Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Chosefe, ani nevim, proc jsem mel tohle vlakno v oblibenych vlaknech. Ale dneska jsem to konecne docetl cele a uz to vim. Prijemne vlakno a je to takove osvezujici, videt, ze tve nadseni z hodinek neuvada. Rolexy super! A taky hezky fotky, dobre se na to kouka. Takze co rict? Snad jen: Gratuluji a Jen tak dal! (to je sobecke, ja vim... ale aspon se budu mit na co divat)  :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 3. 2016 v 8:10, panedge napsal:

Pepo tak nás nenapínej,jsi tajemnej jako hrad v Karpatech:-)

Nenapínám, jen teď nemám čas je pěkně blejsknout. Ďábel to trefil, koneckonců, ono u mě moc jiných možností nebylo.

Tak jeden rychlocvak. Jsou překrásný.....

d8d604e380a971ae966b820ff565ac1e.jpg

Odkaz ke komentáři

V 31. 3. 2016 v 8:35, Chosef76 napsal:

Nenapínám, jen teď nemám čas je pěkně blejsknout. Ďábel to trefil, koneckonců, ono u mě moc jiných možností nebylo.

Tak jeden rychlocvak. Jsou překrásný.....

Takze vlastne jedina zmena co u Tebe po dvou letech nastala je zmena barvy

Plus si samozrejme dokoupil expy

Odkaz ke komentáři

V 31. 3. 2016 v 8:55, panedge napsal:

No tak to néééé,to je teda pecka.A já jsem zrovna před tejdnem zjistil,že je nutně potřebuju taky:-))Gratuluji Pepo.

Díky, Romane. A propos 1976 jede...takže se těším na Tvoje :)

V 31. 3. 2016 v 8:57, warann napsal:

Tak to je skutečně pecka. Když jsem psal o pár příspěvků shora, tak jsem měl na mysli spíš klasiku ("obyč" suby). Tohle je paráda a skvělý kombo. A budou teda ještě jedny?

díky, budou ještě jedny ..."pandí Daytony"..., ale musím na to doma připravit půdu, jinak mě drahá břinkne vrtičem do hlavy :) 

V 31. 3. 2016 v 9:22, sta napsal:

Takze vlastne jedina zmena co u Tebe po dvou letech nastala je zmena barvy

Plus si samozrejme dokoupil expy

V podstatě máš pravdu, nebylo to tedy tak přímočaré..za ty 2 roky jsou koupil cca 15 kousků z toho 3 Rolexy :) 

V 31. 3. 2016 v 9:27, sibirnaya napsal:

tak ses dockal, gratuluju, JMK jede :D :D :D

Díky náčelníku. !!!  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Rovnez se musim pridat ke gratulantum. Velka parada, smekam.

Odkaz ke komentáři

Moc děkuji všem. Zasvěcení ví, že mé hledání dalších hodinek do komba k Explorerům nebylo krátké. Explorery jsou univerzální hodinky s černým cifrem a tak jsem černé Suby musel z výběru vyřadit, protože bych se pak těžce rozhodoval, které vlastně nosit. Takle jsem uspokojil svoji opakovanou touhu po dokonalých Submarinech a zároveň si zjednodušil pravidelné ranní dilema....vezmu podle nálady a společenských okolností. Keramická LVčka mají magický ciferník. Baví mě sledovat jak během dne mění barvu od černé přes všechny odstíny tmavé zelené. Jak se na cifru třpytí odraz slunce......89facc9be8f67598b6de032dc86dcd0a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...