Návštěvník Snow Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Baselworld 2014 - EPOS Emotion Docela bych si přál vidět v Baselu expozici EPOS. Možná by to byla ztráta času, možná ne. Firma, na to jak je malá, má vcelku poměrně dost zajímavých modelů. U nás na fóru ji bývá vyčítáno plagiátorství, ale zkuste dnes vytvořit něco opravdu úplně nového. Když pominu giganty nebo manufaktury tvořící si v ústraní malosériové modely často o pár kusech nebo dokonce o jedněch jediných hodinkách, tak mě jen tak od pasu napadá jen jedna, dvě firmy, které s tímto nemají žádný problém. Těmi jsou zde zase docela dost hanobený Cuervo y Sobrinos nemluvě o VDB Vintage, jo, jo . zdroj - Watchtime.net?
Kid_A Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 jsou myslim paradni. a Cuervo y Sobrinos jsou tu moc podcenovany:))
instant Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 najlepsi setup pre 24 hodinovky. nikdy by som nepovedal ze prave epos niecim takym uvidim CyS mam nahodou rad.. Chumpus dosvedci
Návštěvník Snow Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 CyS mam nahodou rad.. Chumpus dosvedci Výjimka potvrzuje pravidlo .
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Ten cifr by chtělo vidět v reálu,vypadá zajímavě,dýnko s průhledem mi spíš připimíná průhled u potápek.
rolas Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Epos na fotkách vypadá velmi dobře, ale bohužel ve skutečnosti tomu tak není a měl jsem možnost se podívat na Epos emotion 3391 a připadalo mi to, že ta kvalita není ono.
Kasper Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 (upraveno) v Bazileji sa mi z noviniek páčil napr.tento technicky vyzerajúci regulátor Epos Emotion 3392 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. dubna 2014 uživatelem Kasper
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se