stosi Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 No muset se rozhodnout jen podle této fotky, tak ty menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Pockal bych, az budou dostupne 39mm Expy z letosniho Baselu (s lumi na 3, 6 a 9 + prodlouzenymi ruckami) a vzal ty. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 V 7. 4. 2016 v 11:50, Locky napsal: Pockal bych, az budou dostupne 39mm Expy z letosniho Baselu (s lumi na 3, 6 a 9 + prodlouzenymi ruckami) a vzal ty. :-)Locky, nemám problém s ručkami na současných 214270 ( 2 roky na ně každý den koukám a žádný problém tam nevidím :-)) ) a líbí se mi i ty zlaté indexy 3,6,9. Spíše jde opravdu o velikost pouzdra, pač 36mm mi asi sedlo lépe. Na druhou stranu 214270 mají lepší tah, sponu, kalibr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) V 7. 4. 2016 v 12:40, Chosef76 napsal: Locky, nemám problém s ručkami na současných 214270 ( 2 roky na ně každý den koukám a žádný problém tam nevidím :-)) ) a líbí se mi i ty zlaté indexy 3,6,9. Spíše jde opravdu o velikost pouzdra, pač 36mm mi asi sedlo lépe. Na druhou stranu 214270 mají lepší tah, sponu, kalibr.... A co takhle počkat na novej model ??? Zatím nikdo neví kdy to bude, ale po "faceliftu" to většinou přijde brzy Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V 7. 4. 2016 v 19:01, dabelM napsal: A co takhle počkat na novej model ??? Zatím nikdo neví kdy to bude, ale po "faceliftu" to většinou přijde brzy Když by byl v 36mm pouzdře s novým tahem, tak by to bylo pro mě parádní řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Čistě na pohled, se mi více líbí nápis "explorer" doleJinak jak říkáš, lepší tah i kalibr... Zůstal bych u nich a kdyby byl "facelift" 36stek, tak by to mohlo být řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Semi, vidím to podobně. Navíc u těch malých Expů jsem měl pocit, že nemám nic na ruce, jak byly lehoučký....což je pro mě negativum. Stále jsou tedy 214270 jasná volba a zůstávají definitivní. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Dobře děláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Čas k večeři ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V 7. 4. 2016 v 12:40, Chosef76 napsal: Locky, nemám problém s ručkami na současných 214270 ( 2 roky na ně každý den koukám a žádný problém tam nevidím :-)) ) a líbí se mi i ty zlaté indexy 3,6,9. Spíše jde opravdu o velikost pouzdra, pač 36mm mi asi sedlo lépe. Na druhou stranu 214270 mají lepší tah, sponu, kalibr....Aha, tak to jsem špatně odhadl, jaký byl dotaz. Měl jsem za to, že máš pouze 36mm Expy a přemýšlíš nad jejich výměnou/upgradem za 214270. A ty se mi právě líbí více ty letošní, ač přiznávám, že jsem je ještě naživo neviděl. (OT: Když jsem se ptal v Hong Kongu několika prodejců, tak na krámě mají být dostupné až někdy září. Je to možné, že až půlroku po představení se dostanou do distribuce?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Co se týče pohodlnosti nošení jsou na tom Expy mnohem lépe než Suby....a to Suby vzhledem k tvaru pouzdra sedí i na úzkém zápěstí velmi dobře. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Tyto fliegerchrona od Sinnu mi přirostly k srdci mnohem více než moony. Chtěl jsem jim přikoupit tah, ale neudělám to.....kůže jim hodně sluší. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 ten řemen je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Ten pocit, když brzy ráno vyjdete s šálkem kávy na zahradu před dům a nadýchnete se jara.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 No ale se zelenejma subama se dejcha lip co:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tyhle Rolexy mám hodně rád. Zatím jsem nenašel situaci, kdybych si s nima na ruce připadal nepatřičně ( je fakt, že těm "smokingovým" se vyhýbám ). Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Vyletněno ! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Pecka!! To se mi libi, jako komplet. Zadny pruhovany fusekle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Skvělá kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 po prečítaní celého vlákna mi nezostáva nič iné len pogratulovať, skvelá zostava ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se