Honza.manta Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Jako za vším poslední dobou vidím taky určitou neochotu se přizpůsobit a vyjít vstříc. Marketingově hodně špatné.
straspol Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Poslední dobou vůbec takový pocit nemám. Uvidíme jak dopadnou Financovy Orlíky, ale už napřed se těším. Naopak, to o čem tvrdili že už nebudou dělat a nejde to, je často znovu ve hře, viz třeba barevné eloxy na lunetách. Myslím že to chce jen čas a připomínat...
financ Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Je to hlavne o ekonomice. Zkuste nekdo presvedcit jakehokoli vyrobce hodinek na kustomizaci peti, deseti, patnacti kusu. Myslim ze akorat Steinhart je ochotny udelat jinou matrici na standardni cifernik, ostatni od 50 kusu. I u Davosy tady padlo, ze minimalni pocet ciferniku je 100. Zkousel jsem oslovit řadu vyrobcu, pocet kusu vzdycky presahoval moznosti tohohle fora. Anebo byla masakr cena. Elton beru jako vyrobce hodinek (tech novych, drahych, kde slibuji individualizaci) a zaroven firmu, ktera se hlasi ke svym puvodnim vyrobkum a nabizi jejich renovaci. My po nich vlastne chceme individualizaci renovaci. Asi jako prijit do Rolexu se starym strojkem a chtit po nich remake Pussy Galore :-)
decebal Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Tak na můj dotaz ohledně lunety nedorazila zatím žádná odpověď :-(. Dnes jsem se snažil paní Krskové dovolat, chtěl jsem s ní taky probrat ten lesklý cifr, bohužel marně. Tak nevím...
Honza.manta Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Mám pocit, že jí dneska končila dovolená.
financ Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Dovcu mela minuly tyden, na maily ted odpovida se zpozdenim. Asi maj fofry
decebal Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 (upraveno) Tak doufám, že se dočkám:-). edit: protože jestli se to nezačne hejbat, tak začnu shánět nějaké už existující, začínám mít trošku absťák. a kolik mi utíká kousků v prodejním vlákně, ani nemluvím:-(, jenže já se snažím odolat, když jsem si řek, že bych chtěl tyhle Upraveno 26. září 2014 uživatelem decebal
decebal Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2014 No sami s tím nepohnem:-). Leda, že bys tam měl nějaké páky.
Jörg8X Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 To bohužel nemám... O kolik jsou Orlíky větší než Igeny? Resp. kolik mají lug to lug? Přemýšlím, že bych ještě 1ks udal...
Jörg8X Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 V 26. 9. 2014 v 18:03, decebal napsal: Tak na můj dotaz ohledně lunety nedorazila zatím žádná odpověď :-(. Dnes jsem se snažil paní Krskové dovolat, chtěl jsem s ní taky probrat ten lesklý cifr, bohužel marně. Tak nevím...Ještě pořád neodpověděla?
decebal Odesláno 10. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2014 Bohužel, pořád nic. Zkoušel jsem jí volat, nedovolal jsem se. Dneska jsem neměl čas to zkoušet dvacetkrát, zkusím to v pondělí znova. Ale jsem mírně rozladěn:-(.
t.p Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Pořád nic?Že by nakonec ty změny v Eltónu...?
straspol Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 S rozjetýma limitkama je teď práce jak na kostele..
Jörg8X Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 V 14. 10. 2014 v 8:48, t.p napsal: Že by nakonec ty změny v Eltónu...?Možná se jen nový šéf probírá tím, čím ho místní zásobují
Miloshu Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Už je to celkem dlouhá doba, jen pro info.. děje se něco? Dík..
decebal Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Dnes jsem poslal paní Krskové další mail, jinak zatím žádná reakce.
Jörg8X Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 To už je skoro měsíc a nic... Asi mají před Vánoci hodně práce, státní firmy asi dost nakupují
Miloshu Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) Ahoj v novém roce 2015, doufám, že jste prožili pohodové Vánoce a řádně zapili Nový rok. Delší dobu se tu nic nedělo, proto bych se rád zeptal, jak to vypadá a jestli stále trvá zájem o tuto limitku. Poslední seznam, který jsem v této diskuzi našel vypadá takto: 1. Decebal 2. Denjl 3. Jörg8X4. Miloshu5.6. Neus + Krtek? S dovolením jsem si půjčil jednu fotku z možného návrhu: Pí. Krsková má až do 9.1. dovolenou, tzn. že v práci by měla být od 12.1. Můžeme to potom zkusit znovu rozjet.. Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem Miloshu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se