Eman2208 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Tak jsem přišel k hodinkám s Bronzo PVD, strojkem Miyota 8215 s neuvěřitelnou přesností, ale se zvukem přidřeného ložiska levého zadního kola na Felicii, nicméně neskutečně pěkně zpracované s Hardlexem a parádním řemenem.Krásně svítí, knížka se u to číst nedá, ale celou noc jsou jasně čitelné ručky pro odečtení času.Syn si je koupil, protože toužil po plesnivkách, ale jako nezletilý neposbíral dost zlaťáků a otec Herodes se nedovtípil, tak to vyřešil po svém.No a tak na mě nadchly, že jsem ho již vyplatil a on si koupí nové, protože já přece na ně nemůžu čekat, to dá rozum.Navíc je k nim praktické a opět moc pěkně udělané pouzdro a to opravdu za mrzký peníz.Takže jak říkám, hodně muziky za málo peněz. Mnozí jistě ohrnou nos, ale kdo není extra fajnšmekr a zatouží za hubičku po něčem pěkném, tak tohle je cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) Pěkné, hodně pěkné. Už dva dny hledám, kde bych tyhle nejlíp objednal... Jakou mají prosím přesnost? Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Tclaw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 tyjo . až se oklepu z nákupu monac tak do nich asi taky pujdu levné pilotky jsem chtel štajny ale todle vypadá slušne ač nemá ruční nátah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 5. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) nečekanou...+3s/3dny...ale fakt teda chrastěj jak plechovka šroubků a matiček Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 mám je taky a mně nechrastěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 možná škoda toho data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 5. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 mám je taky a mně nechrastěj ...tak to mi jo, swiss mi nechrastí japončík jo, ale nevadí, to vlastnost, ne vada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 5. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 možná škoda toho dataje celkem nenápadné, mě to neva, ale bez něj by ten cifr byl čistější, to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Pěkné pilotky, hodně moc muziky za ty peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Tak se musím pochlubit - po pár dnech váhání jsem se rozhoupal a dnes si je taky z Anglie objednal v stainless verzi... Těším se jak malej kluk. :-D A chtěl jsem se zeptat - myslíte, že je WR 50 dostatečná pro plavání a blbnutí v bazénu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Tak se musím pochlubit - po pár dnech váhání jsem se rozhoupal a dnes si je taky z Anglie objednal v stainless verzi... Těším se jak malej kluk. :-D A chtěl jsem se zeptat - myslíte, že je WR 50 dostatečná pro plavání a blbnutí v bazénu?zcela jednoznačně, zvláště u nových, neotevíraných a nepoškozených hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Tak se musím pochlubit - po pár dnech váhání jsem se rozhoupal a dnes si je taky z Anglie objednal v stainless verzi... Těším se jak malej kluk. :-D A chtěl jsem se zeptat - myslíte, že je WR 50 dostatečná pro plavání a blbnutí v bazénu?Do bazénu od 100 WR výše . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 11. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Do bazénu od 100 WR výše .Souhlas s Ondrou, někde píšou, že s 50 se dá plavat, ale já bych do vody s míň než 100 nešel. Navíc pokud tam budeš mít ten koženej řemen, tak ten z toho taky nebude úplně nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Souhlas s Ondrou, někde píšou, že s 50 se dá plavat, ale já bych do vody s míň než 100 nešel. Navíc pokud tam budeš mít ten koženej řemen, tak ten z toho taky nebude úplně nadšenej. Tak o řemenu vím - to by případně řešil nákup silikonového pásku, ale vzhledem k tomu, že jsem sám byl na vážkách zda do vody někdy půjdou či ne, tak to teď už padá. :-) Díky za odpovědi a omlouvám se za plevelení vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solex Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Mám je od českého prodejce, stojí sice o něco víc než z U K, ale maximální spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Mám je od českého prodejce, stojí sice o něco víc než z U K, ale maximální spokojenost Taky jsem se rozmýšlel, jestli je nevezmu od nás, ale vzhledem k tomu, že s nákupy z Anglie mám docela dobrou zkušenost a úspora bude taková, že za ní klidně z Německa přiobjednám silikonový pásek, řekl jsem si, že to risknu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Tak jsem přišel k hodinkám s Bronzo PVD, strojkem Miyota 8215 s neuvěřitelnou přesností, ale se zvukem přidřeného ložiska levého zadního kola na Felicii, nicméně neskutečně pěkně zpracované s Hardlexem a parádním řemenem.Krásně svítí, knížka se u to číst nedá, ale celou noc jsou jasně čitelné ručky pro odečtení času.Syn si je koupil, protože toužil po plesnivkách, ale jako nezletilý neposbíral dost zlaťáků a otec Herodes se nedovtípil, tak to vyřešil po svém.No a tak na mě nadchly, že jsem ho již vyplatil a on si koupí nové, protože já přece na ně nemůžu čekat, to dá rozum.Navíc je k nim praktické a opět moc pěkně udělané pouzdro a to opravdu za mrzký peníz.Takže jak říkám, hodně muziky za málo peněz. Mnozí jistě ohrnou nos, ale kdo není extra fajnšmekr a zatouží za hubičku po něčem pěkném, tak tohle je cesta. Že já sem lezu - už jsem si je objednal taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Že já sem lezu - už jsem si je objednal taky. Až je budeš v květnu pouštět tak mě prosím napiš! Taky je prubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Asi hloupý dotaz, ale téměř na všech fotkách působí ciferník tak, že jsou čísla nazelenalá i při denním světle. Je to tak, nebo je to způsobené bleskem apod.? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Asi hloupý dotaz, ale téměř na všech fotkách působí ciferník tak, že jsou čísla nazelenalá i při denním světle. Je to tak, nebo je to způsobené bleskem apod.? Sent from my iPhone using TapatalkAno, jsou nazelenalá i za denního světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se