Jump to content

Baselworld 2014 - L.Lerox Art Deco

Recommended Posts

Posted

Když se řekne L.Leroy každému se vybaví dokonalé hodinky s in-house strojky. Doporučuji těm, kteří produkci neznají, aby si prošli stránky firmy (KLIK) a seznámili se s jednotlivými hodinkami a načerpali všemožné informace. L.Leroy si to opravdu zaslouží, je velmi málo firem, které se mohou pyšnit takovou produkcí. 

Rád bych viděl v Basileji jejich stánek, musel to být silný zážitek.

Baselworld 2014 - L.Lerox Art Deco

zdroj - Worldtempus?

Posted

další verze mříže od kanálu, vlastně ne, mříže kolem kmene stromu v chodníku. byla by to jistě hezká sbírka, tento Leroy.

Posted

Kanal...orloj...ja to vidim spis na mrizovou dekoraci krasne mahagonove skrine na rucnice...v sobotu rano ...kdyz spolecnost vyrazi v dobre nalade postrilet par sluk...nebo tetrivka...z kuchyne se line vune arabiky a tichounky sevel sluzebnictva...nas pan svycarsky banker, ktery se stara nemeckym valecnym vdovam o portfolia, si oblika vkusnou kamizolu a la severni styrsko...klobouk se sojcim perem...nasazuje leroye s tim uzasnym dvojtym krokodylem na pasku...a razi:)

Posted

Pri pohlade na tieto hodinky mi pride na rozum, co noci som stravil v Hoteli Pariz.. a kolko z nich si ani nepamatam :) hodinky su to kazdopadne vymazlene. Enonuno