Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No... Tady fashion úplně taky nefrčí.

Ještě prosím pověz, je značka důležitá? Myslím značku, která je nějak v tomto segmentu etablovaná, respektovaná... Ne značku podle pyramidy luxusu.

Jen aby bylo jasno. Aby sis nemyslela na MissSixty a my ti nenabízeli nějaké německé oldskúlové trapárny.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

No... Tady fashion úplně taky nefrčí.

Ještě prosím pověz, je značka důležitá? Myslím značku, která je nějak v tomto segmentu etablovaná, respektovaná... Ne značku podle pyramidy luxusu.

Jen aby bylo jasno. Aby sis nemyslela na MissSixty a my ti nenabízeli nějaké německé oldskúlové trapárny.

lépe bych to nenapsal. Eliška se nejdřív bude muset trochu zorientovat ve značkách /ne pseudo-modě/ a typech hodinek, pak už to půjde -_- . Je pravda, že požadované rozměry, aniž by to mělo 2 cm na výšku a vážilo 300 gr, splňují pravděpodobně jen pilotky na řemínku...

Edit: viz post Bedjassona nade mnou

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

nn nejde mi o to, aby to bylo ultra moderni, jde o to, aby se mi to libilo vizuelne. Hlavni vec, co je pro me dulezita je, aby cifernik byl vetsi, protoze maly cifernik mi na ruce nesedi a neslusi, potrebuju vetsi hodinky 45 a vys (treba ty Roxy maji 50 a sedi mi dobre a cejtim se s nima lip nez s tema mensima diesel). 

Odesláno

treba tyhle se mi libi http://www.chronoshop.cz/laco-flieger-automaticky-natah/laco-flieger-aachen, ale na ty by se muselo setrit :)))) a nevim, jestli na zenskou ruku? I kdyz si myslim, ze dneska uz to neni tak strasne rozdeleny, ze panske hodinky nosi jen panove apod. 

ty Laco s Miyotou by asi stály za trošku přišetření, měla by jsi odolné kvalitní hodinky s velkým ciferníkem. Akorát mají jen 42 mm a nejsou moc do vody

Odesláno

No výborně. Jen dodám, že opticky hodinky s tenším okrajem (lunetou) vypadají i ve velikosti 42mm dost ploše a robustně.

Např. http://www.chronoshop.cz/laco-marine/laco-marine-quarz-42

Ono aby bylo jasno, běžný hodinky byly vždycky malý, takže pokud bychom hledali něco, co má i nějaký hlubší než designový smysl, musíme hledat mezi vzory flieger, marine apod.

Správně děláš, že tak úplně nedělíš hodinky na pánské a dámské.

Ještě prosím o info, jestli chceš baterku nebo to může být třeba ha ruční natahování...

Odesláno

Nechcem do toko kecat, ale hodinky s priemerom 45-50mm su na zensku ruku podla mojho nazoru velke. Na niektorych muzskych rukach hodinky s takym priemerom vyzeraju smiesne.

Odesláno

Sice si tak velké hodinky neumím představit na ženské ruce, ale co třeba Vostok Europe N1 Rocket NH25A/2255147

s kalibrem SEIKO NH25A za 6 000,00 Kč

http://www.nejpanskehodinky.cz/products/hodinky-vostok-europe-n1-rocket-nh25a-2255147/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

s tou velikosti asi zalezi i jak jsou jakoby tluste, treba u tech roxy hodinek se mi ta velikost moc libi, ale je fakt, ze proti klasickym panskym budou urcite tenci, tzn. ze nebudou vypadat tak robustne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...