Návštěvník Snow Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Baselworld 2014 - Breguet Classique Tourbillon Quanti?me Perpétuel 3797 zdroj - La cote des montres.com?
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Velká paráda.Perpetual s turbem,víc nepotřebuju :-)
Kid_A Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Parada...vystreli te do mechanickyho vesmiru, na mlecnou drahu vysoke hodinariny... aby te pak cestou zpet na zem prevalcovala atmosfericka sila mega turba. Za me jako jo.
rastike Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Tak to je velka parada, hodinky tejto firmy su krasne.
Jirka35 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Perfektní. K dokonalosti mi chybí ještě repetice.
McStinger Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Vyzerá, že začala éra pižlikania rôznych tvarov z priehľadných materiálov a ich vkusnému skladaniu do osi Z na ciferníku. Tieto módne vlny sú až smiešne. Keď oni PVD, tak aj my, keď oni tmavé hodinky kde nevidieť ručičky, tak aj my, keď oni keramiku, tak aj my, keď oni karbón, tak my tiež ... Inak samozrejme špica, parádne sú.
cody Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Tohle jsou hodinky, ktere podle me dokazuji, ze Brequet do svate trojice stale pravem patri. Nemam slov, to je proste skvost!
Rainee Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Nádherné a megakomplikované. Srdce každého strojaře musí zaplesat...
JohnDoe Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Klika, že mám za pár týdnů narozeniny - určitě se najde někdo, kdo mi touhle bombou udělá radost.
instant Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 (upraveno) S tebou musi byt radost zostat zaseknuty vo vytahu Upraveno 12. dubna 2014 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se