Návštěvník Snow Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Carl F. BUCHERER Patravi ScubaTec BRAZIL 2014 Potapěčské hodinky k MS ve fotbale ? Inu, proč vlastně ne, že. Také způsob, jak vytvořit limitovanou edici. zdroj - OceanicTime?
Daemonultimate Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Limitka ok,ale tahle nějak ztratila směr,když už potápky,tak alespoň v chronu.Takhle to je pro mně velmi špatně.
gougy Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 (upraveno) Limitka ok,ale tahle nějak ztratila směr,když už potápky,tak alespoň v chronu.Takhle to je pro mně velmi špatně.+1 a když už.- tak alespoň luneta číslovaná do 45 minut. Tohle jsou "potápky s čutálistou na cifru" Upraveno 21. dubna 2014 uživatelem gougy
Ohm-Aztec Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Já tady tyhle reklamní hodinky nechápu (jako všeobecně)... Kdo, proč a jak dlouho to bude nosit? Jako sběratelský kousek to snad nějaký význam má, ale já ho teda nevidím.
IzTaPa Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 chtel bych potatky od bucherera nazivo, na fotkach vypadaji opravdu dobre... jen jsem si nevsiml, ze brazilie ma v narodnich barvach cervenou?
McStinger Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Patravi Scuba Tec v modrom sú naživo veľmi fajn hodinky, toto mi ale nedáva zmysel.
Kid_A Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 na ruce budou urcite brutalni diversky. ten fotbalista na dialu je fakt zvlastni...
cigi Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Kdyby byl ten čutálista na 45, tak neřeknu, ale todle je chabý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se