Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poslední dobou vůbec takový pocit nemám. Uvidíme jak dopadnou Financovy Orlíky, ale už napřed se těším. Naopak, to o čem tvrdili že už nebudou dělat a nejde to, je často znovu ve hře, viz třeba barevné eloxy na lunetách. Myslím že to chce jen čas a připomínat...

Odesláno

Je to hlavne o ekonomice. Zkuste nekdo presvedcit jakehokoli vyrobce hodinek na kustomizaci peti, deseti, patnacti kusu. Myslim ze akorat Steinhart je ochotny udelat jinou matrici na standardni cifernik, ostatni od 50 kusu. I u Davosy tady padlo, ze minimalni pocet ciferniku je 100. Zkousel jsem oslovit řadu vyrobcu, pocet kusu vzdycky presahoval moznosti tohohle fora. Anebo byla masakr cena.

Elton beru jako vyrobce hodinek (tech novych, drahych, kde slibuji individualizaci) a zaroven firmu, ktera se hlasi ke svym puvodnim vyrobkum a nabizi jejich renovaci. My po nich vlastne chceme individualizaci renovaci.

Asi jako prijit do Rolexu se starym strojkem a chtit po nich remake Pussy Galore :-)

Odesláno

Tak na můj dotaz ohledně lunety nedorazila zatím žádná odpověď :-(. Dnes jsem se snažil paní Krskové dovolat, chtěl jsem s ní taky probrat ten lesklý cifr, bohužel marně. Tak nevím...

Odesláno (upraveno)

Tak doufám, že se dočkám:-). 

edit: protože jestli se to nezačne hejbat, tak začnu shánět nějaké už existující, začínám mít trošku absťák. a kolik mi utíká kousků v prodejním vlákně, ani nemluvím:-(, jenže já se snažím odolat, když jsem si řek, že bych chtěl tyhle :crying_anim02:

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno

To bohužel nemám...

O kolik jsou Orlíky větší než Igeny? Resp. kolik mají lug to lug? Přemýšlím, že bych ještě 1ks udal... :)

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 26. 9. 2014 v 18:03, decebal napsal:

Tak na můj dotaz ohledně lunety nedorazila zatím žádná odpověď :-(. Dnes jsem se snažil paní Krskové dovolat, chtěl jsem s ní taky probrat ten lesklý cifr, bohužel marně. Tak nevím...

Ještě pořád neodpověděla?

Odesláno
  V 14. 10. 2014 v 8:48, t.p napsal:

Že by nakonec ty změny v Eltónu...?

Možná se jen nový šéf probírá tím, čím ho místní zásobují :)

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ahoj v novém roce 2015,

doufám, že jste prožili pohodové Vánoce a řádně zapili Nový rok. Delší dobu se tu nic nedělo, proto bych se rád zeptal, jak to vypadá a jestli stále trvá zájem o tuto limitku. Poslední seznam, který jsem v této diskuzi našel vypadá takto:

1. Decebal 

2. Denjl      

3. Jörg8X

4. Miloshu

5.

6. Neus

+ Krtek?

S dovolením jsem si půjčil jednu fotku z možného návrhu:

post-35786-0-71012900-1420208540_thumb.jpg

Pí. Krsková má až do 9.1. dovolenou, tzn. že v práci by měla být od 12.1. Můžeme to potom zkusit znovu rozjet..

Upraveno uživatelem Miloshu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...