Jump to content

Parmigiani Fleurier TONDA Hémisph?res

Recommended Posts

Posted

Parmigiani Fleurier TONDA Hémisph?res

Nedubluji odkaz, jedná se o nový model. 

Příspěvek věnuji cigimu a instantovi, tedy pokud si ho všimnou :)  . Těším se na na vzniklou diskusi  :D  :)

zdroj - Watchesseven?

Posted (edited)

díky za věnování, snow !!

Parádní příklad " italské školy " !! Tím myslím ten nenucený originální harmonický a racionální ciferník a nekonečnou vkusnou eleganci, ....   cením toho, jak filuta využil trojdata, který je normálně trapný, ale parmigiani tím zásadně zvětšil čísla a vylepšil čitelnost datumky !! S tím se musíš narodit, k tomudle se nepropiješ . :D A taky využil výhodu parmežánového loga, tedy, že se na 3 nesplete s ručkou :D :D 

Technika bude asi švýcarská, tedy fajnová originální a promakaná - tu budu ještě muset rozluštit .

Edited by cigi
Posted

díky za věnování, snow !!

Parádní příklad " italské školy " !! Tím myslím ten nenucený originální harmonický a racionální ciferník a nekonečnou vkusnou eleganci, ....   cením toho, jak filuta využil trojdata, který je normálně trapný, ale parmigiani tím zásadně zvětšil čísla a vylepšil čitelnost datumky !! S tím se musíš narodit, k tomudle se nepropiješ . :D A taky využil výhodu parmežánového loga, tedy, že se na 3 nesplete s ručkou :D :D

Technika bude asi švýcarská, tedy fajnová originální a promakaná - tu budu ještě muset rozluštit .

Technika je svycarska, fajnova a promakana, pravdu mas. Parmigiani je pan dizajner, o tom niet pochyb. Oko neni p... sak to pozname :)

Posted (edited)

Ak niekto z "lepších výrobcov" vie vyrobiť hodinky, ktoré mi šklbú môj biedny zrak, tak Parmigiani určite. Dátumovka, korunky ...

Edited by McStinger
Posted (edited)

Nemám rád datumku s tečkama,ale tady mi to vynahrazuje spousta věcí,třeba subcifry jsou parádní.Celkově povedený kousek s jejich rukopisem.Jo,to bych mohl a v noci bych byl jak světluška.To by se mi líbilo.

Edited by Daemonultimate