tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Dizajn je dobra vec, ale ma jit dle mne ruku v ruce s prakticnosti, mozna se mejlim.
instant Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Ono pozri, su ludia co maju svoj nazor na spisovnu cestinu.. kazdy sme nejaky ;-)
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Ono pozri, su ludia co maju svoj nazor na spisovnu cestinu.. kazdy sme nejaky ;-)To je pravda, ale nekdy je to zamer, ne?
McStinger Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) ale tu cenu si zasluzia. myslim ze je to nezamenitelne, posobia masivne, monster ale pritom vobec nie odpudzujuco Mal som ich dnes na ruke. Je to teda poriadny kotúč, ale sedia výborne a vyzerajú perfektne. Zostávajú na wishliste a posúvajú sa smerom hore. edit:preklep Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem McStinger
Matus223 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Kde by som si ich mohol skusit? Alebo nejaka overena stranka kde by som ich mohol objednat? Vedel by mi niekto poradit. Dakujem.
Frostie Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Kde by som si ich mohol skusit? Alebo nejaka overena stranka kde by som ich mohol objednat? Vedel by mi niekto poradit. Dakujem.něco si tu přečti, máme tu na to rubriky a pak se ptej...
Matus223 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 no ja som chcel skor odpoved tych co tu pisu ze ich maju.
lukas.78 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Cena je slušná Budu mít co dělat se udržet.. Citizen Promaster Aqualand Eco-Drive Diver's BN2021-03E Men's Watch
stando Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 ...konecne sa niekto na fore dokopal k tomu, aby ich sem dotiahol. Po zhliadnuti prvych fotiek boli moje pocity zmiesane. Kazdym vratenim sa k tomuto modelu ma dostavali viac a viac, az som nakoniec neodolal....ved ked uz mam taku minizbierku aqualandov tieto tam nesmu chybat. Dnes dorazili z dojčlanu a iska preskocila tak ako uz davno nie.<br />
sashator Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Pekny, proti nim jsou Altichrony vlastne prtavy hodinky
McStinger Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Gratulujem. Ja už som ich mal dvakrát na ruke, dal som ale prednosť nositeľnejším Altichronom
stando Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 ...no pravdu povediac som sa tej velkosti na ruke bal. Ale ked dorazili moje obavy opadli. Aj ked su to vacsie a tazsie hodinky tak pekne sedia na ruke. Remen ich pekne drzi.
instant Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Presne rovnake dojmy som mal aj ja ked som ich dal prvykrat na ruku. Obavy z velkosti som sice nemal ale zivy dojem bol aj tak vysoko nad ocakavania. Paradne hodinky na leto.
spineshank Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Trochu to tu oživim....neplánuje je někdo poslat do světa?
Návštěvník admira Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 http://www.citizenwatch-global.com/promaster/product/marine/index.html
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 http://www.citizenwatch-global.com/promaster/product/marine/index.html
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 http://www.citizenpremium.com/watches/watch-detail/?model=BN0190-07E
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se