Ford Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Mám to úplně stejně jako Sprite vyzvánění a tapeta. A podle tapety jsem od ženy dostal i obraz na zeď. Nejlepší herec v nej filmu. Pro mě srdcovka A jako další vyzvánění ještě Chi mai. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Bebel je klasa tie filmy nikdy neomzia 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) Hinkle: Mě to divný nepřijde, tahle podoba s bekovkou je k tomuhle filmu používaná často. Upraveno 8. února uživatelem tommasini 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února JInak souhlas, ten film je skvělej. Taky jsem jeden čas kvůli němu měl tohle 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno pondělí v 05:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 05:59 V 6. 2. 2025 v 17:52, hinkle napsal: Divny plakat ke skvelemu filmu Proč divný? Jasně, k jiným jeho filmům jsou možná některé plakáty zajímavější, ale pro mě je srdcovka právě tento film a tento plakát k němu patří Navíc je to opravdu originál dobový plakát a ne novodobý tisk, takže má pro mě o to větší hodnotu a stejný motiv je použit i na VHS, DVD, Blu-ray... V 6. 2. 2025 v 19:49, Ford napsal: Mám to úplně stejně jako Sprite vyzvánění a tapeta. A podle tapety jsem od ženy dostal i obraz na zeď. Nejlepší herec v nej filmu. Pro mě srdcovka A jako další vyzvánění ještě Chi mai. Já mám jako druhé vyzvánění Eso es Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno pondělí v 06:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:06 V 8. 2. 2025 v 9:32, tommasini napsal: Hinkle: Mě to divný nepřijde, tahle podoba s bekovkou je k tomuhle filmu používaná často. Prakticky vždy Podařilo se mi nedávno z Francie sehnat jeden magazín, který je celý o Belmondovi. A jsou v něm uvedeny všechny jeho filmy - kdy vznikly, režie, scénář, obsazení - vždycky na jedné straně je popis filmu a na druhé je dobový plakát k danému filmu. A i tam je jako dobový plakát k filmu Policajt nebo rošťák vyobrazený tento obrázek s bekovkou. Mimochodem, magazín když přišel, tak jsem obratem sháněl a objednal ještě jeden, kdybych se někdy hecnul a ten jeden rozstříhal a nechal si do nějaké místnosti (dle ženy do garáže ) zarámovat všechny "plakáty" ze všech filmů a udělal si takovou malou "galerii" Ale asi na to nedojde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno pondělí v 14:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:23 Je uz to nejaky patek, co jsem Pojicajt nebo rostak videl, ale neuvedomuji si, ze by nekde v nem takhle byl..Jak na tom plakatu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno pondělí v 14:53 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:53 V 26. 1. 2025 v 10:15, maama napsal: @libor2002 poprosim - mam pro tebe zahadu. Patram po dalsich hodinkach Profesionalu - dal jsem to sem Hele, to bude rychlý, nezjistil jsem vůbec nic . Přeci jen, ta kvalita záběru je mizerná. Zapátral jsem ve svém archivu, díl 3 jsem si pustil, a i zkusil, jestli někde seženu lepší kvalitu. Ale nic... Nicméně o těch Ollech & Wajs Caribbean 1000, které měl Doyle (Martin Shaw), silně dost pochybuji. I z té mizérie bych řekl, že se o tyto hodinky nejedná. A Bodie (Lewis Collins), to je ještě větší mizérie, tam je vodítko jen přibližný tvar pouzdra, kterých bylo v té době mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno pondělí v 15:11 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:11 (upraveno) Tyjo, tady se to nějak s Belmondem rozjelo... tak Vám do toho hodím vidle a dáme si film Hrozba smrti (Road House, 1989) s Patrickem Swayzem, který v roli vyhazovače přichází do městečka Jasper v Missouri ze zvláštního důvodu - nastolit pořádek v nebezpečném Double Deuce baru. Patrick na ruce parádní Heuer 3000 Chronograph - ref. 232.206 (guartz), 132.206 (automatic) Tyto hodinky byly představeny v roce 1984 a znamenají období přechodu od Heuer k TAG Heuer. Identické pouzdro bylo buď s quartzem a nebo v automatu. Chronografy využívají modul chronografu Dubois Depraz 2000. Automatický strojek LWO 283 (LWO znamená „Lemania Watch Orient“) spojuje modul DD2000 se základnou ETA 2892. Zatímco u quartzu cal. 185 je základna Eta 555.232 s modulem DD2000, takže než klasický quartz, se vlastně jedná o kalibr hybrid. Lemania vyvinula modul 2000 s Dubois Depraz exkluzivně pro Heuer. Ale později, když Lemania/Piaget převzal Heuer, změnili dohodu, aby umožnili Lemanii prodávat hnutí i ostatním značkám. Když ale v roce 1986 Lemania prodává Heuer a vzniká TAG Heuer, bylo vyrobeno už jen omezený počet chronografů řady 3000 a brzy jej úplně přestal vyrábět. V katalozích už jsou pouze třítisícovky základní/nechrono hodinky. Pro zajímavost - řada 3000 v osmdesátých letech byla pravidelně a prezentována v katalozích, ale vyobrazené jsou jen hodinky v quartzu. O automatech byla pouze poznámka, „automatické alternativy k zobrazeným quartz modelům“ či „tohle můžete mít i v automatu“. Nj, koneckonců prostě 80. léta a mechanika upadla v nemilost a vnucují se baterky. Že by první demagogický Green Deal? Jinak na plakátech Patrick třítisícovky neměl... No a ještě jsou ve filmu k vidění Piaget Polo 15562 C 701 Day-Date velikost 32mm, pouzdro i integrovaný tah z 18karátového zlata, cal. 8P s výškou pouhých 1,95 mm Barracuda by Bulova Subacqueo, Cal. PUW240 (strojek nelze ověřit, holt hodinky z blešáku ) Upraveno pondělí v 15:18 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno pondělí v 15:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:50 Jako vždycky skvělý. To si pamatuju, že jsem tenkrát měl půjčenou nějakou kazetu a tam byl i tenhle film. Tak jsem byl nejdřív otrávenej, že je to nějakej hříšnej tanec zase a ve finále se pamatuju, že tam byly pěkný řežby, jestli se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno pondělí v 15:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:52 A tyhle hybridy quarc a automat tu byly jeden čas dlouho v inzerci, ale černozlatý. Kdyby to byly tyhle, tak bych je bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno pondělí v 21:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:03 před 6 hodinami, libor2002 napsal: Hele, to bude rychlý, nezjistil jsem vůbec nic . Přeci jen, ta kvalita záběru je mizerná. Zapátral jsem ve svém archivu, díl 3 jsem si pustil, a i zkusil, jestli někde seženu lepší kvalitu. Ale nic... Nicméně o těch Ollech & Wajs Caribbean 1000, které měl Doyle (Martin Shaw), silně dost pochybuji. I z té mizérie bych řekl, že se o tyto hodinky nejedná. A Bodie (Lewis Collins), to je ještě větší mizérie, tam je vodítko jen přibližný tvar pouzdra, kterých bylo v té době mraky Libore, moc me potesilo, ze sis to vzal jako domaci ukol:) Diky za snahu, kloboucek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno středa v 06:43 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:43 V 10. 2. 2025 v 15:23, hinkle napsal: Je uz to nejaky patek, co jsem Pojicajt nebo rostak videl, ale neuvedomuji si, ze by nekde v nem takhle byl..Jak na tom plakatu… Pravdou je, že je tam takto asi jen v jedné scéně Kdyby ten film byl natočen o pár let později, tak bych řekl, že možná na plakát jeho podobiznu právě z této scény dali proto, aby to nějak odlišili od Profesionála, Dobrodruha, atd., kde všude vypadá +/- stejně Ale jelikož Policajt nebo rošťák byl před těmito filmy, tak těžko říct 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno středa v 07:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:37 A to jak tuším ( taky jsem to už chvilku neviděl )v té poslední scéně, při odjezdu z posledního "ubytování". Ani jsem si tu čapku neuvědomil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno středa v 08:01 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:01 Je to tak. Pak odhodí ten deštník za auto a odjedou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno středa v 08:32 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:32 Pánové smekám , jste extra třídy! Co sem ale netušil, že ten quarz hybrid od Heuer 3000 má taky korunku níže než tlačítka, nejsou v jedné linii….. jako u chronografů vystlaných ETA + DD…. Nojono modul potřebuje svůj prostor…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami V 12. 2. 2025 v 7:43, Sprite napsal: Pravdou je, že je tam takto asi jen v jedné scéně Kdyby ten film byl natočen o pár let později, tak bych řekl, že možná na plakát jeho podobiznu právě z této scény dali proto, aby to nějak odlišili od Profesionála, Dobrodruha, atd., kde všude vypadá +/- stejně Ale jelikož Policajt nebo rošťák byl před těmito filmy, tak těžko říct Vilku v garus eucalyptus. Vzpomínali jsme na maminku. ... Já samozřejmě trochu melancholicky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se