Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já bych se rád připojil. Patřím mezi zájemce o verzi s datem. A co se týče číselné řady, zamlouvám si poslední číslo :)

Odesláno

Hmm. Máte pravdu. To jsem nedomyslel. Chci datumovku na 4:30 a pokud uz tam být nemůže, tak zkusím počkat na nějaký kousek z limitky Z.

Odesláno
  V 29. 8. 2014 v 12:23, decebal napsal:

Straspole, nikoli, jen zase dělám taxikáře dceři a vozím ji po republice od babičky k babičce, než začne školka a tak jsem furt v luftě, místo na Chronomagu. Dnes večer zkusím nějakou aktualizaci, píšou mi lidi do SZ, tak to nějak zkusím sesumírovat. Je vás tady více zájemců o cifr, to budu muset prověřit.

Děkuju. Vážně bych do cifru šel.

Jinak- zdá se mi, že diskuse zájemců o datumovce ve vlákně nadepsaném ,,no date"  je tady opravdu, ale opravdu mimo mísu..

Odesláno

Kluci, sorry, o víkendu jsem byl opět mimo net, musím se spojit s paní Krškovou abych zjistil, jak by se tvářili na to, že by si někteří vzali jen no date ciferník. A taky mě napadá, jak by to bylo s číslováním. protože pokud by si někdo bral jen cifr do už vlastněných hodinek, nechal by si v eltonu gravírovat číslo? Jinak co se ceny týče, pohybujeme se někde kolem 34 000 + 10 000/ počet zájemců, ale definitivně bych to nechal spočítat až bude jasno kolik nás bude a jak to ve finále bude vypadat. Ale +- je to takhle. Co ty nápisy na cifru, necháme je stejné jako měla limitka s datem?

Odesláno (upraveno)

Jiřinka je příjmením Krsková, bez háčku nad s :-)

Pokud to chceš číslovat, tak by šel vzít ciferník, ručky (pokud budou bombírovaný) a číslovaný dýnko.

Jestli se budou distribuovat sólo ciferníky, tak číslování ztrácí smysl.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno
  V 1. 9. 2014 v 10:46, financ napsal:

Pokud to chceš číslovat, tak by šel vzít ciferník, ručky (pokud budou bombírovaný) a číslovaný dýnko.

Jestli se budou distribuovat sólo ciferníky, tak číslování ztrácí smysl.

O ručky nemám zájem, chci do svých hodinek použít ty, které teď dávají do nových sportů, protože se mi líbí víc, mají větší lumiplochu a jsou prďácký.

Dýnko bych bral, ale není to nutnost.

Pokud se nebudou dělat solo ciferníky bez čísel, nejdu do toho vůbec, protože na podobné kecy jsem ze zásady alergický. Půjdu pak radši vlastní cestou.

Odesláno

S těma ručkama z nových Igenů je to supr nápad, vypadaj velice dobře. Bude to sedět na ETU?

Ti závidim jak zvládáš ten zápřah, jedna limitka za druhou. Chtěl jsem si taky koupit ciferník do šuplíku, ale vím že bych to už nikdy nedotáhl....

Odesláno
  V 2. 9. 2014 v 12:22, financ napsal:

S těma ručkama z nových Igenů je to supr nápad, vypadaj velice dobře. Bude to sedět na ETU?

Ti závidim jak zvládáš ten zápřah, jedna limitka za druhou. Chtěl jsem si taky koupit ciferník do šuplíku, ale vím že bych to už nikdy nedotáhl....

To je na hodně dlouhý povídání...  do těch ručiček jsem hotovej co je představili, jsou prostě nádherný.

Mám zájem fakt jen o ten ciferník...

Odesláno
  V 1. 9. 2014 v 10:35, decebal napsal:

Co ty nápisy na cifru, necháme je stejné jako měla limitka s datem?

A neuděláme je trochu jinak? Ať je na první pohled poznat, že to je jiná limitka :) Já bych se přimlouval pro nějaký nápis dolů s WR... Nahoře bude jen "Orlík"?

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 4:34, Jörg8X napsal:

A neuděláme je trochu jinak? Ať je na první pohled poznat, že to je jiná limitka :) Já bych se přimlouval pro nějaký nápis dolů s WR... Nahoře bude jen "Orlík"?

Nahoře Orlík a dole měly být šutry. Může tam být cokoli, na čem, se dokážeme shodnout, pokud se neshodneme, vyhrazuji si právo rozhodnout o tom, že tam budou ty šutry:-). 

Odesláno
  V 4. 9. 2014 v 16:46, decebal napsal:

Nahoře Orlík a dole měly být šutry. Může tam být cokoli, na čem, se dokážeme shodnout, pokud se neshodneme, vyhrazuji si právo rozhodnout o tom, že tam budou ty šutry:-). 

Jako, že nebudou mít bochánkové logo manufaktury? Proč?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...