Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím jak se pozná že kupuji Prim z české produkce a ne od tech MPM?  někde jsem četl ze to prodali čínanům a teď se soudí.

Odesláno

Takže když tam není napsáno  PRIM manufacture 1949 ale jen PRIM je to čína?  omlouvám se za polopatickou otázku. diky

Odesláno (upraveno)

většínou máš zezadu na víčku napsáno velkýn tiskacím PRIM v takovémj obdélníčku = MPM

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Takže když tam není napsáno  PRIM manufacture 1949 ale jen PRIM je to čína?  omlouvám se za polopatickou otázku. diky

Pokud máš pochybnosti o tom jaké Primky to jsou,postni foto a je to.

Odesláno

Poznáš to tak,že český Primky stojej od 30 tisíc nahoru.

A komunistické primky z Aukra se podle toho také nedají určit.

Odesláno (upraveno)

To je trochu smutný rozlišení- a mimochodem i u MPM se dají koupit docela drahý modely.

To je také smutné zjištění a nejhorší je, že je dost lidí, kteří ty peníze za to vypláznou.

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

To je také smutné zjištění a nejhorší je, že je dost lidí, kteří ty peníze za to vypláznou.

Je fakt, že ta koncentrace bl......   neinformovaných   milovníků hodinek je překvapivá.

Odesláno (upraveno)

Na druhou stranu, pokud z těch MPM hodinek přetrvá dobrý pocit, který nositeli nikdo "nepokazí" sdělením určitých faktů, pak v tom problém nevidím :)

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

Na druhou stranu, pokud z těch MPM hodinek přetrvá dobrý pocit, který nositeli nikdo "nepokazí" sdělením určitých faktů, pak v tom problém nevidím :)

Takže jsem ten hajzl co jim kazí radost?   :eek:   sakra...já už budu hodnej...

Odesláno

Když nepoznáš na první pohled mpm ( hned se zbliješ ) ,  od primek, je jediná cesta - studuj chronomag tak dlouho, až to poznáš. Do té doby vůbec není radno kupovat si hodinky, protože teprve poté je začneš potřebovat. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...