financ Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) V 4. 9. 2014 v 17:00, straspol napsal: Jako, že nebudou mít bochánkové logo manufaktury? Proč?Ktery logo myslis? To puvodni, tam do toho porad vstupuji autorsky prava. Upraveno 4. září 2014 uživatelem financ
straspol Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) Já myslím BOCHÁNKOVÉ logo MANUFAKTURY. To co jsme si dávali na Aeskulapy. Zdá se mi super.. Upraveno 4. září 2014 uživatelem straspol
Jörg8X Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 16:46, decebal napsal: Nahoře Orlík a dole měly být šutry. Může tam být cokoli, na čem, se dokážeme shodnout, pokud se neshodneme, vyhrazuji si právo rozhodnout o tom, že tam budou ty šutry:-). Šutry ať tam jsou určitě Ale za mě by to ještě klidně sneslo WR60m nebo 6atm či tak něco
Jörg8X Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 13:29, Denjl napsal: ten seznam? 1. Decebal 1/x6. Neus 6/x 2. Denjl 2/xS dovolením to trochu upravím 1. Decebal 2. Denjl 3. Jörg8X4.5.6. Neus ...14. Miloshu
t.p Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Variace na téma Orlík mě láká už delší dobu. U Zekonovo limitky mi bohužel nesedlo to datum.Každopádně nad fotkama téhle limitky denně slintám Dál popíšu, jak bych si představoval moji variantuOrlíků: Začnu strojkem - chtěl bych tam mít kalibr 95, Tady bohužel záleží na Eltonu, jestli dělá orlíkovsképozdro pro tento strojek. Pokud ne, spokojím se se strojkem ETA. Lunetu bych tuze rád tu černě lakovanoujako byla na původních, ale pokud jsem dobře četl toto vlákno, mam asi smůlu. No a teď věc, která dělá dlemého z Orlíků Orlíky a to je sklo. Musí být řádne vyklenuté jako na původním modelu. Bral bych samozřejmětakto klenutý safír, ale v horším případě se spokojím i s plastem. Obávám se, že toto je jen mým zbožným přáním.Dále ručky - samozřejmě klenuté. No a nakonec cifr. Lesk či mat co nejbližší původnímu. Čísla určitě v bílé barvě a rád bychna něm viděl nápis Prim. Původní logo by bylo super, samotné PRIM by šlo také, protože by se pod něj vešelnápis Orlík v tomto případě bych napsal do spodní části cifru automatic. Další varianta je s novýmPrim manufacture logem, ale v tomto případě by nápis Orlík musel být nejspíš ve spodní části cifru a možná bytam zbylo i místo na slovo automatic. Takže asi tak...
decebal Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 19:20, jovani napsal: a je tu este volne miesto? Samozřejmě, vyber si číslo:-).
Denjl Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) 95ka by byla parádnická..... myšleno kalibr..... Upraveno 4. září 2014 uživatelem Denjl
decebal Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 19:22, t.p napsal: Variace na téma Orlík mě láká už delší dobu. U Zekonovo limitky mi bohužel nesedlo to datum.Každopádně nad fotkama téhle limitky denně slintám Dál popíšu, jak bych si představoval moji variantuOrlíků: Začnu strojkem - chtěl bych tam mít kalibr 95, Tady bohužel záleží na Eltonu, jestli dělá orlíkovsképozdro pro tento strojek. Pokud ne, spokojím se se strojkem ETA. Lunetu bych tuze rád tu černě lakovanoujako byla na původních, ale pokud jsem dobře četl toto vlákno, mam asi smůlu. No a teď věc, která dělá dlemého z Orlíků Orlíky a to je sklo. Musí být řádne vyklenuté jako na původním modelu. Bral bych samozřejmětakto klenutý safír, ale v horším případě se spokojím i s plastem. Obávám se, že toto je jen mým zbožným přáním.Dále ručky - samozřejmě klenuté. No a nakonec cifr. Lesk či mat co nejbližší původnímu. Čísla určitě v bílé barvě a rád bychna něm viděl nápis Prim. Původní logo by bylo super, samotné PRIM by šlo také, protože by se pod něj vešelnápis Orlík v tomto případě bych napsal do spodní části cifru automatic. Další varianta je s novýmPrim manufacture logem, ale v tomto případě by nápis Orlík musel být nejspíš ve spodní části cifru a možná bytam zbylo i místo na slovo automatic. Takže asi tak...No jo, to je všechno pěkné, ale tahle limitka je od začátku zamýšlená jako variace na limitku s datem s odlišným ciferníkem, který vychází z modelu který je v Eltonu hotový. O podobě cifru se tady bavíme, ale co se mě týče, současné logo bych tam nechtěl a staré tam být nemůže.
straspol Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 20:12, Jörg8X napsal: A co tam mít jen nápis PRIM?Bez ORLÍKu to nemá vejšku...
Jörg8X Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Já to myslel společně s ORLÍKem... PRIM a pod tím ORLÍK
t.p Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Tak se třeba šábnu napůl se Strášou o výrobu cifru, pokud se shodnem na podobě a vám snížím cenu za ručky, pokud nebudemožnost použít kal.95. A budu muset ještě obtěžovat Jiřinku Krskovou a optat se na ten safír a lunetu
financ Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 20:17, Jörg8X napsal: Já to myslel společně s ORLÍKem... PRIM a pod tím ORLÍK To tam byr nemuze. Bohuzel Elton ma autorska prava jen na Prim Manufacture a Orlik. V 4. 9. 2014 v 20:18, t.p napsal: Tak se třeba šábnu napůl se Strášou o výrobu cifru, pokud se shodnem na podobě a vám snížím cenu za ručky, pokud nebudemožnost použít kal.95. A budu muset ještě obtěžovat Jiřinku Krskovou a optat se na ten safír a lunetu Luneta by mela jit, je jen o neco drazsi. Safir s polomerem kuloveho vrchliku jako u puvodnich nejde. Teda jde, ale musi se zaplatit pripravek na vyrobu, cca 75.000. Plastovy sklicko mi Elton udelat nechtel vubec.
t.p Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) V 4. 9. 2014 v 20:29, financ napsal: To tam byr nemuze. Bohuzel Elton ma autorska prava jen na Prim Manufacture a Orlik. Luneta by mela jit, je jen o neco drazsi. Safir s polomerem kuloveho vrchliku jako u puvodnich nejde. Teda jde, ale musi se zaplatit pripravek na vyrobu, cca 75.000. Plastovy sklicko mi Elton udelat nechtel vubec.Díky za info, tak ten safír, plast mi hodně mrzí. Ta luneta je klasicky lakovaná, nebo je v tom PVD provedení jak tu bylo zmiňováno.K tomu logu. Celkem se divím za ty vobštrukce, když Elton vesele bouchá tohle PRIM logo na nový malý sporty a diplomaty.O renovačních cifrech nemluvě. Tam je to asi v pořádku... Upraveno 4. září 2014 uživatelem t.p
decebal Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) T.P., já ti asi vůbec nerozumím .Napadly mě zase nějaké možnosti, lumi sekundovka a hlavně, PVD pouzdro, pokud možno matné (sorry, líp to neumím), k tomu černá lakovaná luneta a černé matné ručky, to by se mi asi líbilo. edit: samozřejmě, že jsem se inspiroval tady, protože to je velká krása. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51486-panerai/page-2&do=findComment&comment=1234212 Upraveno 4. září 2014 uživatelem decebal
Jörg8X Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) V 4. 9. 2014 v 20:29, financ napsal: To tam byr nemuze. Bohuzel Elton ma autorska prava jen na Prim Manufacture a Orlik.Škoda... Budou ty černé ručky čitelné? A co doplnění 6atm na cifr? Já bych tam ještě něco dal EDIT: ještě mi trochu vadí ty výrazně světlejší čísla, víc se mi líbí, když byla stejná jako indexy - viz první stránka Upraveno 4. září 2014 uživatelem Jörg8X
straspol Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Nebudu se vyjadřovat k dílům, do kterých nejdu. Ciferník by měl mít bochánkové logo, nápis ORLÍK, možná počet kamenů... sluší mu prostota- nepřeplácat, prosím..
Jörg8X Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Já myslím, že 60m je na tolik zajímavé číslo, že bych ho tam rád měl 30/50/100 má každý, ale 60 fakt ne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se