Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nevim, jestli brecet, nebo se smat. Tahle reminiscence Vodniho sveta pusobi jeste hur nez original z roku 1995.  Starej vodni vlk.....Kazdopadne v Tanci s vlky byl  dobrej....howgh

post-248-0-22636200-1398211968_thumb.jpg

post-248-0-31767000-1398212115_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Kdo už dá vydělat starému pardálovi, když ne JL? Ti mladí, co dnes vedou většinu firem, už pomalu ani neví, kdo to ten Kevin je...

Odesláno

Chlapi, Kevin mel delat pro Baume Mercier nebo Corum (kdyz chtel zustat u jachet), to by bylo vic patricny. Howgh.

Odesláno (upraveno)

To by si ho ale museli vybrat :lol2:

+1. v idealnim svete myslim.sakra, zasluhy na to ma... Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

To neni reminiscence jen na Vodni svet. On filmu s vodou udelal vice, Zachranari, Vzkaz v lahvi. No a pak tady byly jeho aktivity s cistenim vody po havarii Deepwater Horizon. Ja tam to spojeni s vodou a lodema docela vidim.

Odesláno

Souhlasim, psal jsem to spis obrazne. Costner je hodne spojenej s vodou a jachtenim. Proto me prekvapil JL... Sakra, aspon eterna kontiki mohl mit...:)

To neni reminiscence jen na Vodni svet. On filmu s vodou udelal vice, Zachranari, Vzkaz v lahvi. No a pak tady byly jeho aktivity s cistenim vody po havarii Deepwater Horizon. Ja tam to spojeni s vodou a lodema docela vidim.

Odesláno (upraveno)

Kontiki proflákli už jinde a k tvé prvotní otázce- plakat,hořce plakat.Zas na druhou stranu kalkulačky na ruce nejlepších závodních pilotů taky nejsou nejlepší,tak co.Jde jenom o prachy a lepší než bejt spojenej s něčim ještě horším.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Kontiki proflákli už jinde a k tvé prvotní otázce- plakat,hořce plakat.Zas na druhou stranu kalkulačky na ruce nejlepších závodních pilotů taky nejsou nejlepší,tak co.Jde jenom o prachy a lepší než bejt spojenej s něčim ještě horším.

Asi máš recht

Odesláno

Přátelé, nač ten despekt, čpí z něj nás chronomagorů nedůstojný snobismus. Po světě chodí dost lidí, kteří potřebují hodinky hlavně na to, aby věděli kolik je hodin - dokonce bych řekl, že je jich většina. A hlavně na takové jsou zacíleny reklamy - koupí si dostupná Casia a ještě jsou rádi, že mají stejné hodinky jako čtyřnásobný mistr světa. A pokud jde o nás ostatní - koupili byste si snad IWC proto, že je nosí Hamilton (nebo jiná celebrita)? Nejspíš i takoví existují, ale zájemce o takovéhle hodinky už obvykle mívá jiné, osobnější důvody..

A pokud jde o Jacques Lemans, jedny mám už 15 let jako hodinky na každodenní nošení, plavu s nimi, jezdím na kole, nijak je nešetřím, a pořád poctivě šlapou. Jsou to quartzky s (jistě lowendovou) Etou (a tedy označené jako swiss made), ale seřizuju je jen 2x do roka při změně času z letního na zimní a naopak, a za tu dobu se předejdou o cca 15 vteřin. Ta vo co gou.

Přeji všem radost z jejich hodinek, ať jsou jakékoli. Howgh!

Odesláno

Máš stoprocentní pravdu. Někdy mi tu přide, že když nemáš Rolexy, Panerai nebo Omegy, tak jako by si byl méněcenný. 

Přátelé, nač ten despekt, čpí z něj nás chronomagorů nedůstojný snobismus. Po světě chodí dost lidí, kteří potřebují hodinky hlavně na to, aby věděli kolik je hodin - dokonce bych řekl, že je jich většina. A hlavně na takové jsou zacíleny reklamy - koupí si dostupná Casia a ještě jsou rádi, že mají stejné hodinky jako čtyřnásobný mistr světa. A pokud jde o nás ostatní - koupili byste si snad IWC proto, že je nosí Hamilton (nebo jiná celebrita)? Nejspíš i takoví existují, ale zájemce o takovéhle hodinky už obvykle mívá jiné, osobnější důvody..

A pokud jde o Jacques Lemans, jedny mám už 15 let jako hodinky na každodenní nošení, plavu s nimi, jezdím na kole, nijak je nešetřím, a pořád poctivě šlapou. Jsou to quartzky s (jistě lowendovou) Etou (a tedy označené jako swiss made), ale seřizuju je jen 2x do roka při změně času z letního na zimní a naopak, a za tu dobu se předejdou o cca 15 vteřin. Ta vo co gou.

Přeji všem radost z jejich hodinek, ať jsou jakékoli. Howgh!

Odesláno (upraveno)

Máš stoprocentní pravdu. Někdy mi tu přide, že když nemáš Rolexy, Panerai nebo Omegy, tak jako by si byl méněcenný. 

Díváš se někdy do vlákna co máte na ruce?Zdá se Ti tam někdo méněcenej?Mně ne,leda,že by si to někdo myslel  sám o sobě .Je tu plno krásnejch vláken,recenzí,chlubíren levnějších hodinek se spoustou ohlasů,nikde jsem nepostřehl to,co Ty.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Kevina mám rád a JL mě absolutně neoslovuje, řekl bych, že mu mákli z natáčením Black and White"  Je to takovej plus a mínus, no a to občas i funguje  :clap:

Odesláno

Díváš se někdy do vlákna co máte na ruce?Zdá se Ti tam někdo méněcenej?Mně ne,leda,že by si to někdo myslel  sám o sobě .Je tu plno krásnejch vláken,recenzí,chlubíren levnějších hodinek se spoustou ohlasů,nikde jsem nepostřehl to,co Ty.

+1!!!!

Odesláno

Jinou reakci jsem ani nečekal. Dívám se do všech vláken a do některých dokonce i přispívám. Já to tady několikrát postřehl, to je vše.

Mimochodem Kevina mám rád a jeho Vodní svět taky. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...