Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

V 7. 4. 2016 v 11:50, Locky napsal:

Pockal bych, az budou dostupne 39mm Expy z letosniho Baselu (s lumi na 3, 6 a 9 + prodlouzenymi ruckami) a vzal ty. :-)

Locky, nemám problém s ručkami na současných 214270 ( 2 roky na ně každý den koukám a žádný problém tam nevidím :-)) ) a líbí se mi i ty zlaté indexy 3,6,9. Spíše jde opravdu o velikost pouzdra, pač 36mm mi asi sedlo lépe. Na druhou stranu 214270 mají lepší tah, sponu, kalibr....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dabelM
  V 7. 4. 2016 v 12:40, Chosef76 napsal:

Locky, nemám problém s ručkami na současných 214270 ( 2 roky na ně každý den koukám a žádný problém tam nevidím :-)) ) a líbí se mi i ty zlaté indexy 3,6,9. Spíše jde opravdu o velikost pouzdra, pač 36mm mi asi sedlo lépe. Na druhou stranu 214270 mají lepší tah, sponu, kalibr....

A co takhle počkat na novej model ???

Zatím nikdo neví kdy to bude, ale po "faceliftu" to většinou přijde brzy  ;)

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

V 7. 4. 2016 v 19:01, dabelM napsal:

A co takhle počkat na novej model ???

Zatím nikdo neví kdy to bude, ale po "faceliftu" to většinou přijde brzy ;)

Když by byl v 36mm pouzdře s novým tahem, tak by to bylo pro mě parádní řešení. :)

Odkaz ke komentáři

Semi, vidím to podobně. Navíc u těch malých Expů jsem měl pocit, že nemám nic na ruce, jak byly lehoučký....což je pro mě negativum. Stále jsou tedy 214270 jasná volba a zůstávají definitivní.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

V 7. 4. 2016 v 12:40, Chosef76 napsal:

Aha, tak to jsem špatně odhadl, jaký byl dotaz. Měl jsem za to, že máš pouze 36mm Expy a přemýšlíš nad jejich výměnou/upgradem za 214270. A ty se mi právě líbí více ty letošní, ač přiznávám, že jsem je ještě naživo neviděl.

(OT: Když jsem se ptal v Hong Kongu několika prodejců, tak na krámě mají být dostupné až někdy září. Je to možné, že až půlroku po představení se dostanou do distribuce?)

Odkaz ke komentáři

Tyto fliegerchrona od Sinnu mi přirostly k srdci mnohem více než moony. Chtěl jsem jim přikoupit tah, ale neudělám to.....kůže jim hodně sluší.

0cc057de4218484f3a23fc8e8fbcc221.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pecka!! To se mi libi, jako komplet. Zadny pruhovany fusekle :) .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...