. Potvrzuji číslo 13. A mám technickou připomínku - přidáním automatové nástavby se dostáváme na 21 kamenů, tak bych to na cifra napsal správně, ať nejsme jako číňani.Honzo, Ty máš pravdu, safra, no vidíš, to jsem zvoral, dík za a hned to napravím!! No- a vítej, vždyť máš lví průkopnický podíl!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Děkuju kluci že jste se ozvali, upravuju seznam. 1 financ2 Sect3 Mischa4 baza5 Zmizík6 Tittus7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 Honza.Manta14 kerob15 Nodus ----------------------------------Náhradníci18. Jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Kerobe, na posledním seznamu co někde zkopíroval Financ jsi dvakrát (jednou s velkým a jednou s malým) a vypadl Jovani a stal se náhradníkem (?). Nějak to nechápu- kluci, domluvte se nějak a kopírujte případně pečlivě vždycky jen tu poslední verzi seznamu. Nevím jak tohle opravit, nechám to na Vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 1 financ2 Sect3 Mischa4 baza5 Zmizík6 Tittus7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 Honza.Manta14 kerob15 Nodus ----------------------------------Náhradníci18. Jovani16. Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Kerobe, na posledním seznamu co někde zkopíroval Financ jsi dvakrát (jednou s velkým a jednou s malým) a vypadl Jovani a stal se náhradníkem (?). Nějak to nechápu- kluci, domluvte se nějak a kopírujte případně pečlivě vždycky jen tu poslední verzi seznamu. Nevím jak tohle opravit, nechám to na Vás. 8. kerob14. jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 8. kerob14. jovani Takže ještě větší hokej? Jednak to chce kopírovat celý seznam a druhak na 8. je Borodov, jestli to nevzdal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Takže ještě větší hokej? Jednak to chce kopírovat celý seznam a druhak na 8. je Borodov, jestli to nevzdal.... Omlouvám se, Kerob samozřejmě číslo 10. Asi jsem měl ještě zalepené oči, když jsem napsal 8.A omlouvám se, že se do toho vůbec montuji. Zase jsem ráno měl nějakou kecavou... Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) A coze to vlastne privezli? To nevime, to zjistime az tu frontu vystojime... Kerobe, koukej si vybrat nebo budes platit dvakrat Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Borodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se