Tclaw Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) Foto mých nových pilotek... :-) (Omlouvám se za zakládání nového vlákna, ale k předchozímu mi to nechtělo nahrát fotky + je to jiná úprava pouzdra, tak snad to nebude vadit) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Tclaw
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Za chvíli jimi zaplníme vlákno "co máte právě na ruce", že se budou seikaři stydět za nestíhání.
Eman2208 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Máš "recht", trochu to tu naředíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Jakej mate kluci obvod ruky? Vypadaj dost velky, jsem na to tedy zvedav :-)
Eman2208 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Jakej mate kluci obvod ruky? Vypadaj dost velky, jsem na to tedy zvedav :-)19,5
Tclaw Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Já 17,5 - zapnu je na druhý díl od konce a sedí krásně. Moc bych se být tebou nebál. Jinak jsem docela zvědavej, kolik těch hodinek bude v ČR, když je to ta omezená limitka. :-D
Georgeisin Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Mně se na nich nejvíc líbí dlouhatánská vteřinovka a provedení ukazatele data, když si nejseš jistej, koukneš a víš, že po 15 je 16 .
Tclaw Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Mně se na nich nejvíc líbí dlouhatánská vteřinovka a provedení ukazatele data, když si nejseš jistej, koukneš a víš, že po 15 je 16 . Navíc, v případě urgentní potřeby a nevědomosti, můžeš zjistit, že před 15 byla 14! Na to nezapomínej. :-D
Jony Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Již je tady někdo mám, takže gratulace a pochvala:-)
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Obvod ruky mám cca 18cm a vůbec nevypadají veliké.Včera jsem je měl v práci a byl o ně dost zájem - takový ohlas jsem ještě neměl s žádnými jinými hodinkami. Docela jsem čuměl.
People Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 ruku na srdce. Keby to malo "logo"/"znacku" na ciferniku, isli by ste do nich?
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Mně se právě ta čistota ciferníku líbí. Ale kdyby tam bylo někde decentní logo, tak by mne to neodradilo.
zekon7302 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Mně spíš vadí B-muster, jinak bych měl konečně plesnivky.
Eman2208 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 ruku na srdce. Keby to malo "logo"/"znacku" na ciferniku, isli by ste do nich? Já jo, s logem bych problém neměl, gró je pro mě mechanika, relativně osvědčená, pěkné zpracování a super čitelnost, takže ano, nosil bych je i logem třeba Blekota.
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tclaw Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Panove, prosim o radu - proc, resp. z jakeho duvodu je mozne, ze kdyz mam hodinky na ruce v praci (zpracovani hotovosti, takze sice je ruka porad v pohybu a hodinky co chvili v jine pozici, ale bez fyzicke zateze a otresu), tak jsou schopny udelat i +2-3 sek za hodinu? Jen co jsem doma nebo je odlozim se to zase stabilizuje na cca +1 sek za dve hodiny/tedy +12 sek za den. Muze to byt vlastnost strojku ci tim, ze si hodinky sedaji, nebo je mechanicky neco spatne? Predem diky za odpovedi...
Ivanhoe34 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Nemam sice tento strojcek, ale Seiko 7s36 ked s hodinkami chvilu trepem (nie vsak silne otrasy), dokaze poskocit este viac, aj cez 5s/hod. Pri kludnejsom rezime spresni - je to myslim to iste spravanie ako popisujes... myslim ze u tychto lowcost strojcekov to nebude nic vynimocne...
Tclaw Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Nemam sice tento strojcek, ale Seiko 7s36 ked s hodinkami chvilu trepem (nie vsak silne otrasy), dokaze poskocit este viac, aj cez 5s/hod. Pri kludnejsom rezime spresni - je to myslim to iste spravanie ako popisujes... myslim ze u tychto lowcost strojcekov to nebude nic vynimocne... Díky za odpověď - ono to u mě pak v konečném součtu zase tak hrozné v rámci celého dne není - v práci se předběhnou a přes noc trochu stáhnou, takže cca +10s/den, ale spíš mě udivovalo, že v klidu jdou do mínusu a při práci to takhle vystřelí... Zvlášť když u Orient Ray nic takového nikdy nebylo, a to jsem je v té práci vůbec nešetřil. A jsou to taky lowendy... Nicméně uvidíme, pokud by to takhle zůstalo, že přes den se předběhnou a v noci na stolku zase uberou, tak to řešit asi nebudu. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se