krtek Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Ahoj, Krtek by se určitě přidal -> vychází mi to na sedmičku, což by bylo ideální. + Krtek?
Jörg8X Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Já pořád zájem mám.Cifr ještě asi doladíme...
cigi Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) Kurňa , jak tak čumím na ten pěknej návrh, nějak se mi vyjevil můj starej nápad - udělat ciferník stejnou technologií, jako je luneta - parciálním kalením, nebo jak se jí říká. Tenkrát, v roce 2006 to skončilo na neochotě eltonu udělat ciferník z nerezu ( blbě by se jim údajně navařovaly kolíčky), což je předpoklad. Ochota se ovšem semotamo mění. Efekt by byl podle mne bombovej, protože by cifr měl matně šedej základ dokonce se strukturou a z něj by vystupovaly plastické lesklé čárky minut a 3 6 9 12 a logo, tedy to, co je bílé , co je lumi, mohlo by zůstat třeba lumi. Kdyby to neprošlo, nedali byste cifr šedopískové military barvy - zhruba jako je vintáž lumi ? Jsou to koneckonců komando výsadkářský hodiny, mě ta věčná černá unavuje. To by šlo určitě. Potisk by pak byl asi černý a lumi bílá ...... Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem cigi
Jörg8X Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Kdyby to neprošlo, nedali byste cifr šedopískové military barvy - zhruba jako je vintáž lumi ? Jsou to koneckonců komando výsadkářský hodiny, mě ta věčná černá unavuje. To by šlo určitě. Potisk by pak byl asi černý a lumi bílá ......Já bych to asi musel vidět, ale spíš mám radši tmavé cifry
Jörg8X Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) S dovolením jsem si půjčil jednu fotku z možného návrhu: orlik-koncept.jpgKdyž se tak na to dívám, tak mi přijde, že ty světlejší čísla to opticky zmenšují.Co odlišit barevně hlavní indexy? EDIT: ještě jeden obrázek, ale bez 6ATM Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem Jörg8X
Jarett Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Moje zkušenosti s dosavadními Orlíky, které mi prošly rukama ? L.E.45 (prodané), Zekon L.E.2014 a Financ L.E.2015: To co navrhujete je zase jen jedna z variant, která se po tom co zde v posledním roce proběhlo, bude ve větším množství realizovat těžko. Nevěřím, že se dá do kupy alespoň patnáct bláznů, kteří se pustí do další "limitky", které se od jiné liší více méně jen absencí datumu. Pokud však vezmete/vezmeme v úvahu udělat něco jiného na bázi orlíků v kontextu současných požadavků na vojenské hodinky, tak proč ne, ale ?. originály to nebudou a jakákoli snaha o přiblížení originálu bude vedle Financova počinu marná 1. osvědčily se mi čísla v barvě lumi, udělal bych ale vše v bílé2. je fajn dvojitá lumi3. všechny nerez díly bych udělal pískované, všechny znamená všechny viditelné včetně lunety, vnitřního kroužku atd. ? prostě žádný lesk4. vše černé PVD, včetně lunety4. matně pískované bombírované ručky, černé PVD5. Prim 73 cal./ETA ? výborná přesnost, spolehlivost a dobrá cena6. laserem vypalovaná luneta7. klidně bych dal na cifr nápis PRIM a pod něj Orlík, to je to co mi na Zekonově limitce chybí ? prostě přiznání "PRIM", pořád mi to tam chybí8. klidně bych ORLÍK dal červeně, na celočerných hodinkách s bílým potiskem myslím dobrá varianta9. černý nebo tmavě šedý či khaki NATO řemen do toho bych klidně šel
straspol Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 5. Prim 73 cal./ETA ? výborná přesnost, spolehlivost a dobrá cena Jaká?? Kolik že stojí kal.73?
Jarett Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) No v Zekonově limitce asi nijak draho nevyšel, když celek stál při 17ti kusech 35tis. No a mě dělejí +2s denně. Takže myslím, že nemůže být "drahý" a je přesný tak akorát Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem Jarett
Jörg8X Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 7. klidně bych dal na cifr nápis PRIM a pod něj Orlík, to je to co mi na Zekonově limitce chybí ? prostě přiznání "PRIM", pořád mi to tam chybíNa to už jsem se tu ptal a bylo mi řečeno, že na to nemá Elton práva... Myslím, že by tam tedy muselo být "Prim manufacture" a to je otázka jak to bude vypadat
pebe Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 strojek by se dal třeba domluvit s limitkářema Liberty, mají poptanou ETU 2824 ze Švajcu za prý 4800Kč
financ Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 strojek by se dal třeba domluvit s limitkářema Liberty, mají poptanou ETU 2824 ze Švajcu za prý 4800KčTohle není renovace, Orlíky 38 jsou hodinky z běžný produkce a k nim se připlácí kustomizace.Obávám se, že s tímhle nápadem tě Elton pošle k šípku.
pebe Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 hm, pardon, příště víc přemýšlet než psát
financ Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Na to už jsem se tu ptal a bylo mi řečeno, že na to nemá Elton práva... Myslím, že by tam tedy muselo být "Prim manufacture" a to je otázka jak to bude vypadat Nápis Orlík pod Prim manufacture se objevil na modelu s mimostředkou, vypadalo by to takhle: hm, pardon, příště víc přemýšlet než psát v poho. Díky koncepci eltonského renovačního programu se takový nápady nabízí.
zekon7302 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Moje zkušenosti s dosavadními Orlíky, které mi prošly rukama ? L.E.45 (prodané), Zekon L.E.2014 a Financ L.E.2015: To co navrhujete je zase jen jedna z variant, která se po tom co zde v posledním roce proběhlo, bude ve větším množství realizovat těžko. Nevěřím, že se dá do kupy alespoň patnáct bláznů, kteří se pustí do další "limitky", které se od jiné liší více méně jen absencí datumu. Pokud však vezmete/vezmeme v úvahu udělat něco jiného na bázi orlíků v kontextu současných požadavků na vojenské hodinky, tak proč ne, ale ?. originály to nebudou a jakákoli snaha o přiblížení originálu bude vedle Financova počinu marná 1. osvědčily se mi čísla v barvě lumi, udělal bych ale vše v bílé2. je fajn dvojitá lumi3. všechny nerez díly bych udělal pískované, všechny znamená všechny viditelné včetně lunety, vnitřního kroužku atd. ? prostě žádný lesk4. vše černé PVD, včetně lunety4. matně pískované bombírované ručky, černé PVD5. Prim 73 cal./ETA ? výborná přesnost, spolehlivost a dobrá cena6. laserem vypalovaná luneta7. klidně bych dal na cifr nápis PRIM a pod něj Orlík, to je to co mi na Zekonově limitce chybí ? prostě přiznání "PRIM", pořád mi to tam chybí8. klidně bych ORLÍK dal červeně, na celočerných hodinkách s bílým potiskem myslím dobrá varianta9. černý nebo tmavě šedý či khaki NATO řemen do toho bych klidně šel v těch barvách si to umím představit
doktor584 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 v těch barvách si to umím představit Phantom-Deepsea-on-Roll.jpgA to vůbec nevypadá špatně
Denjl Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 já se vzhledem k tomu, že se ke mě dostala Financova limitka Orlík 50LE, odepisuju ze seznamu.... 1. Decebal 2. 3. Jörg8X 4. Miloshu 5. 6. Neus + Krtek?
Jarett Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) v těch barvách si to umím představit Phantom-Deepsea-on-Roll.jpg A to vůbec nevypadá špatněJá bych do toho šel, klidně i s "černou" lumi .... je to rozhodně zajímavé, a když nad tím tak přemýšlím i to nové logo by šlo, udělalo by se menší, ORLÍK červeně a dole taky dva řádky 25 rubínů a 60 metrů bíle. Myslím, že by to nebylo moc, jen jde o vzájemný poměr. Ručky by mohly být bílé a černá lumi. To by k PVD šlo jak prd.el na hrnec Něco jako ORLÍK limited black edition Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem Jarett
Jarett Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 PVD je nechutný.No nic ... čím míň Orlíků, tím líp pro mě
Jörg8X Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Upravený seznam.Já asi budu brát 2ks, tak když je teď volná 2, tak ať mám po sobě. 1. Decebal2. Jörg8X3. Jörg8X4. Miloshu5.6. Neus7. Krtek8.9.10. Jinak zatím nic moc účast, alespoň 10ks by se udělat mohlo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se