belkov Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Moc jsem tady na ne foru nenarazil. Mate je někdo? Kromě mně ?
Jarett Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Já je měl asi před čtyřmi roky ... možná první v ČR, ale pak jsem je prodal zde na fóru a teď ani nevím u koho skončily http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30217-a-divng-legend-reborn/?hl=ploprof Upraveno 3. května 2014 uživatelem Jarett
belkov Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Nevim čim to je že se tak málo tady vyskytují. Že by cena?
tommas4 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Cena to není, prostě jsou ošklivý a mají zoufale málo možností k použití. Moc potápění do takový hloubky tady v ČR asi nefrčí a na šnorchl u móře stačí modely Omega který se ale dají nosit i jako everyday watch.Moje subjektivní vyjádření ohledně škaredého vzhledu ale nic moc neznamená, zbytek je už ale pádný důvod.
ggrand Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Škaredé? Dyť jsou boží. Cena bude problém, ale i to, že Bond nosil jinačí Omegy
Kristian.nov Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 (upraveno) Nevim čim to je že se tak málo tady vyskytují. Že by cena? Prostě proto, že na nošení takových hodinek nemaj lidi koule... Většinou... Já bych je teda měl... teda koule bych měl, mít PloProfy Upraveno 4. května 2014 uživatelem Kristian.nov
Seamaster Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Pokud je mi znamo, tak tu mame 2x puvodni a 2-3x ty remake.
belkov Odesláno 13. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2014 No o hloubce potapeni to nebude o Caymanech do 3000 m taky nikdo nepise ze se tak hluboko nepotapi. A kdyz je mate par dni na ruce osklive urcite nejsou, je to na kazdem co se mu libi. velice rychle se da na ne zvyknout a přesnost uzasna. Za 3 tydny 0.
Bert Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Jsem v pohodě. Koule i Ploprofy na místě ..... :-) Upraveno 13. května 2014 uživatelem Bert
Návštěvník JakubWatches Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Pravda je ze moc libivy a uz vubec prakticke nejsou, nicmene kdo po teto tlaku-ignorujici ikone prahne tak si je vezme i do kancelare ci na meeting. Videl jsem to na nejedne fotce
rolas Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Hlavně cena a pak další věc a to je extravagantní vzhled, WR bych neřešil, protože pokud se člověk vyloženě nevěnuje potápění, tak cokoliv s WR nad 100M, člověk nevyužije zde.
JR_2010 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Pravda je ze moc libivy a uz vubec prakticke nejsou, nicmene kdo po teto tlaku-ignorujici ikone prahne tak si je vezme i do kancelare ci na meeting. Videl jsem to na nejedne fotceProč nejsou praktické? Normálně ukazují čas a datum jako jiné hodinky a protože nosím tašku v pravé ruce, tak perfektně vyvažujou a neničím si páteř. Večer na nočním stolku šajní jak blázen, a i já, slepec, vím při každém otočení, kolik je hodin.
Seamaster Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Jirko myslim ze mluvi o tech novejch Plop spis. Nebo nevi vo cem mluvi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Spíš neví, o čem mluví On mezi nimi až tak obrovský rozdíl není, jen asi 3 mm na výšku (dýnko, luneta) a 30 gr váhy. Já je tahám denně a vůbec mi už nepřijde, že jsou "trochu" odlišné od ostatních, jen občas někoho zaujme ten "čudlík" a ptají se, na co to je, tak podle ksichtu volím různé odpovědi
belkov Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Jo presne tak clovek si na ne velice rychle zvykne a ani mu divne neprijdou. A 60 hodin natahu taky neni k zahozeni -vikend. A navic uzasna přesnost. Bud se zamilujete nebo ne. Ja jsem ten prvni případ.
Seamaster Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 No ono tech par gramu a mm navic ve vsech smerech dela celkem hodne. Mel jsem moznost mit v ruce oboje a mel jsem trochu father and son feelingz, pricemz synek byl trochu otesanek:)
diable Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Maj koule, jsou bezva těžké, ale dost mi vadily ostré hrany ucha a pouzdra obecně. Asi pětkrát na ruce a pak jsem je poslal kamarádovi. Ale koule maj.
JR_2010 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 No ono tech par gramu a mm navic ve vsech smerech dela celkem hodne. Mel jsem moznost mit v ruce oboje a mel jsem trochu father and son feelingz, pricemz synek byl trochu otesanek:)Taky jsem testoval oboje a taky bych oboje dokázal nosit. Ono se to nezdá, ale stačí mít jakýkoli model jakékoli značky ve zlatě (myslím full gold) a i když budou o něco menší, tak se váhově téměř dorovnají. Nedávno jsem s kámoškou zkoušel u AD dámské Omega Ladymatic a rozdíl ocel/zlato 50 gr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se