norsi Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Koukal jsme se, za kolik se daji nejlevneji sehnat hodinky s tourbillonem a chrono24.com mi jako nejlevnejsi necinu vyhodilo tyhle http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...nzahlgesamt=105 Popravde takhle strasne osklivy hodinky jsme uz dlouho nevidel. Vazne bych chtel videt cloveka, co je nosi. Trosku to ve me evokuje golfovy micek. Takze mozna nejaky golfista... Co si o nich myslite??
NIGHTinGALE Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Nevím proč, ale trošku mi pouzdro připomnělo modely Porsche Design. Bez toho, že bych je viděl naživo, bych je ale neodsuzoval. Možná, že na fotce ten design a myšlenka nevynikne. Ale ošklivé mi nepřijdou, to zase ne.
Duke650 Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 vyhodit 18 kilo éček a nepoznat letmým pohledem, kolik je hodin .. to není můj šálek čaje. Ale oceňuji odvahu výrobce hodit na trh něco tak "individuálního"
spiderer Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 cifernik i rucky se mi zamlouvaji celkem dost, jedine co me moc nebere je v tomto pripade pouzdro..
Mike. Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Me se moc teda nelibi, vypadaji jako golfovy micek (ne, ze by se mi golf nelibil, ale ty hodinky teda moc ne)
steel Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 jsou designove hodinky, spolupracujici s marc newson - http://www.marc-newson.com/; velmi zname je jeho Lockheed Lounge, akorat nevim jak se na tom lezi
decebal Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Kamarád jedny Ikepod má, na první pohled mě neuchvátily ale vyzkoušel jsem je na ruce a nebylo to špatné. Ne, že bych do nich hned šel ale je to prostě jiný pocit než když je na ruce nějaká klasika. Bylo to, řekl bych, takové svěží a neokoukané .
Viktor Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Firma Ikepod v roce 2003 zkrachovala, aktiva a jméno v konkurzu koupila švýcarská investiční firma Lac Investment SA, která ji v roce 2006 znovu uvedla na trh. Moc bych si ně nesázel, zatím ani neobnovili členství ve FHS. Neobvyklý dizajn to měl u hodinek vždycky těžký... Mě moc neoslovujou .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se