tommasini Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Minulý týden dávali Bezva fintu s Belmondem. Zkoušel jsem hledat tady ve vláknu, ale bez úspěchu. Nevíte někdo, co měl klaun za hodinky? Nějaké Porsche design? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) Já bych řekl, že to bude toto, ostatně, PD měl už v jiným filmu... Upraveno 14. ledna uživatelem villain83 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna ano PD https://forum.chronomag.cz/topic/38064-iwc-porsche-design-chrono/#comment-585663 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Ty jo. Super kluci. Děkuju moc. Já vím, že měl PD černé v Dobrodruhovi. Tam byly hodně vidět, hlavně jak jede na začátku vlakem do Marseile. Ale tohle jsem nedokázal odhalit. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) @tommasini No, a když to vydržíš až do večera... nepapat. Tak uvidíš zlatý Belmonďátko. Tak nechával jsem si to na chladný večery... Dobrá, když už je to profláknutý , tak zde film Bezva finta (Hold-Up, 1985). Porsche Design by IWC, Titanium Chronograph (reference 3700, 3702, nebo pozdější ref. 3704) Velikost pouzdra 42mm, Kalibr 7912 V roce 1978 Porsche Design začalo spolupracovat se značkou IWC, a dá se o této spolupráci říci, že pomohla IWC přežít quartzovou krizi. Prvním výsledkem tohoto partnerství byly hodinky Compass Watch (ty měl třeba Cowley v Profesionálech). A na konci roku 1980 Porsche Design by IWC představilo nejslavnější hodinky ze spolupráce těchto společností: Titanium Chronograph (reference 3700, 3702, nebo pozdější ref. 3704). Což byl první chronograf z titanu – s titanovým pouzdrem i náramkem (první hodinky z titanu jsou Citizen X-8 nebo Omega Seamaster 600, 1970). "Titan. Exotický kov. Dvakrát náročnější na výrobu než nerezová ocel. Osmkrát dražší. Ale poloviční hmotnost. Absolutně nekorozivní. Nemagnetické. Neuvěřitelně odolné. Takže evidentně lepší. Jedno z mnoha designových rozhodnutí typických pro první titanový chronograf na světě,“ toť hlásá dobová reklama. No, já bych je bral i dneska všema deseti. Upraveno 15. ledna uživatelem libor2002 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Pardóón Opět vyčerpávající info. Skvělý. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 1 minutou, tommasini napsal: Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. i můj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Mimochodem, možná, že to víte, ale Belmondo si v tomto filmu přivodil poranění hlavy při scéně, kdy otdtahovka s Laskym zajede do kopce soli a Belmondo stojí na závěsném zařízení. Byl to neskutečnej borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Jj, to "břinknutí" hlavou do háku je ve filmu vidět. To musela být pěkná šlupka. Další zranění včetně scény ale ve filmu nebylo. To když autem stíhal letadlo, ale došlo tam k těžkému pádu, po kterém byl na dlouho hospitalizován. Právě po Bezva fintě Belmondo už v dalších filmech podobné kaskadérské skopičiny nedělal. Však už do té doby měl za sebou plno zranění či patálií, u kterých si dost koledoval. Ve filmu Strach nad městem, to jeho poskakování po střechách, málem dopadlo špatně. Nebo ve Zvířeti mu tygřík "jenom" natrhl ucho. V Muži z Acapulca si v autě přerazil nohu, protože jel více rychleji než myslel - tacháč měl totiž v mph a ne v km/h. Ale se sádrou pak v klidu dělal kotrmelce ze schodů. A pořezání, když propadl skleněnou střechou, byla pro něj pakárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Libore, budu se opakovat, parádní vlákno. Lezu sem i zpětně a dělám výběr filmu na večer :-). Manželka dost vrčí, ale když jí začnu povídat o hodinkách z filmu, tak mlčí a odejde :-)). Pak mám úplnej klid. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna (upraveno) V 29. 4. 2014 v 20:48, Frantik napsal: Jeste sem dejte Apokalypsu a Pulp Fiction a pak všechno, co uz je ve původním vlakne. Proč to opakovat? <br />To vlákno se jmenuje: V hlavní úloze hodinky.<br /> . Upraveno 16. ledna uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 7 minutami, kuncák7 napsal: Libore, budu se opakovat, parádní vlákno. Lezu sem i zpětně a dělám výběr filmu na večer :-). Manželka dost vrčí, ale když jí začnu povídat o hodinkách z filmu, tak mlčí a odejde :-)). Pak mám úplnej klid. o dost si koledujes, o dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 13 hodinami, libor2002 napsal: Jj, to "břinknutí" hlavou do háku je ve filmu vidět. To musela být pěkná šlupka. Další zranění včetně scény ale ve filmu nebylo. To když autem stíhal letadlo, ale došlo tam k těžkému pádu, po kterém byl na dlouho hospitalizován. Právě po Bezva fintě Belmondo už v dalších filmech podobné kaskadérské skopičiny nedělal. Však už do té doby měl za sebou plno zranění či patálií, u kterých si dost koledoval. Ve filmu Strach nad městem, to jeho poskakování po střechách, málem dopadlo špatně. Nebo ve Zvířeti mu tygřík "jenom" natrhl ucho. V Muži z Acapulca si v autě přerazil nohu, protože jel více rychleji než myslel - tacháč měl totiž v mph a ne v km/h. Ale se sádrou pak v klidu dělal kotrmelce ze schodů. A pořezání, když propadl skleněnou střechou, byla pro něj pakárna. To s tím letadlem jsem nevěděl. Ale ten Strach nad městem, jednak na střeše (myslim, že na té, co pak chytal Valdekovo oko) a taky při stíhání Merchuciho na jedoucím metru si zlomil ruku. A taky s tím prý točil dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna @libor2002 poprosim - mam pro tebe zahadu. Patram po dalsich hodinkach Profesionalu - dal jsem to sem https://forum.chronomag.cz/topic/2008-v-hlavnej-ulohe-hodinky/?do=findComment&comment=3091411 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno čtvrtek v 10:02 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:02 (upraveno) V 16. 1. 2025 v 21:45, tommasini napsal: To s tím letadlem jsem nevěděl. Ale ten Strach nad městem, jednak na střeše (myslim, že na té, co pak chytal Valdekovo oko) a taky při stíhání Merchuciho na jedoucím metru si zlomil ruku. A taky s tím prý točil dál. V Muži z Ria málem přišel o život, když pod ním při přelézání mezi domy po laně to spodní lano prasklo a zůstal tak několik desítek minut viset jen na tom horním, než ho zachránili. Takže to, jak pod ním ve filmu praskne lano nebyl záměr, ale opravdu nehoda, kterou ve filmu nakonec nechali. Upraveno čtvrtek v 10:04 uživatelem Sprite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno čtvrtek v 12:42 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:42 Tyjo, tak to je hustý, to jsem taky neslyšel. Ale je fakt, že ten Muž z Ria mě zas tak moc nikdy nebral. Co mě ale překvapilo je Muž z HongKongu. To jsem vždycky bral za hroznou kravinu a jediné co na tom bylo dobrý, že mi tak občas říkali kámoši, když jsem ještě lítal do HongKongu na výstavy. No a nedávno to dávali v televizi. A jak jsem k tomu přistupoval, že na to mrknu, ale že je to kktina, tak docela dobrý. Taková bláznivina, ale celkem to šlo :-) Prostě Belmondo je pro mě jednička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno čtvrtek v 13:54 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:54 Jj. Můj je to taky nejoblíbenější herec Úplně první film, kterej jsem s ním viděl jako děcko byl Policajt nebo rošťák. A od té doby, ačkoliv miluju všechny filmy s ním a sbírám i různé věci s ním spojené, tak Policajt nebo rošťák je moje srdcovka. Už od prvního mobilu, kterej umožňoval vlastní vyzvánění, používám na vyzvánění melodii z tohoto filmu - což bude už cca 20 let stejná melodie A nedávno se mi podařilo sehnat originál dobový plakát z tohoto filmu Tak šel hned zarámovat za galerijní sklo a na zeď. Jen žena s tím moc nesouzní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno čtvrtek v 15:25 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:25 jak zaznělo ve Zvířeti: Ženský, milý Kamile, nemají cit pro velký věci. Kdyby se dneska snažily mě osedlat, namáhaly by se zbytečně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno čtvrtek v 15:28 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:28 (upraveno) A nebo v Policajt nebo rošťák: časy jsou zlé, Kamile. Ale né, nějak to dala a už si na něj asi zvykla Upraveno čtvrtek v 15:31 uživatelem Sprite 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno čtvrtek v 16:52 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:52 Divny plakat ke skvelemu filmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se