Tea Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Už jsem to psal a spoustě lidí i říkal, za mě asi nejlepší igen limitka, všude sklízí bezkonkurenčně největší úspěch Tohle slyšet nechci, pánové Já se vám divím. Hnusná lahváčová (resp. černá) barva, plastový sklíčko, malá velikost, nečitelnej cifr, mizerná lumi, podivný ručky, lokální brand ... toho všeho vás zbavím, abyste se už netrápili. Jedinej Baza to pochopil ještě před Vánoci a pustil je dál. Jo a vezmu jen jedny! Díky.
Lamiczka Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Tohle slyšet nechci, pánové Já se vám divím. Hnusná lahváčová (resp. černá) barva, plastový sklíčko, malá velikost, nečitelnej cifr, mizerná lumi, podivný ručky, lokální brand ... toho všeho vás zbavím, abyste se už netrápili. Jedinej Baza to pochopil ještě před Vánoci a pustil je dál. Jo a vezmu jen jedny! Díky. Mám si tě napsat do fronty, budeš teprve 3. :-D
bohus76 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Není nutné, pod ploché standardní nýnko se v klidu vejde Myiota. Igeny s dejdejtem na šestce by mě asi tankovaly... ale ty naše jsou prostě takový zemitý...JAkou Miyotu máš konkrétně na mysli ?
xjr1 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Tohle by mě taky zajímalo, když už bastlíme;-). Klidně bych jedno renovační pouzdro s plochým dýnkem a s Miyotou uvnitř doma snesl..někdo nějaký praktický zkušenosti? Uchycení číselníku, poloha natahovací hřídelky..?
bohus76 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Počítám,že Straspol měl na mysli Miyotu 9015 a ne 8215 /strojek z plechu na konzervy/. Jinak téma na přetřes Eta vs. Miyota zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63594-miyota-9015-vs-eta-2892a2/
straspol Odesláno 17. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Tuším že 821? Prim používal do sportů a společenských automatů, objevila se i v Humbertech. Tam se vešla i pod ploché dýnko původních PS2 (mám vyzkoušeno, ponosil jsem, nebyl problém). Já ale myslel Day-Date a to tahle plechařinka, byť jinak o ní mluvím s úctou, protože byla velmi přesná a téměř nerozbitná , to tahle plechařinka neměla. Viděl jsem ale dost hodinek s podobnými stroji Myiota Day-Date (Citizen), které byly dost tenké na to abych se domníval, že se strojek vejde pod standardní dýnko PS1. Typ si bohužel nepamatuju, vrtá mi to hlavou docela krátce, asi tak dva roky.
bohus76 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Spíše by mne zajímalo,zda by se do PS1 vešla ta Miyota 9015 a zda má stejné uchycení ciferníku ,zkrátka jestli by se dala dát do standartního pouzdra PS1 /útvory pro natahovací hřídel,výška strojku atp./ U Ety 2824 by se muselo dělat nové pouzdro a to je cenově někde jinde. Upraveno 17. září 2015 uživatelem bohus76
xjr1 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Straspol: Znamená to, že na 821x by šel jednoduše upevnit ciferník ze sport1? Nebo ty humberta s miyotou měly jinak nožičky na cifru? A vůbec, co je to za blbý nápady s day-date, já už měl skoro chronoklid a teď tohle... Upraveno 17. září 2015 uživatelem xjr1
bohus76 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Nešel,nožičky pro Miyotu 8215 jsou jinde.
xjr1 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Škoda, mohlo to bejt tak jednoduchý . A co je jinak u 2824? Ostatně 9015 taky není špatnej stroj...podle gůgla má na výšku 3,9mm což je o 0,7mm míň než 2824, to je nadějný.. Upraveno 17. září 2015 uživatelem xjr1
bohus76 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Je otázka umístění natahovací hřídele,myslím výšku od kraje strojku,zkrátka aby to šlo vůbec zavřít a na druhou stranu nebyla nepěkná mezera ze strany skla.
xjr1 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 To je mi jasný, jen jsem si říkal, že když je strojek tak tenkej, mohl by tam být prostor pro korekci výšky v pouzdře vložkou..její výroba by nemusela být tak drahá...
JaRooN Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 To je mi jasný, jen jsem si říkal, že když je strojek tak tenkej, mohl by tam být prostor pro korekci výšky v pouzdře vložkou..její výroba by nemusela být tak drahá... Jasně, ale když dáš vložku mezi cifr a strojek, nenasadíš ručky. Když dáš vložku mezi cifr a pouzdro, tak vznikne nehezká mezera. Otázka je, o kolik je to mimo...
straspol Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2015 ...nezbejvá, než začít experimentovat A třikrát měřit, než začnem jásat. No, vrtá mi to už hlavou nějakej čásek, ale sil nemám. Jestli se něco rozjede, dejte mi vědět do SZ, v tomhle bych nechtěl zůstat stranou.
bob.zizka Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Pánové s chutí to tady sleduju a mám takovej amatérskej dotaz. Lze koupit samotný strojek Miyota nebo musím koupit jím osazené hodinky abych mohl začít měřit a bastlit? Zatím jsem ho samostatně nikde nedohledal.
bob.zizka Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Beru můj blbej dotaz z5. Měl jsem chybu ve vyhledavání. Je jich plnej Ebay. Omlouvam se!
bohus76 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Miyotu lze koupit na ebay,děj si vyhledat Movement Miyota a číslo. Našel bych ti link,ale jsem na tabletu.
straspol Odesláno 19. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2015 No- koukám že to začíná stát za založení novýho vlákna.
Fade Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Akorát, jak s tím ciferníkem? Jak ho připevnit? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se