hypoun Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března No co dodat, zdravím chrononadšence do štatlu, a palec hore za celé tvoje vlákno. Úžasný Start a celá evoluce včetně popisu až do dnešního dne.
Chosef76 Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března ...fallen in love.... Zkusil jsem je, naživo z nich teču. Vím, že jsou větší, tlustší, drahý.., ale přesně tohle je můj "šálek kávy". Hodinky, o kterých sním. Další meta!
bandicoot Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. 1
Chosef76 Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března V 27. 3. 2025 v 13:08, bandicoot napsal: Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. Rozšířit Ano, to je na zvážení.
Chosef76 Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března V 27. 3. 2025 v 13:08, bandicoot napsal: Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. Rozšířit Fakt, že by to šlo lépe do komba k mým hodobožovkám
bandicoot Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března (upraveno) Pecka Co je na těch nových IW501702 nového, že stojí o 40k víc než IW500705? Lakovaný ciferník? edit: champagne dial a zlaté ručky jsem měl v chrono portugalech a je to prostě až moc usedlé. Upraveno 27. března uživatelem bandicoot
Chosef76 Odesláno 19. července Autor Nahlásit Odesláno 19. července Ahoj kluci. Je tomu už nějaký pátek, kdy jsem zatoužil po Prim Orlík Tobruk, tedy hodinky s pískovým ciferníkem, limitovaná edice. Když se před 10 lety začaly prodávat, tak jsem je hned koupit nemohl a pak je už nesehnal. Věděl jsem, že když někde budou k prodeji, tak za raketu...., ale byl jsem ochotný a připravený. Jak myslíte, že to dopadlo? Mé nové Rolex OP 41 "Beige". Skvělá velikost, přepracované nižší pouzdro, větší korunka, užší spona. Barva ciferníku se mi moc líbí, sedne k jakémukoliv outfitu. Reálně předčily "pistáciovou" konkurenci. Co Vám budu povídat, jsem šťastný jak blecha. Moc děkuji Hodinářství Bechyně a Petr Luner za možnost, skvělou komunikaci a spolupráci. 1
Vit Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července V 19. 7. 2025 v 15:26, Chosef76 napsal: Ahoj kluci. Je tomu už nějaký pátek, kdy jsem zatoužil po Prim Orlík Tobruk, tedy hodinky s pískovým ciferníkem, limitovaná edice. Když se před 10 lety začaly prodávat, tak jsem je hned koupit nemohl a pak je už nesehnal. Věděl jsem, že když někde budou k prodeji, tak za raketu...., ale byl jsem ochotný a připravený. Jak myslíte, že to dopadlo? Mé nové Rolex OP 41 "Beige". Skvělá velikost, přepracované nižší pouzdro, větší korunka, užší spona. Barva ciferníku se mi moc líbí, sedne k jakémukoliv outfitu. Reálně předčily "pistáciovou" konkurenci. Co Vám budu povídat, jsem šťastný jak blecha. Moc děkuji Hodinářství Bechyně a Petr Luner za možnost, skvělou komunikaci a spolupráci. Rozšířit Na to, že je to 41mm, tak ti sedí moc hezky.
Chosef76 Odesláno 19. července Autor Nahlásit Odesláno 19. července V 19. 7. 2025 v 17:51, Vit napsal: Na to, že je to 41mm, tak ti sedí moc hezky. Rozšířit Díky. Překvapivě ano. Odzkoušel jsem OP41 už u předešlé reference a seděly. Nové pouzdro je ještě subtilnější, tak jsem měl jistotu, že to bude dobrý. OP36 mi přijdou už malé, paradoxně u Exp1 nejlepší 36. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se