Přejít na obsah

PROMASTER Marine

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dizajn je dobra vec, ale ma jit dle mne ruku v ruce s prakticnosti, mozna se mejlim.

Odesláno

Ono pozri, su ludia co maju svoj nazor na spisovnu cestinu.. kazdy sme nejaky ;-)

To je pravda, ale nekdy je to zamer, ne?;)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

ale tu cenu si zasluzia. myslim ze je to nezamenitelne, posobia masivne, monster ale pritom vobec nie odpudzujuco

Mal som ich dnes na ruke. Je to teda poriadny kotúč, ale sedia výborne a vyzerajú perfektne. Zostávajú na wishliste a posúvajú sa smerom hore.

edit:preklep

Upraveno uživatelem McStinger
  • po měsících...
Odesláno

Kde by som si ich mohol skusit? Alebo nejaka overena stranka kde by som ich mohol objednat? Vedel by mi niekto poradit.

Dakujem.

něco si tu přečti, máme tu na to rubriky a pak se ptej...

• po měsících...
Odesláno

...konecne sa niekto na fore dokopal k tomu, aby ich sem dotiahol. Po zhliadnuti prvych fotiek boli moje pocity zmiesane. Kazdym vratenim sa k tomuto modelu ma dostavali viac a viac, az som nakoniec neodolal....ved ked uz mam taku minizbierku aqualandov tieto tam nesmu chybat. Dnes dorazili z dojčlanu a iska preskocila tak ako uz davno nie.<br />

post-3888-145397859152.jpg

Odesláno

...no pravdu povediac som sa tej velkosti na ruke bal. Ale ked dorazili moje obavy opadli. Aj ked su to vacsie a tazsie hodinky tak pekne sedia na ruke. Remen ich pekne drzi.

• po 2 týdnech...
  • Po roku...
  • po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...