sharz Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Hublot Big Bang Aero Johnnie Walker Whisky Limited Edition Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 (upraveno) Když jsem klikal na tohle vlákno, tak jsem se bál "co to zase u Hublotů vymýšlejí s chlastem.."ale barvy krásné, logo JW mě na fotkách vůbec neruší a 25 Číňanů si udělá u sklenky radost Upraveno 10. května 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Těším se na limitku Heineken :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Těším se na limitku Heineken :-)a kdo sesbírá celou sadu, bude mít United Colours of Benetton set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 a kdo sesbírá celou sadu, bude mít United Colours of Benetton set a jeste dostane volnaska na Colours do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 a jeste dostane volnaska na Colours do OstravyTo by mně zajímalo od koho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Jak Hubot moc nemusím, tak tahle barvička mě donutila zajít do domácího baru a nalít si.I ten řemen jim sedne parádně.Fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Barevně fakt povedené, ale jinak názor neměním - pro mně nepřehledné - ale jdu si taky nalít - Pavlovův reflex funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Hublot snad ani nedělá nic jinýho než limitky kde k čemu, ale jo, tahle se alespoň barevně povedla, decentně sladěné (což bych od nich skoro ani nečekal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Souhlasim,pití by chutnalo a hodinky....taky souhlasim.Po hadru na cifru zas jeden koukatelnej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Velmi podareny kusok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Dostává se jako bunus whiska k hodinkám, nebo hodiky k flanděře ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Bratislavský butik měl tento víkend oficiální otevíračku. Doporučuju se přijet aspoň podívat. Vedle nesmyslů za miliony mají moc hezké kousky, zvlášť ty klasické big bangy ve steelu nebo classic fusion bez smaragdů Mně osobně se Hublot líbí, paradoxně ale spíš ty levnější modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se