Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prosím jak se pozná že kupuji Prim z české produkce a ne od tech MPM?  někde jsem četl ze to prodali čínanům a teď se soudí.

Posted

Takže když tam není napsáno  PRIM manufacture 1949 ale jen PRIM je to čína?  omlouvám se za polopatickou otázku. diky

Posted (edited)

většínou máš zezadu na víčku napsáno velkýn tiskacím PRIM v takovémj obdélníčku = MPM

Edited by p3k
Posted

Takže když tam není napsáno  PRIM manufacture 1949 ale jen PRIM je to čína?  omlouvám se za polopatickou otázku. diky

Pokud máš pochybnosti o tom jaké Primky to jsou,postni foto a je to.

Posted

Poznáš to tak,že český Primky stojej od 30 tisíc nahoru.

A komunistické primky z Aukra se podle toho také nedají určit.

Posted (edited)

To je trochu smutný rozlišení- a mimochodem i u MPM se dají koupit docela drahý modely.

To je také smutné zjištění a nejhorší je, že je dost lidí, kteří ty peníze za to vypláznou.

Edited by Chosef76
Posted

To je také smutné zjištění a nejhorší je, že je dost lidí, kteří ty peníze za to vypláznou.

Je fakt, že ta koncentrace bl......   neinformovaných   milovníků hodinek je překvapivá.

Posted (edited)

Na druhou stranu, pokud z těch MPM hodinek přetrvá dobrý pocit, který nositeli nikdo "nepokazí" sdělením určitých faktů, pak v tom problém nevidím :)

Edited by Chosef76
Posted

Na druhou stranu, pokud z těch MPM hodinek přetrvá dobrý pocit, který nositeli nikdo "nepokazí" sdělením určitých faktů, pak v tom problém nevidím :)

Takže jsem ten hajzl co jim kazí radost?   :eek:   sakra...já už budu hodnej...

Posted

nebo taky mdlé primitivní mašinky...

Posted

Když nepoznáš na první pohled mpm ( hned se zbliješ ) ,  od primek, je jediná cesta - studuj chronomag tak dlouho, až to poznáš. Do té doby vůbec není radno kupovat si hodinky, protože teprve poté je začneš potřebovat. :)